Nyårsafton -09

Jag kommer ihåg förra årets nyårsafton. Jag hade haft min radarfylla på juldagen och åkte på influensa dagen efter, så på nyår låg jag sjuk i min lägenhet i härnösand. Helt ensam, bara jag och mina katter. Kommer ihåg söta sms från min (nu) pojkvän (då var vi inte tillsammans).. jag va så trött o less på att bara ligga med feber, men vad hade man o välja på? Även fast jag inte orkade satt jag på lite smink och lite kläder och tog en bild och mmsade till honom. Försökte göra mig fin för dig :) Kommer ihåg allt så väl. Jag ville ha dig, ville att du skulle vara min. Men jag fick allt vänta några månader till :) Kommer även ihåg mina söta kissar, Tuva och Theo. Dom satt där på röda duken i fönstret och tittade ut. Sötnosarna. Sen låg dom självklart i soffan med mig och gav mig värme o kärlek i ensamheten. På 12slaget trippade jag trött upp och ställde mig vid fönstret för att kolla in fyrverkerierna... men orkade inte med de ens.. La mig i soffan o kollade på mobilen som även den fick frispel och slog ut massor med fyrverkerier på displayen. Ja nä, hade väl itne världens bästa nyår. Men jag hade det ändå bra :) Saknar mina katter jag kan ju tillägga nu. För er som missat det, så bodde jag ensam med 2 katter innan jag o Johan flyttade ner till Stockholm tillsammans. 2 sötnosar som va mitt allt efter ett krångligt liv med massa skit. Sen när jag o Johan väl bestämde oss för att flytta ihop och dessutom flytta till Stockholm fanns det inget annat alternativ än att lämna bort mina älskade katter :( Johan är ju allergisk. Så, vad skulle jag göra :( Det gjorde så ont, har gråtit så många tårar över dessa 2 söta kissar. Jag lämnade verkligen ALLT. Sötnosarna, min bästa  vän, min mamma, mitt (äntligen) fasta jobb, underbara arbetskamrater.. fan allt alltså. Så ja, Johan betyder en hel del för mig som ni förstår :) Eftersom vi blev tillsammans i mars och flyttade ihop i juni. Allt gick snabbt men det har vart underbart som bara den. Men jag önskar verkligen ibland att jag kunde tagit med mig allt hit ner. Ibland känner man sig riktigt ensam :(

Ja nu spårade jag ju ur med massa annat än det egentliga ämnet - Nyårsafton.
Kommer spåra ur lite igen nu :) För jag sitter nämligen ensam i år oxå. Min älskling jobbar (BLÄ) Stackars honom förresten, kan bara tänka mig hur mycket det är att göra. Har inga kissekatter till sällskap i år heller. Helt lonely! Men det är allt lite "Skylling själving" som jag brukar säga. Vilket betyder - Skyll dig själv förfan - Haha :) Okej, visst.. jag har inga vänner här nere.. Jo en, samantha.. men hon är nån annanstans, möjligen i härnösand kanske? :) Och pappa och småsyskon har jag oxå här nere. Men ska jag vara helt ärlig så orkar jag fan inte göra nåt. Jag är slut efter några dagar på jobbet, känner mig helt enkelt för trött för att ta mig nånstans.. och inte ser jag nåt speciellt med nyår längre heller.

Hade jag bott i Härnösand fortfarande så KANSKE att man hade dragit ut... chansen är nog ganska STOR ändå :) Partypingla som man är i hemstaden ;)

Nä detta nyår hoppar jag fan i mej :) Orkar inte. Det räcker med att höra allt dunder utanför.. (Dock har man ju hört det i typ en vecka nu) Ge er nångång... ggrrrr :P

Men GOTT NYTT ÅR på er förfan. Sup inte för mycket, take it easy! Vi ses och hörs nästa år! Puss 


........................................................

Extra kramar och massa nyårspussar till familj och nära vänner!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tråkigt att vi inte ses nåt!
BUT I LOVE YOU SO MUCH!!!!!!!!!!!

........................................................

Tröttare..

.. Tröttast!
Ännu tröttare idag alltså.

Jobbar imorgon oxå, men då är det en kortare dag.
Det är så mkt som ska styras upp, o jag blir helt hispig när jag ser hur lite som är gjort. Men faktiskt :) Idag har vi gjort det mesta klart. Lite småsaker kvar nu bara.



Räkningarna är betalda o klara. Nu väntar ny månad och nytt år.

Så till er alla från lilla mig - Ha ett GOTT NYTT ÅR imorgon :)


Trött

Är grymt trött efter en lång dag på jobbet.
Ska lägga mig rätt tidigt ikväll, lika lång dag imorgon.

Orkar inte skriva så mycker mer.. Hörs en annan dag :)

Söndag

Jag har inte söndag i huvudet idag.. Känns mer som en tisdag eller nåt. Men söndag är det, och jag har vart ledig hela långa dagen. Jag och älsklingen tog en tur in till stan för att kolla efter lite kläder. Sjukt mycket reor nu, och folket är som galna så det va absolut ingen hit att gå idag kan jag tala om. Vi orkade helt enkelt inte, man blev bara irriterad på alla som knuffades för tröjan för 24.50:- på rea. Aaah, shit. Hur orkar man?

Kom bara hem med en liten söt klänning och 3 par nya strumpbyxor. Haha. Fråga mig inte hur många strumpisar jag köpt detta år :) Men det blir ju så. Eftersom jag nu för tiden endast använder byxor på mina lediga dagar, då jag inte klarar av tajta jeans/byxor mer än 4-5 timmar pga min gamla skada i höften.. Det slutar jämt med att jag får en kylande känsla i höften o tappar känseln eller att jag inte kan gå normalt överhuvudtaget. Så nej, jag hoppar hellre det när jag jobbar o bär hellre strumpisar o tunika. Då kan jag röra mig normalt HELA dagen. Galet men sant! Förhoppningsvis blir höften bättre nu när jag ska börja träna igen.. hoppas!

Nog om all skit, nu ska jag göra några mackor.. Hörs

Mascara

Nu har jag testat Diors Diorshow Blackout mascara och tyvärr är det inget jag kommer testa igen! Usch och fy vad dålig den va. Mina fransar står åt alla håll, ingen volym.. ingenting! Trodde faktiskt den skulle va bättre, men nånstans kände jag igen den där hemska borsten.. Den är lixom "rullad" på nåt sätt. Nä, inget för mig! Aldrig igen! Får väl se om jag ens tål den nu oxå då..




Håller mig just nu till min nya favorit, Max Factors False lash effect. Den ger förlängning och volym åt mina fransar.. hur bra som helst :) Innan använde jag L´Oréals Lash Architect som även den är hur bra som helst, böj - förlängning - volym. Men just nu ligger den på hyllan ett tag :)

Nu ska jag göra mig klar för att sedan väcka älskling som ligger o sover så sött, sen blir det stan en sväng. Måste ju använda mina presentkort ju :)

Härnösand

Fick aldrig nån tid att blogga när jag va hemma i Härnösand. Men iaf. Julen spenderades ju där. Va hemma mellan natten till den 24e och eftermiddagen den 26e. I vanlig tradition firades julafton hemma hos mormor. Jag, mamma o mormor. Nästan som vanligt. Ganska lugnt o skönt ändå faktiskt. God mat och fina klappar. Självklart åkte vi oxå en sväng till Johans grav, 5 år sedan han gick bort. Min "morfar".. Du vilar i frid, 24/12-03.

Senare på kvällen skjutsade mamma mig hem till Johans familj. Som vanligt bodde vi ju där. Johan kom halvyr ut o hjälpte mig med packningen. Sen blev det lite baileys och mys i soffan o ännu mer paket. Hur fina som helst. Jag är så nöjd. Kunde inte blivit bättre :) Johan han drack sin wiskey han o allt slutade med att han satt där i soffan o sluddrade värst av alla o sa om saker o ting om o om igen, shit asså. Älskling, du är rolig du :)

Sömn blev det tilll slut iaf o sen var det helt plötsligt en ny dag igen. Juldagen, och den spenderades med bl.a Elin, bästa Elin :) Min bästa vän i vått o torrt. Älskar dig! Även om vi knappt ses så kan o kommer jag alltid kunna prata med dig om allt o verkligen vara mig själv. Du är bäst gumman! Saknar dig! Lite mcdonalds till middag sen fick vi tyvärr ta farväl för denna gången oxå. Och jag o Johan åkte hem till hans föräldrar igen o gjorde oss klara för utgång. Som dock blev väldigt lugn, men de va kul o träffa lite folk :) Som alltid! Tack för alla glada miner där hemma, det värmer alltid.

Vid 12slaget va vi hemma igen och sömn behövdes allt för att sen nästa dag sitta på den förbannade bussen till Stockholm igen.. 5½ timmes sittande! USCH! Tur som va fick vi i oss lite god mat hos min mamma innan vi drog iaf.

Ja, det va mina dagar i Härnösand lite kortat :) Kul o träffa alla som alltid! Vi ses snart igen!



Shit va det smäller här utanför nu... raketer o skit redan.. haha


HAHA

Jag och såna här grejer..
Syftar självklart på min lilla ipod. Fattar verkligen ingenting. Har suttit o försökt få in musik nu i några minuter men ingenting verkar fungera (enligt mig) Så nu när jag testkör den så är det HUR MÅNGA låtar som helst på den. Bara så där? Vad hände? Hur gjorde jag? Hur gick det så snabbt? Aja, skönt. Löste det, på nåt sätt.. Fattar dock inte hur. Blond? Ja kanske lite. Måste kika mer på det där senare.


Dagen idag har vart okej. Jobbade 9.50-17.10, öppning stängning vill säga. Va rätt trött imorse så jag hade ingen lust att jobba, men det gick ändå. Som alltid så är dagarna mycket roligare här på nya stället o därför går tiden mycket snabbare oxå. Vi pratade om en tjejkväll nån gång framöver, hoppas de blir av. Jag är och känner mig halvt ensam här faktiskt :)

I bilder

Här kommer julklapparna (Några av dom) i bilder:



  

   
 



Idag köpte jag även denna underbaring!
Har älskat den sen den kom ut i butik, men aldrig unnat mig den.
I Birsta blev jag som tokkär i den o använde den jämt..
Nu är den min. Endast ca 100:- på rea. Love love love! "Skumbanan"







Julklappar

För er som är nyfikna så fick jag:
Skinnhandskar
Dkny Be delicious
Ipod shuffle
2 presentkort GinaTricot
Björk & berries bodylotion
Peeling
L´Oréal Expert hårinpackning
Paradis choklad
Presentkort H&M
Strumpor


Och jag o johan fick tillsammans:
Diskmedelspump
Dusch-handdukar
Muggar som söta E 2år gjort
2 presentkort IKEA
Stekpanna
Pengar
Dassbok


Bilder kommer senare, orkar inte ikväll. Puss på er


Världens bästa!

Har världens bästa familj, världens bästa pojkvän/sambo/fästman, och världens bästa svärföräldrar.


Fick världens finaste julkappar! Bilder kommer framöver.
Eftersom jag är i Härnösand nu så är inte bloggen nåt jag prioriterar.


För er som ska till frälsningsarmén ikväll... SEEEEE YAAAA!!! Haha

Shopping

Shoppat det sista till julen nu. Iaf nästan.
Blir några saker till på Åhléns, men det tar jag bara en arbetsdag.
Förresten! Shit va galet mycket folk det va på city! Undra hur mkt dom gör på en dag? Lär va en hel del..

H&M hade "Tag 3 betala för 2" på damunderkläder nu, trosor och bhar. Därför blev det 3 par nya trosor. Fick dom av min älskling :) Tack gullet! Love ya!



Ikväll är det som vanligt soffan som gäller. Jag o gubben, cola och massa gotta. Imorgon nalkas det jobb igen. Har dock lite sovis vilket är hur skönt som helst :)


Snart julafton!! Ser så fram emot det. Ska bli så kul o ge alla saker. Är verkligen nöjd med mina köp :)

Sista dagen

Sista dagen idag för mig att handla julklappar.
Så snart ska vi in till stan bland annat, jag o gubben.
Hoppas man hittar allt nu :) Men det ska nog inte vara några problem.



Imorgon, måndag o tisdag är det jobb som gäller.
Hela dagarna. Måndag-Tisdag jobbar jag 09.00-20.10 båda dagarna.
Men det ska nog allt gå. Sen är jag ju ledig 3 dagar..
Och dom 3 dagarna finns jag hemma i Härnösand :)

Julafton är självklart uppbokad till min o johans familj.
Sen juldagsdagen är bokad till Elin, min elin :)
På kvällen kan det hända att det blir en grogg eller 2 hemma på byn ;)

Nu ska jag hjälpa gubben med frukosten!

Himla gulligt =)

Idag fick jag ett paket av en arbetskollega.
Spännande och roligt. Kan ju tro att jag blev nyfiken.
Men öppnade de inte förrän jag kom hem nu ikväll.
Ett jättefint armband av vita pärlor.. flera lager och en söt rosett.

Kan bara säger detta igen. Jag trivs verkligen på mitt nya jobb.
Alla är så snälla och trevliga. Känner den där gemenskapen igen.
Värt hur mycket som helst. Hur bra som helst :)


Tack tack tack tack S :) Verkligen gulligt! :)

Klapparna

Till min älskling är klara!
Eftersom jag visste vad jag skulle ha så gick det ganska snabbt :) 6 söta paket ligger nu på vårt vardagsrumsgolv, och dom är bara till dig gubben.

Hann även med några småsaker till mamma o mormor. På lördag förmiddag blir det att handla allt de sista som är kvar. Sen finns det ingen mer tid tyvärr. Men jag ska nog hinna. Gjort en liten beställning på ett par grejer till mamma oxå, väldigt enkelt.. slipper jag leta efter det iaf :)

Nu ska jag som vanligt se lite tv.. ha en fortsatt trevlig kväll!

Nu ska jag snart iväg

Nu ska jag snart ta och dra mig mot julklappshandlingen.
Det här kommer bli så jäkla kul. Har kollat  att butikerna jag ska handla i har allt jag behöver så det bara är att gå dit o handla :) Det roligaste är att slå in allt sen. Fucking love this. Haha!

Ska göra mig klar lite snabbt nu så jag kommer iväg nån gång!


Julklappar

Imorgon är jag ledig och då är det dags för årets julhandling. Julklappar! Har allt en korg stående på jobbet med diverse prylar.. dock är det bara en bråkdel av allt jag ska köpa. Älskar sånt här :) Tror jag kommer hitta rätt så bra priser på allt oxå. Här finns det ju en del butiker med typ samma sortiment :) Veryvery nice.

Utmanad

Jag är utmanad av Elin

Regler .
1. Publicera reglerna på din blogg.
2. Svara på de fem 8-sakerna.
3. Utmana 8 personer och meddela de utmanade på deras bloggar.

8 favoritprogram (just nu):
Room Service
Efterlyst
Bonde söker fru
Navy CIS
CSI ny
Nytt läge
Sanningens ögonblick
The hills

(Inga av dessa program följer jag hektiskt, bara några exempel på några jag tittar på om jag har galet tråkigt)

8 saker jag gjorde igår:
Jobbade 09.00-20.10
Kollade tv
Data
Borsta tänderna
Pratade med mamma i telefon
Pratade med Elin i telefon
Pratade med Johan i telefon
Åt middag

8 favoritrestauranger:
(Skitsvårt då jag hatar restaurangmat)

Big boy
Sibylla
Min egna mat
Johans mat
Mammas mat
Fik i sumpan
Mcdonalds
?

8 saker på min önskelista:
Parfym
Duschcreme
Bodylotion
Handskar
Badlakan
Presentkort
Smycken
Skor

Jag utmanar:
Dom 8 som känner att dom pallar.. haha

Färgade linser

Har länge velat ha bruna men aldrig gjort nånting åt saken. Varför vet jag inte. Gick in till en optiker för nåt år sen o hämtade lite broshyrer, men sen hände de inte så mycket mer.

Nu ska jag allt passa på att blogga om fargadelinser.com och då samtidigt få ett par månadslinser i valfri färg utan kostnad. Hur bra som helst. Trivs jag i linser och i färgen kommer jag allt bli en återkommande kund :)



En väldigt bra grej enligt mig själv som säljare. Bra där!

Allt flyter

Måns Herngrens film som har den riktiga premiären på juldagen.. Den bara måste jag se. För det första för att jag älskar svenska filmer och för det andra för att den har scener från min arbetsplats vilket är jättekul :) Måste ju se vad det är P snackar om på jobbet hela tiden :) hehe!

Yeeaaah, allt flyter

Lång dag idag

Men det har ändå gått riktigt bra.
09.00-20.10 var min arbetstid idag.

Vi fick upp alla varor o tog hand om alla kunder.
Dagen har som sagt gått riktigt bra.

Mycket snabbare än vad dagarna gick på förra jobbet.
Jobbade faktiskt med en tjej idag som även hon jobbat där innan.
Och vi hade visst samma synpunkt om det där stället.
Inga toppoäng direkt. SKÖNT att slippa allt där!

Imorgon har jag lite sovis, börjar inte förrän 11.
Efter jobbet ska jag oxå handla lite julklappar, fixade lite idag :)
Älskar att shoppa åt andra. Det är alltid lika roligt.

Nu ska jag luta mig tillbax i soffan o vila ryggen. Ha det kanon!

Älskling

Det är när man sitter så här i sin ensamhet som man tänker som mest och som bäst. Och oftast går min tankar till min älskade pojkvän, min sambo, min fästman. Det sistnämnda låter helt sjukt, men oxå helt underbart. Jag kan fortfarande inte förstå hur jag kunde få en sån underbar person i mitt liv. Jag trodde aldrig att såna som du fanns. Bara i dom underbaraste prinsessagor och i kärleksfilmerna som man bara vill hoppa in i och uppleva själv. Men så kom du bara där den där natten. Satt dig på backen bredvid mig o min bästa vän. Spelade lite apa för oss och var bara så oerhört charmig. Dagen efter när jag vaknade upp med dig vid min sida log jag. Och sedan dess har jag inte slutat le. Du var och är något speciellt, något unikt. Något jag aldrig någonsin upplevt innan. Varje dag ger du mig värme, du påminner mig ständigt om hur underbart det är att älska någon. Så som du behandlar mig har jag aldrig innan blivit behandlad. Du älskar mig. Och jag kan inte med ord beskriva min kärlek för dig. Du är den där stora kärleken som man ofta trånar efter innan man hittat den, om man ens gör det. Du ger mig allt jag någonsin velat ha. Du ger mig mer än så. Det är med dig jag vill leva. Det är dig jag vill gifta mig med och skaffa familj med. Det är med dig jag vill uppleva allt. När jag ser ditt leende blir jag helt varm i kroppen och jag påminns om första kvällen tillsammans och jag vet att jag funnit min stora kärlek. Jag älskar dig Johan. Älskar dig så oerhört mycket. Du och jag älskling, ment to be.

Jultider

Nu är det inte långt kvar till julafton.
I veckan har vi lite extraöppet på kvällarna. En timme längre, bara för er kunder. Imorgon jobbar jag heldag, 09.00-20.10. Helt galet, men det ska nog gå bra :)

Själv kör jag igång med julhandeln på onsdag.. en av 2 dagar jag har på mig att fixa allt.


Nu ska jag fortsätta att se på svenska hjältar.

Söndag och ledig

Måste väl säga att det är rätt skönt. Man får lixom lite helg ändå. Nyss duschat o gjort mig klar. En halvtimme va de enda jag behövde.. Skönt. Nu lyssnar jag på gessles nya skiva. Vet inte vad jag tycker om den ännu. Men han har väl egentligen aldrig gjort nåt dåligt!?

Ska väcka gubben om nån timme. Vi ska ut på en långpromenad. Jag hoppas vi går förbi gymmet oxå. Det är som dags!

What to do

Har sjukt tråkigt.
Börjar bli halvless på att aldrig ha nåt att göra.
Precis gått igenom min blogg.. kollat tokgamla inlägg. Rätt skoj faktiskt. Älskar inläggen om älsklingen.. innan vi blev tillsammans. På den tiden vi bara träffades då o då av slumpar. Galet roligt. Kunde jag skulle jag resa tillbaka i tiden o uppleva allt igen.

Hmpf.. jag saknar härnösand. Konstigt nog så fanns det mer o göra där än här.

Jobbet

Med risk för att tjata. Men jag trivs fan bättre o bättre för varje dag. Jag har hamnat på rätt ställe nu, det känner jag. Jobbat idag, ledig imorgon. Drömschema. Jobbar aldrig hela helger. Nästa helg jobbar jag söndag istället. Och helgen efter det är jag hel-ledig. Perfekt :) Ja nä, finns inget annat att säga än att det är hur bra som helst. Och det är så kul o sälja! En hel del oxå :)
Love it!

Löning på måndag, då är det även shopping på city för Åhlénsare. Det lär bli nice de oxå.


Nu ska jag dricka lite cola o luta mig tillbax i soffan. See ya!

Max Factor



Trodde aldrig jag skulle gilla den här mascaran.
Jag har aldrig tyckt om dessa "gummiborstar" så jag har dragit alla över en kam och totaldissat dem. Men nu när jag testat denna så fastnade jag verkligen. Hur bra som helst! Den kommer åt ALLA fransar, inget kladd och målar man några lager får man volymen jag älskar. Så, helt klart. Max Factors - False lash effect mascara är min nya favorit!

Idol 2008

Ja då ska det avgöras då.
Spännande.

Kolla in!

Helt otroligt. Jag skrattar tills jag gråter.
Han är så jävla duktig. Tyson - Hunden som kan skateboarding.

Love him :) VÄRD ATT SE!


Förresten!!

Fick Lancômes senaste mascara Ôscillation igår från jobbet.
Det speciella med den är att den vibrerar, den ska lixom göra "jobbet" i stort sätt.. komma åt alla fransar enklare. Själva borsten påminner mycket om Lancômes Fatale mascara eller L´Oréals Telescopic. Borsten är ingen hit från min sida, men jag har inte hunnit prova denna nyhet från Lancôme än, så jag får väl göra ett försök iaf. Vi får väl se :)


Julmarknad

Mellan klockan 16.00-20.00 är det idag gammaldags julmarknad i Sumpan. Självklart ska vi dit o kolla läget. Nyss vart där och ätit lite mat, skickat iväg julkort o shoppat en tomte på hemtex oxå. Passade på att kolla in alla stånd osv som dom höll på att fixa med nu. Såg mysigt ut. Lär bli ännu mysigare när det är mörkt ute och all julbelysning tänds. Ska försöka mig på att ta några bilder så ni får se sen.

Nu blir det lite musik o lugn i soffan. Måste värma mig lite, det är en kall dag idag. Hörs senare gullefjun där!

Stan idag

Jag och gubben är båda lediga idag, så vi har bestämt oss för en tur till stan. Eller kanske solna. Vi ska inhandla lite julpapper, julkort osv. Börjar bli dags. Fortfarande har jag dock inte handlat en enda julklapp. Eller jooo, en till mamma. Men annars står jag helt utan klappar än så länge. Ska vänta till lönen den 15e, då jäklar.

FÖr övrigt är det en ganska seg dag idag. Och grått o trist är det ute. Såna här dagar kan man egentligen lika gärna jobba, men men.. Är man ledig så är man :)

Ska måla på lite mascara nu, sen fixa med lite innan vi ska dra. Höres :)
Förresten! Kolla in samanthas blogg om ni vill se lite bilder från lördagen..
-> samantha

Haha

Låt mig småskratta åt kvällen igår.
Behöver jag säger mer än att vi aldrig kom ut på krogen..?
Aldrig ens ut genom ytterdörren.

Samantha sov över här iaf. Hon slocknade rätt hårt igår, haha.
Även Johan slocknade och hans arbetskamrat..
Själv va jag ganska städad, men man ska ju vara det nån gång oxå.

Idag va vi på en promenad iaf. Vi gick till "mina" fåglar..
Samantha tyckte dom va rätt cool tror jag.

Dagen har vart rätt lugn o skön. Mest bara soffsittning.
Nu ska jag käka lite nudlar. Ses o hörs!

Ikväll

Blir det grogg!
Vi har vart ute 1 gång här i Stockholm sen vi flytta hit. Vilket är helt galet då vi bott här i ett halvår. Bra för knopp o kropp, men vafan man måste ju ut o ha lite kul. Så ikväll är det fan i mig dags!

Biotherm till Elin

Hade glömt bort Biotherm kitet som Elin ska få.
En dagcreme, rengöring, ansiktsvatten, ögoncreme och ett serum.
För normal/kombinerad hud i Aquasource serien.


Även L´Oréals Demaq Expert "Milk-to-toner" Makeup remover.
Allt i små förpackningar, till för o prova på :)


Det får du gumman!

Jag är glad

Glad som fan kan jag tala om.
Just nu älskar jag allt runt omkring mig.
Gubben (Självklart), jobbet, lägenheten osv..

Allt är perfekt!!!!! :) Äntligen!!!!

Nivea

Utbildning imorse. Ganska givande.
Självklart är det alltid roligast att få gåvorna och testa på.



Cleansing cream + Toner + Dagcreme (Torr/Känslig)
DNAge dagcreme
Eye makeup remover
Nagellack
Foundation Stay real
2 läppennor
Ansiktsmask Honey
Läppglans
Mascara Eyes wide open
Byebye Spot
SOS bodylotion
Repair Schampo + Hårinpackning

I påsen fanns även reseförpackningar i alla sorters schampo
Och balsam + leaveincreme i Repair serien.

Men dom grejerna hamnade hos andra arbetskollegor :)

Den rosa serien kommer hamna hos världens bästa Elin.
Jag vet att hon blev ganska glad för de :) Det är hon värd! Min vän :)



Nu är jag även inbokad på 2 Clinique kurser.. En i slutet av januari och en i februari. Hoppas man träffar nån man känner där :) Vore ju hur kul som helst. Idag har jag även beställt upp lagret inför Gwp i februari. Nu ska det säljas!!!!

Treo

Nu har jag pratat med dom 2 bästa, mamma & johan.
Nöjd för kvällen måste jag säga :)

Ska ta mig en treo och vila kroppen nu tänkte jag..

Imorgon är det niveautbildning.. även en lång dag.
Så jag hoppas verkligen att smärtan i kroppen försvinner.

Hejhopp!

Äntligen

Jag känner åter igen att det är kul att gå till jobbet. Självklart är det alltid lika jobbigt att komma upp på morgonen när man inta vill annat än sova. Men så fort man kommit till jobbet så känns allt bara så bra. Idag har jag mestadels jobbat själv och det har gått hur bra som helst. Cliniques representant kom in på besök vilket va jätteskoj då det är jag som kommer ha hand om Clinique. Vi kollade in lite nyheter, fixade med testers och drog lite info. Jag ska även få komma iväg på kurser här så småningom, det ser man ju fram emot :)

08.00-19.10 idag, vilket va en rätt lång dag. Men det gick kanonbra. Förutom att jag har så fruktansvärt ont i nacke o svank av nån anledning (Måste burit nåt eller suttit/sovit snett) så känner jag mig inte så jättetrött ändå. När jag fick ta på mig jackan o gå hem, stod det en påse vid personalingången till mig med lite prylar. Jag blev självklart jätteglad. Tack tack tack. Massa mer o testa :)



- Viva La Diva Ögonskugga och Nagellack
- Broadway Nail remover
- Kiss Nagelfil
- Isadora Treat & cover Concealer stick
- Max factor False lash effect Mascara
- Clinique necessär med Clarifying lotion, Dramatically different moisturizing lotion, All about eyes rich, Long last lipstick, High impact mascara, Powder blush, Liten rougeborste

Hur fint som helst :)

Kök

  

Nu syns det kanske inte så jättebra på dessa bilder. Och inte har jag några bilder på hur det såg ut innan. Typiskt. Men det är en STOR förändring kan jag ju tala om. Och jag längtar tills skåpluckorna kommer oxå. Helt klart nöjd med den snygga bänkskivan och nya diskhon :) Det såg helt enkelt förjävligt ut innan, haha!

Älskling, vakna!

Jag har galet tråkigt just nu.
Kommer fan inte på nåt att göra heller. Det är skitväder ute, så jag vill inte gå ut. Jag bara sitter här i soffan med datan i knät. Om gosen ändå kunde vakna? Han har snoooozat en gång redan, han är trött :) Han är söt! Han är bäst! Älskar denna underbara människa! Det är svårt att slita sig.. att inte springa in till sovrummet stup i kvarten o pussas lite. Jättesvårt! 

Men han vaknar väl till liv snart. Antaligen kommer han vinglandes ut genom sovrummet med sina vanliga märken på ansikte o kropp från kudden o täcket.. Sådär randig ni vet. Haha, alltid lika söt :)


Ska fixa in lite bilder på köket här senare idag. Ni har ju fortfarande inte fått se hur det blev med nya bänkskivan, diskhon osv. Men som sagt, det kommer senare :)

Krångel

Fler som har krångel med sin blogg?
Tar en jäkla tid för den att uppdatera nya inlägg tex..
Och många ggr när jag ska logga in får jag bara upp "page not found"
Dumt dumt!

Idag är jag iaf ledig vilket är dunderskönt :)
Tvättar lite kläder och känner för tillfället lugnet.
Gubben ligger o sover, vill egentligen bara väcka honom o pussas lite.. Men han måste ju få sova när han jobbar natt. Får väl se om man hittar på nåt med samanta senare. Det är rätt tråkigt väder idag, regnigt o grått. Men men.

Ska väl ta en sväng ner till tvättis igen!
Vi hörs senare.

Förresten.. jag tycker att många är dåliga på att uppdatera alltså. Jag är faktiskt nyfiken på vad som händer där uppe.. Kom igen nu! Blogga på :)

Escada lovers

Ett litet juklappstips!

Även om det är väldigt små flaskor så är väl det här det perfekta lilla kitet för någon som älskar escadas dofter? 5 dofter på 4ml vardera. Och kanske finns den där sommardoften med som inte längre säljs i butik?



Island Kiss - Rockin Rio - Pacific Paradise - Chiffon Sorbet - Ibiza Hippie
Endast 279:- hos Nordicfeel.se



Själv är jag inte så förtjust i Escadas dofter.. lite för söta för min smak.

Jacka

Klickade precis hem den här jacka från nelly.se
Rea rea rea. Så självklart passar man på.



Modström.
Ord. pris 1699:- Rea pris 999:-

Passade samtidigt på att genomföra köpet genom klickback.se och fick därför några poäng! Tack!





Svar på några kommentarer tidigare:
- Det är den lilla stjärnan jag har köpt (Åhléns)
(Ganska hög ändå enligt mig)

-
Och julen firas hemma i Härnösand med familjerna.

Så nu vet ni :)

Lancôme

Jag är lite glad. Jag har testat Lancômes foundation Adaptive och det verkar som att jag tål den. Helt underbart! Även om jag trivs riktigt bra med Cliniques Superbalanced och Superfit så kan det ju va kul o ha nåt annat oxå. Nu är det lixom Clinique och jag. Jämt jämt. Men nu ska allt Lancôme få en liten plats i min makeupväska oxå.

Adaptîve foundation passar perfekt till en kombinerad hud. Den mattar t-zonen, men gör oxå så att torra partier håller sig mjuka och återfuktade. Ett naturligt snyggt resultat!


RSS 2.0