Imorgon smäller det

Jag drar, tidigt på morgonen. Är framme redan vid halv 12. Hur skönt som helst. Har i stort sätt packat klart nu. Är lite lite nervös över hur jag ska orka bära allt. En ryggsäck som är ungefär lika stor som mig och en tung dragväska. Kommer jag stupa? Haha! Shit asså! Känns jobbigt att lämna allt. Skitjobbigt. Men men, så är det ibland. Man kan ju itne alltid få med sig allt man vill.

Har en hel del att stå i imorgon. Blir nog till att sova på tåget om jag ska orka med dagen. Tänkte nog faktiskt gå och köpa mig en dator oxå. Annars vet jag inte om jag klarar veckan utan min älskling. Helt tomt ju? Ska även till nya arbetet och kolla in personalingången o så. Oxå ska jag kanske titta förbi hos pappa. Handla lite mat och styra upp ett o annat i lägenheten. Helgen spenderas förhoppningsvis med Samanta!? Man kan ju hoppas iaf. Slipper man få så långtråkigt. Får väl se vad som händer :)

Är sjukt trött nu asså. Ska gå en testsväng med väskorna här i lägenheten nu, se hur ont jag får... Kommer bli jobbigt. Men jag har fan inget val! Sen ska jag mysa med mina små kissar. Se lite på tv och sen blir det sova alltså.


Bloggen kommer förmodligen inte uppdateras nu på ett tag. Beror lite på om jag inhandlar en dator imorgon och när internet fixas där hemma. Ni märker väl.


Förresten!!!
Om nån från mitt "gamla" arbete läser det här vill jag bara säga det att jag glömde ett par skor i personalrummet... Typiskt! Jag får se om jag skickar nån (Typ elin) Eller om jag kommer in när jag kommer hem nästa gång... Bara så ni vet. Jag lär säkert glömma, så påminn mig gärna på nåt sätt. Hehe!


Ha det bäst allihopa! Nu blir det på med väskan... Hej o hå

Och där åkte han...

Min älskling!! Tråkigt men det är ju bara en vecka, och den veckan kommer gå så jäkla snabbt. Imorgon är det min sista dag på jobbet. 9.50-16.00. Sen blir det hem och packa allt som ska med, allt jag behöver för att klara mig där nere själv en vecka. Har allt skrivit en lång lista idag. Och guben kom med en jätteväska till mig idag oxå. Haha, grejen är bara att det är en jätteryggsäck. Så jag känner på mig att om jag packa för tungt ramlar jag bakåt ;) Vi får väl se hur det går. Iaf så går tåget tidigt på tisdag.. Kändes bäst så, så jag verkligen hinner fixa till med allt innan onsdag då jag börjar jobba. Fan, det här kommer bli så bra. Jag mår verkligen bättre där nere. Kan inte förklara varför, men nåt gör att jag känner mig piggare och gladare. Skönt! Dock kommer jag sakna min mamma, min bästa vän och mina kissar så sjukt mycket! Men jag åker hem ofta, det kan jag lova! Hemmakär är man ju.


Nää nu är det dags o slumra... Jobb imorrn, upp tidigt...
(Ska bli så jävla skönt att slippa dom här satans bussarna sen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Hehe ;)

Hejdå jobbet

Sorgligt men sant!

3 dagar kvar på mitt nuvarande arbete. Kändes nästan lite halvjobbigt att få alla grattiskramar av arbetskamraterna idag. Man fick lite utav en "Aha" känsla. Det är faktiskt sant. Jag åker, jag flyttar. Fick världens finaste present idag oxå, av förmodligen världens bästa arbetsteam. TACK UNDERBARA NI! Katten kommer få mig att alltid komma ihåg er. Tack tack tack! Dom här månaderna har gett mig mycket måste jag säga. Och jag förstår fortfarande inte hur alla kan vara så jävla snälla och rara. Inte en enda man tycker mindre om. Härligt gäng! I´ll miss you guys!

För mitt helgteam finns mazariner, kexchoklad och cola... dock försvann en hel del redan ikväll. Nån va nog sugen ;) Självklart va det till alla i personalen, men jag köpte så det faktiskt skulle räcka till alla så jag hoppas det gör det! Även till personal som jobbar på måndag - min sista dag!

Ja det va väl det...

Blev nyss glatt överraksad när min älskling ringde o sa att han skulle komma inatt och gosa ner sig i sängen bredvid mig. Hur mysigt blir inte det? Trodde inte jag skulle få se honom förrän på söndag. Men ack så fel jag hade. Han kommer inatt och jag är överlycklig. Även om det handlar om bara några få timmar innan han drar ut i sina gröna kläder igen... Puss älskling, du är bäst!

Jag fick jobbet!

Vilken dag!
Upp 5 imorse, gjorde sig klar o packade ner det jag behövde. Gick iväg till bussen runt tjugo i 7. Åkte mot Stockholm kl. 7. Äckliga buss. Bläää! Man får så ont överallt. Bara sitta o sitta. Ändå va det direktbuss. Men lika vidrigt ändå. Halv 1 va man framme. Då blev det en liten kisspaus, och sen tunnelbanan till mitt mål. En snabb intervju och sen en visning av varuhuset. Heja på alla medarbetare. Blippar och koder till dörrarna och sen va det klart. Mitt nya jobb fanns nu. Och jag va gladare än gladast! ÄR förresten!!! Hehe!

Ringde mamma, pappa, elin, elenore, messade "krigs" johan, lillasyster m.fl
Glad glad glad!!! Och alla va glad för min skull. Tror min minsta lillasyster blev gladast, jäkla sötnos!!

Min bästaste kussebusse kom sen och hämtade mig och vi åkte på en liten tur. Kollade runt lite dit jag nu kommer flytta... Det känns overkligt! Men spännande och riktigt riktigt skoj!

På tisdag lämnar jag allt som heter hemma här hemma... och förflyttar mig själv och det viktigaste ner till Stockholm. Har precis insett att jag har sjukt mycket att stå i nu innan tisdag. Och jobbar varenda dag innan dess oxå. Fan, kommer bli stressigt! Men men...

Eftersom lägenheten där nere står TOM, och inte ens kylen är inkopplad så har jag en del att göra där på tisdag oxå eftersom jag börja jobba på onsdag!? Hur ska jag hinna? Nån som har nåt effektivt trollspö att låna mig?

Och min älskling är inte heller hemma... utan i norge på sin kurselikurs! Jaja, det får väl gå. Allt brukar ju lösa sig. Nu ska jag styra upp en TÅGbiljett, eller FLYGbiljett till Stockholm på tisdag. Så tidigt som möjligt...


Fan förstår inte. Lämnar verkligen allt nu. Bara sådär på några få dagar. Min älskade mamma, mina katter, min bästa vän, mitt arbete + arbetskamrater, andra vänner, rubb och stubb!!!

Nu är jag dödstrött så godnatt o hejdå!

Imorgon smäller det!

Jag åker... och jag kommer tillbax. Antingen glad eller besviken...
Men kul kommer det bli!

Hoppas hoppas hoppas!!!


Haha! Vafaaan

Jag har lyckats sova bort HELA dagen. Jag klev precis upp. Vilket jävla arsle man är!
Jag va ju faktiskt uppe en stund på förmiddan, åkte o solade o så. Duschade o gjorde mig halvt klar. Oxå lägger man sig. SKYLLING SJÄLVING!!! Vad ska man hitta på nu då? Dagen är slut och jag är på kasst humör... Jävla dumhuvve!


Utan min älskling

Skulle jag inte klara mig!
Med dig vid min sida känner jag mig stark. Jag längtar...

Tog inte en enda bild..

Fan vad tråkigt! Inte en enda bild från midsommar.. synd som fan. Men jag vet att Elinpelinpäronpitt tog en del bilder, så dom måste man ju kika på så snart som möjligt. Dagen och kvällen va iaf helt okej. Dagen dock BÄTTRE än kvällen. Hemma hos Patrik va vi inte så många, men bara skönt folk vilket fall.. och det gjorde att det blev kanon. Grillning och drickning mest hela tiden. Skönt som fan! Sen drog vi iväg på nästa kalas där det tyvärr blev lite tråkigare. Som vanligt när man drar till nåt större eller krogen så tappar man varandra och man hittar inte en jävel. Riktigt tråkigt det. Hade vart fint om alla hade kunnat vart samlade hela kvällen. Saknade snappsen, majstången och "små grodorna" men men. Får väl ta igen det en annan gång!


Jag vill flytta nån gång!!! Ta mig ner så jag får börja om med allt. Fixa i lägenheten tillsammans med gubben, köpa nya grejer. Mysa! Jag längtar! Hoppas på jobbet på torsdag. Och jag hoppas allt stämmer in så det verkligen passar mig. Vi får väl se.


Nu börjar jag bli hungrig.. Vad ska man käka?
Gubben håller på med båten så antagligen äter man själv ikväll..

Fest!

Första cidern slut för längesen...
Sitter och väntar på att gubben ska hämta mig nu. Han har redan skjutsat första gänget. Ett gäng kvar. Det här blir perfekt. Midsommar -08 firas bara med massa skönt folk. Bäst av allt är att jag har min älskling vid min sida och världens bästa Elin! Det här kan inte bli bättre!!! PARTY ON!!

HA EN SUPERSKÖN MIDSOMMAR!!!!!!!!!!!!!!

Midsommar imorgon

Det blir fint det!
Älsklingen är hemnma. Imorgon blir det mys med honom o vänner.

Stor partaj faktiskt, hehe! Ser vi fram emot! Ses då


Ha en kanonskön midsommar!
Och till tjejerna på jobbet som jag aldrig hann säga glad midsommar till, GLAD MIDSOMMAR!!! :)

Vad kan man göra, om inte sova?

Nää tror fan jag lägger mig. Känner mig inte upplagd för att sitta här eller i soffan.. eller göra nånting överhuvudtaget. Så jag skiter i allt o lägger mig. Torsdag imorgon. Först blir det solning på morgonen, sen hem och duscha o göra sig klar, sen hämta bussbiljetterna till ybuss, sen iväg på jobbet.. jobbar till 20.10.. då kommer älsklingen o hämtar mig! Fyfan vad underbart! Sen är det bara att styra upp allt inför midsommar. Tydligen har både de ena och andra fixat sig nu, så det lär bli ett jävla drag, haha! Ses då!

1 dag kvar

Onsdag imorgon, sen torsdag! Då smäller det, haha!
Min älskling kommer hem igen. Hur underbart blir inte det?
Typ såhär mycket <---------------------------------------------------------------------------->
Om inte mer till o med ;) Ska lägga mig nu tänkte jag. Ska upp kl 6 imorgon. Börjar 8. Skönt med direktbuss till jobbet. Dock jobbar man enda till 18. Kommer va dödstrött när jag kommer hem. Men vad gör man åt det? jo lägger sig o sussar för att sen kliva upp och åter arbeta och sen träffa sin underbara pojkvän!

Godnatt världen!

Härliga sol

Jag har allt fått lite färg idag. Fin fint.
Först lite solarie, sen massa sol utomhus oxå ska jag smörja in mig med lite dove sen innan jag lägger mig för kvällen. Nu ska jag fan inte vara nån blekfis mer! Jag hoppas på nån solig dag till helgen.. Är fasen ledig fredag - lördag - söndag - måndag! Hur skönt blir inte det?

Träffade Sannapanna idag på Åhléns. Fan va skoj! Den tjejen ser man inte varje dag. Men nu är hon hemma i stan igen över sommaren. Lärde känna henne förra sommaren när vi jobbade tillsammans. Så jäkla go och glad! Henne tycker jag om! Vi ska ta en lunch på biggan till veckan.. och sen hoppas jag på en mysig picknick igen oxå.



Passade även på att inhandla en ny kalender, en märkpenna och ett block på Åhléns. Behövs alltid. Spciellt inför en intervju. Har en del frågor jag måste komma ihåg som jag skrivit ner nu. Även annan info som jag säkerligen måste skriva ner.

Min söta lilla katt Theo har nu lagt sig över halva tangentbordet och håller på att somna. Vilken liten sötnos! Uppmärksamhet Matte, det bara skriker det om honom, haha! Gull i gull!

Stockholm

Stockholm blir min hemstad - Känns helt underbart!

Jag som alltid velat bo där.. Men aldrig gjort nåt åt saken.
Men nu händer det.. Äntligen!



Jag får ha dig vid min sida jämt. I min närhet. Känna din värme och kärlek.
Jag längtar älskling!




Sköning!
Jordin Sparks - No air (With Chris Brown)


Brun brunare brunast

Vad hände? Jag brukar verkligen vara den brunaste tjejen! Men inte nu inte! Jag har tappat allt som heter "gå och sola" och "vara jätte brun & fräsch" Nu får jag ju ge mig! Inte bara att man är så brun och fräsch, hyn blir även den så mycket finare. Så jag tog mig i kragen idag och åkte o solade lite. Trots att det är sommar och jag vet att jag kommer få massa färg innan sommaren är slut kan man ju alltid köra lite i solarie först. Skärpning nu!

Natti natt

Orkar inte sitta uppe mer. Finns inte ett shit att göra.
Dock är jag inte jättetrött eftersom jag sov när jag kom hem från jobbet. Riktigt skönt va det för jag va hur trött som helst. Johan ringde o väckte mig som tur va annars hade jag fortsatt sova hur länge som helst. Eftersom man är så duktig på att snooza och sen stänga av helt o hållet... Hmpf, haha! Jag är tydligen inte ensam om det heller, även gubben är PRECIS likadan. Så man kan ju undra hur det kommer gå i framtiden... Men jag vet iofs att det går bra, hittills har det ju gått kanon? :)

Imorgon har jag en hel del att styra upp. Måste ta kort för att göra nytt leg. Ska in på banken och fixa med pengar. Jag ska inhandla en bättre kalender än den jag har nu som jag får ett bryt på snart. Oxå ska jag fundera ut frågor och annat som jag ska prata om när jag åker ner till Stockholm på intervju. Ååh nej.. måste tvätta o städa oxå kom jag på nu. Gubben är ju hemma på torsdag igen, då måste de va rent här ju.

Aja, styr de imorrn ja! Nu blir det sömn...

Stockholm... naturligtvis

Jag flyttar!

Och vet ni? Det känns helt underbart. Trivs verkligen i Stockholm och har alltid gjort det. Det enda som kommer bli mindre skoj är att jag lämnar min älskade mamma och min supergoa vän Elin. Men jag kommer åka hem så ofta jag bara kan. Hemmakär är man ju allt.

Jag vill att det händer lite mer i mitt liv och jag känner inte att det gör det här. Tyvärr. Jag behöver mer fart och fläkt. Mer att göra. Så det här kommer bli kanon. Självklart är det älsklingen jag flyttar ihop med. Våran lägenhet där nere är hur fin som helst och jag kommer trivas som fisken när vi fått i ordning allt och verkligen bor tillsammans. Förstår ni? Det här älskar jag. Starta något nytt. Köpa nya grejer. Måla om och greja i lägenheten. Det kommer bli så fint. Helt vitt och fräscht ska vi ha, någon fondvägg här och där kan det nog oxå bli. Fint bostadsområde, nära t-bana, (Sjukt bra för min del som inte har nåt körkort) Bara att bo i Stockholm kommer ge mig så mycket! Och att dessutom att få bo med världens mest underbara människa! Jag längtar längtar o längtar!

Bilder på lägenheten kommer så småningom...

Samtalet jag fick idag va självklart från Stockholm och en anställningsintervju. Så håll tummarna! :)


Till min bästa vän, Elin!
Du ska veta att jag aldrig kommer lämna dig på något sätt. Du betyder så oerhört mycket för mig. Och vi har så mycket gemensamt. Jag lämnar dig bara inte, ALDRIG! Jag kommer komma hem och hälsa på dig (och mamma) så ofta jag kan. Och jag kommer ta ner dig till Stockholm så ofta det bara går. Och du vet att du får komma när du vill och bo hos oss hur mycket du vill! Mitt hem är ditt hem. Så känns det faktiskt. Du är bäst gumman! Lita på mig när jag säger att du ALLTID kommer vara min bästa vän!

 
Du & jag gumman :)

Fan vad glad jag blev idag

En viss person ringde idag och pratade lite med mig. Om nånting som jag verkligen sett sjukt mycket fram emot. Nu ÄNTLIGEN kanske det händer nåt? Jag är taggad till tusen! Jag kommer ge allt, har inte nånting att förlora! Fyfan vad glad jag är!!!!

Om bara min älskling kan vakna till liv och höra av sig så jag får berätta den härliga nyheten!!!

Gliss Glans Kur

Gliss Care Expert
Reflex Glans Kur - Köpte ju den på rea på Lindex häromdagen.
(Ord pris 80:-) Nu 39.50:-

Måste nog faktiskt säga att den va helt okej faktiskt.
Fin glans och håret blev silkeslent. Den gillade jag. Osäker på om hela produkten försvinner eller om bara förpackningen görs om. Men den försvinner säkert... iaf från Lindex sortiment (?)

Vet ju faktiskt andra ställen man kan köpa denna produkt på, dock till ord. pris.

För du betyder allt för mig

ALLT!

Min kärlek för dig är så oerhört stark.
Har aldrig träffat någon som dig gubben.
Allt du gör är bara så rätt. Jag vill uppleva allt med dig!


Jag trodde såna som du bara fanns på film.

Damen ska sussa sött nu

Godnatt! :)

Ska som vanligt ligga tätt intill min älsklings tröja och snusa på den hela natten.. Vad gör man inte när älsklingen inte är hemma hos en? Man är ju så gott som tvungen att ha nånting som luktar gosigt.. Puss gubben! ALL KÄRLEK TILL DIG!

Glömde de igår...

Haha! Det skönaste! När jag o Elin satt ute på Kanalcafét och fikade lite. Morotskaka och cola. Gött de. Satt oss ner och skulle njuta en stund.. Flyttade in mig ett snäpp och satt väskan på yttersta stolen. TUR DET! Jag säger då det. TOLVANS fågelskit rakt på min väska! Det va inte lilla!!! Haha. Grön och vit, härlig och stor och RINNANDE. Vad säger ni om det? Tänk om jag inte hoppat in ett pinnhål? Ja då hade jag haft den där smeten i ansiktet. Mysigt va? Som tur va jobbade min gamla Hr kompis så han servade ju med papper o vatten. Och jag njöt verkligen av att torka av min smaskiga väska. Mmm love it! Mer sånt i sommar! Tack lilla fågel, älskar dig! (?)

Inte att förglömma att det faktiskt va fredag den 13:e igår, så en i ansiktet hade väl vart det ultimata?

Snygg tjej

 

Man är ju en stolt storasyster! Älskar dig gumman!

...

Bloggen nere tillsvidare...

Systeryster fixar lite här... Love you sötnos!

Det är ju fredag...

Ska man gå ner på affären och köpa nå snask eller? Gotta! Godis! Chirre o dirre? NÅNTING?

Jag får se... :)

Ny dator

Nu är det dags! Verkligen!

Min är helt knasig alltså. Den stänger av sig själv och börjar tjuta som bara den. Varför kan man ju fråga sig. Och inte slutar det förrän man drar ur kontakten så all ström dör. Jävla skitdator rent ut sagt! Inte nog med det så har jag ju inte ens ett eget tangentbord eller en egen skärm. Så det känns ju rätt pissigt det oxå. Varför undrar ni kanske? Men det håller jag för mig själv. Haha! Ni som vet, vet.

Så vad ska man köpa för dator? Inte allt för dyr. Det jag använder den till är porrsurfning och även när jag själv tar lättklädda bilder o lägger ut på diverse sköna sidor. Sen även lite musik och ibland msn, även där mycket live-cam!!!Mmmm, självklart skojar jag! Det visste ni redan! ;) Ska jag vara lite seriös så använder jag min dator mest till musik, internet, msn och bloggen. Så hjälp mig, jag behöver lixom ingen värsting dator... Men en bra iaf :)




Saknar min älskling!!! 

I  helgen blir det jobb för min del. Känns skönt. Dagarna går så snabbt då. Och det gillas när  gubben är borta...

Puss puss!

Shopping idag!



Shoppingen idag spenderades med Bästa Elin i Lilla Härnösand. Helt otroligt. Vi gick på stan i över 2 timmar. Slå det om ni kan! Haha! (Här i Härnösand alltså)

6 par trosor, skön bomull i hipster modell. Från lindex.
1 glanskur, Perfekt för håret i sommar. Från Lindex på REA.
1 tunika, i mörkblått skönt tunt tyg. Från H&M.
1 par capri mjukisbyxor, i grönt. Sköna att gå hemma i. Från H&M på REA.
Bomullsrondeller, Dom bästa helt klart. Från Åhléns.
1 Vattenkaraff, Hur bra som helst att ha bredvid sängen. Från Åhléns på REA.
1 Schampo, För hår utsatt för dagligt slitage. Schwarzkopf. Från Åhléns.
Blåsbubblor, Haha! Kul även för större tjejer ;) Från Åhléns.
1 plånbok, tvungen att ha en ny. Från Åhléns.
1 kubb, ett måste i sommar. Från Åhléns.
1 tunika, i blått jeansmaterial. Söt. Från ONLY.
1 par shorts, i grått och svart. Blommiga. Från ONLY.

Det va det! Hörs sen! Hejja

En dag som denna..

Tvättar och plockar lite här hemma. Det behövs verkligen! Det finns ingen som skitar ner så mycket som jag... och kissarna, hehe! Jag vet inte varför jag gör som jag gör, men jag bara slänger saker o ting runt omkring mig. Rakt ner på golvet bara. Och jag är så jävla medveten om vad jag gör men ändå fortsätter jag! Är jag knäpp? :P Lite tror jag allt..

Sitter här och lyssnar på lite musik och funderar som vanligt på min gos. Min älskade älskling! Fick precis sms av sötnosen. "Inget vakna-upp sms" fick jag.. FAN, hur kunde jag missa att skicka sms till den bästa jag vet. Eller missa, men vafan. Jag gör inget annat än tänker på dig så varför har jag inte skickat nåt sött litet sms? Nu tror jag fan är lös! Seriöst! Jag är inte mig själv :( 

Men jag vet att du vet att jag älskar dig över allt annat på denna jord!

En arbetskamrat frågade mig på jobbet om jag va så där kär så att jag kände att jag kunde bo med dig på en parkbänk. Och verkligen! Jag är så kär! Jag är så kär så jag svävar runt på moln. Jag är så kär så jag går runt med fjärilar i magen hela tiden. Jag är så kär så jag inte alltid vet vad jag håller på med. Jag är så kär så jag till o med skulle kunna bo på en parkbänk med dig VINTERTID. Du ger mig allt jag någonsin velat ha. Du ger mig sån värme och kärlek som ingen annan. Jag är så trygg i din famn och jag är världens lyckligaste som fick dig!

Vad skulle jag göra utan dig älskling? Du är bäst!

Puss

Kärleken




Lillasyster, Isabelle
(Bild från Stockholm Lördag 7:e Juni)




Lillasyster, My




JAG SAKNAR ER!
Självklart saknar jag småbrorsorna oxå... Kim och Robin!

Hatar

När du åker ifrån mig. Ännu en vecka utan dig gubben!
Men jag vet ju att tiden går sjukt fort så snart är du här igen... Precis som vanligt.

Du är allt allt allt och jag älskar dig!




Börjar jobba kl 13 idag, stänger oxå. Bra de, har sjukt mycket att göra! Bord och rea, om ingen annan hjälpt till men de tror jag knappast för det är sjukt mycket att göra i hela huset.


Vilket fall så ska jag göra mig klar nu o gå till bussen om ett tag! Puss på Johan!


Birsta idag

Yes! Idag drar jag o gubben till Birsta för lite shopping...

Återkommer senare :)

Veckan...

Torsdag - Älsklingen min kom hem! Alltid lika underbart!
Fredag - Jobb och all annan tid till älsklingen!
Lördag - Stockholm över dagen med älsklingen. Hur fint som helst.
Kollade in lägenheten och träffade pappa och syskonen. Mysigt som fan!
Söndag - Trött trött trött! Men dagen spenderades med älsklingen!
Måndag - Jobb igen! Älsklingen grejade med båten till natten,
sen kom han och sov med mig. Gosen min!
Tisdag - JOBB! Klev upp 05.00, började 06.45 slutade 14.00 TACK!
Sjukt trött. Somnade på bussen hem. Älsklingen kom och hämtade mig..
Somnade en stund när jag kom hem oxå. Världens underbaraste diskade
och plockade undan här. Sen drog vi och handlade lite mat, tacos blir det.
Världens underbaraste IGEN har lagat maten och håller nu på att duka
fram på bordet här i vardagsrummet. JAG ÄLSKAR DIG! Du är bäst!!!
Kvällen spenderas självklart med honom och ingen annan! PUSS!


Älsklingen älsklingen älsklingen... Mmm tjat tjat! Men jag ÄLSKAR honom.

Jag hoppas fler tjejer blir behandlade så som jag blir behandlad.
Det är underbart! Man känner sig älskad. Behövd. Omtyckt.

Hoppas ni får en skön kväll! Nu ska jag hjälpa gubben med de sista! Hejdå

Lite nytt då

Aaah! Nice!
Nu kan man blogga lite igen då...
Men först måste jag fixa lite saker. Hörs snart

Skattepengar

Som en liten överraskning hade dom kommit in på kontot idag. Thats nice! Lite extrapengar har man ju aldrig tackat nej till.


Idétorka totalt! Vet inte vad jag ska skriva. Trött trött trött. Tror jag lägger mig. Messar lite med min älskling... SOM KOMMER HEM IMORGON! Jag vet nån som längtar massor!!!!!!! Mmm... Nää! Godnatt på er

My

Älskade lillasyster!
Du har verkligen koll du. Jag skäms som inte har nån koll alls :(
Det är alltså mer än ett år sen vi sågs alla syskonen tillsammans. Det är verkligen fel! Måste styra upp det här. Jag saknar er! Allihopa!

Grejen är att jag och Johan bara kommer åka ner över dagen nu på lördag. Så särskilt mysigt kommer vi inte hinna ha med syskonen. Pratade med pappa på msn tidigare, och dom hade fotbollsmatch på lördag oxå, så har man tur hinner vi kanske se dom en timme eller nåt...

Men sötnosen min! Kan vi höras på telefon snart eller? Du vet väl att jag saknar dig sjukt mycket va? Kan du komma ner till mig? Ta med dig pojkvännen eller vem som helst... Hehe! Bara kom! Har parfymer här som du ska få oxå! Oxå ska vi shoppa gumman! Och prata! Massor massor! ÄLSKAR DIG!

image200

På lördag ses vi!

Stockholm på lördag! Det blir underbart. Kolla in lägenheten med älsklingen min och träffa mina sötnosar till syskon. Även pappa då såklart.

Det är tragiskt att säga att vi inte setts sen farfars begravning. Och ännu mer tragiskt är att det är över ett år sen.. Tror jag. Kommer inte ens ihåg :(

Jag saknar er så otroligt mycket och ser verkligen fram emot att få krama er igen!!!

image185

Aj aj...

Det är helt sjukt va dum man är ibland. Jag har härdat mig igenom en arbetsdag med SJUKT onda fötter. Dumma skor. Först hade jag ont i hälarna för att jag inte hade nån klack på skorna, sen när man går och köper ett par med klack jag då får jag naturligtvis ont i varenda tå och bak i hälarna. Stod på jobbet idag o sa att jag hade så ont och att det såg ut som att jag hade blåsor på tårna. Det är nämligen som hål i skorna så huden trycks mot där och det ser då ut som blåsor. Dock i mitt fall ser det inte ut som blåsor. Det ÄR blåsor! Kom fram till det nu när jag kom hem efter en OSKÖN promenad hem från busstationen. Fyfan säger jag bara! Måste trösta mig själv med kebab till middag.. den kommer snart, hemkörning blev det.

S M Ä R T A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Höres senare! Nu ska jag kika efter mini-bilen... Bye!


Soffan

Ja nu blir det fasiken soffan ett tag. Skönt o lägga sig lite.
Är det nåt bra på tv tro?

På rosa moln

Haha! Gamla sköna låt!
Dök upp på winampen nu, inte dåligt.

"På rosa moln svävar jag omkring och jag njuter av alla vackra ting och jag tänker aldrig mer komma ner, jag tänker stanna här. Om du vill va med är det bara att räkna till 3 så kommer jag och hämtar dig och vi får det så trevligt trevligt trevligt"



Tänker tillbax på sköna sommardagar.

Den här sommren ska bli den bästa! Jag och min älskling kommer få det så jävla härligt! Mycket Stockholm, mycket Härnösand. Mycket fest, mycket mys. Underbart kommer det bli!

Snart ett år sen vi träffades för första gången gubbsie. Det är helt sjukt de. Den kvällen glömmer jag aldrig! Fyfan vad underbart allt va. Inte dåligt inte! Jävla charmknutte! Sen alla fester den sommaren... när man fick se ditt vackra ansikte igen. Jag kan inte bärga mig förrän vi är där igen.. fest på gräset.. och nu är du min!!! Jag är lycklig!!! Du är bäst!

Sol sol sol

Hur härligt är det inte?
Gick in för en liten paus, men ska snart ut igen.

Tragiskt att man inte ligger på stranden en sån här dag. Men sommaren har ju bara börjat, så nog ska man hinna med det alltid. Äter lite dumle nu och funderar på hur jag ska lägga upp allt här. Får nog fundera lite till för jag har ingen aning. Har så mycket annat i huvudet nu oxå. TEX MIN ÄLSKLING! Som vanligt. Undra om han klivit upp eller om han fortfarande ligger och gonar under sitt täcke. Sötnosen! Får väl se, det piper väl i mobilen snart kan man tro.

Nää, man kanske ska ta sig ut igen. Ta på sig ett par shorts så inte grannarna kollar fööör mycket på en. Haha!


Hörs sen! Hoppas ni har en underbar dag! NJUT!

Förresten...

FATTAR NI ATT DET ÄR SOMMAR?
Shiit, nu måste man ta vara på varenda dag...


Gladast!!!

DET ÄR SOL IDAG!!!!!!
Jag är hur glad som helst. Max lurade mig fan igår, han sa att det skulle bli skitväder så jag blev sjukt lack. Men så vaknar man upp till världens finaste blå himmel och skinande sol! TACK!

Måste hoppa in i duschen. Testa silvershampot jag köpte igår. Från Toni&Guy. Frågan är ju om det är så jävla bra. Men det kostade ju inte så mycket så värt att testa iaf.

3 dagar utan min älskling nu. Snart torsdag igen, då kommer han! Världens underbaraste människa! Längtar längtar längtar! Oxå blir det stockholm på lördag oxå, det blir skoj. Måste heja lite på pappa och småsyskonen!

Ska dra lite om mig själv senare. Vet att det finns vissa som följer bloggen men som kanske inte vet ett shit om mig egentligen... Så det styr jag upp. Lite lätt bara.


Nu blir det duschen, sen bikini, kortkort och linne! See ya! Pösss


Galet

Jag orkar inte hålla på och fippla på så mycket här. Väl medveten om att jag måste fixa designen, haha! Men jag orkar fan inte. Datorn är helt slut och... jag med! Tror jag ska be min söta lillasyster, hon kan nog sno ihop nåt nice. Måste verkligen köpa en ny dator alltså. En bärbär. Jag tror Thomas vill ha tillbax sin skärm som jag lånat snart i 1 år... Ooops! Tiden går fort! Eller hur?

Sitter och funderar på vad jag ska skriva samtidigt som jag ser att någon av mina katter har kräkts på golvet och på min älsklings strumpor. Äcklig dom är! Haha! Och Theo han leker med en tampong som vanligt. Han älskar allt som är inplastat. Det kan jag säga! Haha! Lämnar jag nåt framme som det är plast på tar det inte mer än nån minut innan Theo är där och sliter sönder det. Det kan vara en limpa, en tampong, toapapper, mat... ALLT! Helt otrolig kissen!

image182

Ja här är dom. Tuva och Theo. Dom älskar verkligen varandra! Mina sötnosar! Världens goaste kissar!


Nää ska ta mig en mazarin och fundera vidare på livet...
Hörs sen!

RSS 2.0