Söta katter

Mina - Theo & Tuva - Vanliga huskatter med världens underbaraste personligheter!

Sötnosarna som jag haft sen dom va 8 veckor gammal, dom är nu ca 11 mån . Syskonpar som bara älskar varandra, att katter kan ge så mycket kärlek till varandra! Men de ska jag tala om, dom jäklas, busar, lever om som om dom vore elefanter. Gör sönder saker, hårar och bajsar. Theo tar alltid mina smycken och bär dom till duschavloppet & Tuva ska alltid busa och bitas.. Säg nåt dom inte gör? Men trots allt detta är dom mina små älsklingar! Ni kanske förstår varför?

     
   
     
     
    
  

Båda 2 har nu vuxit i sina öron och är mer vakna är sovandes...
Sjukt söta! Har så mycket bilder, lägger in fler en annan dag! Nu är det sovatime! Ha det kanon! Kram och godnatt!


Omtalade AA

Hur många har idag bloggat om rean på Nelly?
Kan någon liten själ har missat detta kanonerbjudande?

American Apparel 20-25% Rabatt - Hur bra som helst.
Passa på, gäller bara nu under helgen!


Idag har jag jobbat, 11-17. Skön dag. Hann även med lite shopping både innan och efter jobbet. 2 jeans & 1 klänning från Gina, 2 tunikor & 1 linne från Åhléns. Dock kommer jag lämna tillbaka ett par jeans imorgon då dom inte satt som jag önskade. Krångligt de där när man är så liten. 24 i jeansstorlek men det är bara vissa modeller som sitter som jag vill. Klänningen vet jag heller inte om jag behåller, tar kanske en annan färg. Får se!

image68

Annars har jag inte gjort så mycket annat idag. Sitter med tandblekningsskenan i just nu, strax klart. Sen ska jag nog inte sitta uppe allt för länge ikväll.. Jobbar ju faktiskt imorgon! ... Fick inte träffa min underbara pojkvän ikväll heller tyvärr. Han va lite småhängig stackarn. Men imorgon hoppas jag på massa mys! Precis som igår, kvällen va hur bra som helst. Älskar att ha dig vid min sida!


Imorgon tror jag faktiskt att jag ska ta upp Lancômes underbara ögonskuggor här! Några sjukt fina färger! Fick sälja en idag på jobbet tack vare att jag själv hade den på mig idag... Sånt gillas ju!

Ska även ta upp en produkt Clinique har som fungerar perfekt som primer!

Ses vi?

Pussar

Sitter och dricker ett glas vatten och väntar på att Johan ska komma. Saknar honom enormt mycket nu alltså. En hel vecka sen vi sågs. Men det är fan sjukt bra att sakna varandra! Vilket pusskalas det blir när man ses igen. Like it!

image67

H&M Shopping - Kolla in!

Går det att stå emot detta sjukt fina linne? Ett måste att ha nu i vår, helt klart!
Sen kjolen i hängselmodell. Tycker om den grå färgen. Hela stuket på kjolen!
Hur fint som helst!

image66

Makeup-tips!

image64 
Cliniques nya Lash Power Mascara Long wearing formula

Jag fick hem den från jobbet och har nu testat den. Den håller vad den lovar iaf. Den sitter bra och är lätt att ta bort med varmt vatten på en bomullsrondell. Perfekt mascara om man vill ha en som förlänger. Liten söt borste som kommer åt alla fransar. Självklart ger den även lite volym om du målar på några extra lager. Det som jag tyckte om med den här mascaran är oxå att den är ganska liten, den får precis plats i lilla makeupväskan! Alla Cliniques produkter är även allergitestade och 100% parfymfria. Ca pris 195:- i butik.


image65

Smashbox Green Room Hybrid 2 in 1 Color & Shine Lip Gloss

Miljövänligt läppglans från Smashbox. En 2i1 tub med både färgat glans och genomskinligt glans. Innehåller extrakt från Moringafrön som gör läpparna mjuka och hälsosamma. Dessutom planterar Trees for the future ett Moringaträd för varje köp av en Green Room-produkt. Detta träd ger tex renare luft och vatten för en grönare och bättre framtid. Så varför inte lägga lite pengar på ett jättehärligt läppglans som dessutom gör gott för oss alla? Köp ditt läppglans här -> Eleven.se 


2 kanonbra produkter som passar alla! Har du inte testat? Gör det, helt klart!
Och tveka inte att kommentera om du faktiskt har testat, det är alltid kul o höra vad andra tycker!

Tänkte om

Nä, fan. Jag struntar i Birsta idag. Helt enkelt. Jag tänkte om helt o hållet. Orkar inte med stressen. Jag jobbar ju fasen imorgon så jag kan lika gärna shoppa lite på lunchen då, sen jobbar jag även hela helgen. Så det löser sig! Har så mycket annat att göra oxå. Som sagt innan så kommer ju min gos hem idag. Så jag ska helt enkelt lägga min tid på att städa lägenheten, dammsuga bort så mycket katthår som möjligt då Johan är allergisk. Sen ska jag gå och hämta ut ett paket med kläder från H&M. Och sen ska jag faktiskt göra min lax idag. Mamma hörde av sig o sa att hon köpt dill till mig. TACK MAMMA! Vilken ängel. Så idag kan man avnjuta denna goda måltid - Lax och potatis. Mumma!

Får desto mer tid åt bloggen idag oxå. Helt sjukt kanske. Men jag har ju lovat att skriva ner lite makeup-tips så det kommer under dagen!

Shopping

image43

Ja nu invigdes hela nya Birsta City för en timme sen. Jag hoppas det var tokmycket folk där just vid öppningen. Själv ska jag dit om ett tag. Shopping shopping! Vi får väl se om dom nyöppnade butikerna har några supersköna erbjudanden, isf visar jag upp mina köp här senare!

Makeup-tipsen kommer även senare idag!

Händer en hel del, känns som att jag har bråttom. Min älsklingskille kommer hem idag oxå. Min Johan. Så ikväll blir det till att pussas och kramas. Ännu en vecka har gått sen vi sågs ju. Så ikväll går han före allt annat!

Afghanistan

Utlandsstyrkan.
Har en nära vän som snart åker iväg till Afghanistan igen. Andra gången för honom. Han kommer vara borta flera flera månader, kommer hem i december igen. Då jag egentligen inte vet så mycket om vad han gör där borta mer än gott, så kan jag inte skriva ner så mycket. Men jag ska ta reda på mer info och be han ta mer bilder.

Många, även jag själv är så inne i ens egna värld och många ggr glömmer man bort hur andra i världen har det. Även om jag är rädd om dig vännen är jag glad och stolt över att du faktiskt åker dit och gör nånting bra. Ska försöka följa din resa så gott det går och blogga så fort det händer nånting. Tror faktiskt fler än jag är lite nyfikna på vad ni gör där.
image63

Tips!

Förresten!
Jag hade ju tänkt skriva ner några makeup-tips idag. Dock fungerade ju inte bloggen tidigare. Så imorgon kommer det in istället. Bland annat Cliniques nyaste mascara, fick nämligen hem den och har nu testat den!

image60

Titta förbi imorgon!


Galet

Min blogg har inte fungerat på hela dagen! Helt galet. Men nu, äntligen!

Sitter i min ensamhet och känner en ganska stark hunger. Jag ska tala om varför...  Jag var så sjukt sugen på lax idag. Lax och potatis. Och när jag steker laxen brukar jag steka den med dill. Dock visste jag att jag inte hade någon dill hemma så när man väl kommit hem till sin hemmaplan med bussen idag gick jag förbi Hemköp för att köpa min dill. Hade dom nån? Självklart inte. Blev lite lätt irriterad och gick ner mot Lidl istället i hopp om att den skitaffärn skulle ha lite dill. Hade dom det? SJÄLVKLART INTE! Vafan händer? Har dillen utrotats? Inte ens fryst dill fanns det. Och varför jag inte hade någon dill hemma va för att COOPFORUM inte heller hade någon härom dagen när jag handlade. Jaha? Nää, i ren protest sket jag i middagen. Jag ville ha min dill, min lax... Min goda middag. Men nä, icke! Fick jag inte den då sket jag i att komma på nåt annat oxå. Så nu sitter jag här, huvudvärk och hungrig. Jag vet, jag får skylla mig själv.

image59

Tragiskt, jag förstår inte vart dillen tagit vägen? Eller är det bara så att hela härnösand har en dill-ätar-period nu? Folk är som galna och hugger åt sig all dill dom kan hitta? ... Hmm, njae, knappast trovärdigt! Härnösands butiker får idag 10- av mig! Blä på er!


Imorgon är det INVIGNING för Birsta City! Helt klart nåt man inte ska missa om man arbetar där tycker jag. Jag är själv ledig men kommer absolut åka dit. Det är ju även nyöppning för en del butiker så det lär ju bli en del shopping! GinaTricot kommer nog locka en hel del kunder imorgon?

Ska du dit?

Blev inte som planerat

Umgicks med Max idag. Först tog vi en lunch tillsammans, pizzabuffé blev det. Helt okej! Sen drog vi till Birsta. Jag tänkte ju att jag skulle inhandla en kaffebryggare. De flesta jag känner dricker ju denna vanliga dryck, dock inte jag själv. Men men.. Blev det någon kaffebryggare? Nej självklart inte. Allt slutade med att jag kom hem med såna onödiga sjuka grejer. En sån airfresher till toan med äppeldoft, även en mr muscle wc active, en nyckelring med ficklampa, 2 kattband med en liten scarf, en sån lite låda med gräs till katterna, ett navelsmycke... alltså, bara helt onödiga sjuka grejer. Vad blev det där för shopping? Haha, det va nog den värsta på länge.

Jaja, lilla Tuva blev säkert jätteglad för hennes nya kattband. Hon känner sig lite kvinnligare nu. Hennes bror tyckte inte att det va lika roligt, men han har ett likadant fast svart/vitt-rutigt. Dock känner han sig bara mindre manlig nu...

Den enda som kunde sitta still va Tuva, så såhär söt blev hon min lilla kisse!

image57 

Shopping

Max ringde och väckte mig för ett tag sen. Eller aa , jag hade ju faktiskt vart vaken innan, men somnade om. Är man ledig så är man! Men som han sa oxå, När man väl är ledig ska man väl inte sova bort hela dagen? Så nää, jag klev upp. Har precis duschat och ska sätta lite fart efter detta inlägg. Jag hoppas på att det kanske blir Birsta. Jag måste köpa en kaffebryggare. Jag dricker inte kaffe själv, men många jag känner. Så det är fasen dags att köpa en nu. Sen vill jag supergärna kolla in alla butiker som öppnat som jag inte hunnit med än. Jobbar iofs imorgon, men man hinner inte med så mycket på lunchen tyvärr...

image53

Vad ska ni hitta på idag?
Här är det sjukt fint vårväder iaf. Visst blir man på glatt humör?

Minus minus minus

Det är sjukt roligt att kolla in andras bloggar, se vad som gillas och inte. Vad andra testar och vad produkter får för betyg. Tänk att man kan tycka så olika. Det är superskoj! Har sett att många bloggar om dessa lättare brun-utan-sol produkter. Tyvärr vill jag ge minus till dessa tre. Lóréals Nutri Summer, Niveas Summer Beauty och Doves Summer Glow. Visst, dom ger en bra färg när man smörjt in sig en till två ggr. Men sen... Man tappar färgen och den flagnar av på vissa ställen. Av mig får dessa produkter högst en tvåa.
image52
Jag rekomenderar hellre Biotherms Summer Source (samma som jag bloggat om innan) Och även Lancômes vanliga brun utan sol Flash Bronzer. Kanonbra produkter. Dom kostar lite mer, men man får så mycket mer oxå...

Glöm inte att göra en peeling innan använding av brun utan sol produkter, du får ett mycket finare och jämnare resultat!



Nu är det dags att sova! Natti natti!

Saknar dig

Så här på kvällen när man sitter och gör ingenting kommer saknaden ännu mer. Jag tänker på dig, jag saknar dig, jag vill ha dig här. Underbara du! Världens finaste människa, vackraste leendet och dina ögon som får mig att falla. Några dagar kvar tills du kommer hem igen. Jag väntar... väntar... och väntar. Snart är vi där. Då får jag känna din närhet, din värme och dina läppar igen. Bästa Johan, jag tycker om dig så enormt mycket.

image47image48image48

Kokosnöt - Body Butter

Hawaiian Tropic Luxury Body Butter

Hur härlig som helst. Och sån god doft. Iaf för alla som älskar kokos.
Jag själv älskar koksdofter och kan bara inte stå emot den här söta rosa burken med dess supergoda innehåll. Perfekt att tex underhålla solbrännan med och den går även att användas som en after-sun då den har en lätt kylande effekt.


image46

Intensivt återfuktande.

Hypoallergenisk.

Dermatologiskt testad.

200ml - 95:-

Köp den hos Eleven.se


Birsta City - Välkommen!

image43


Äntligen är byggnationerna klara. Allt startade 2006 och nu ska det vara klart.
95 butiker, shoppa i både budget och lyx! Invigning den 27/3-08.



Torsdag 27/3 - Söndag 30/3

Torsdag Kl. 10.00 - STORA ENTREN  - Birsta City invigs.
Dom 1000 första kunderna får 250.000:- att dela på i shopping.


Missa inte dessa godingar under dessa dagar...

Babsan minglar
Charlotte Perrelli uppträder och signerar singeln Hero.
Patrik Isaksson uppträder, även skivsignering.
Alexander Schöld uppträder, även skivsignering.
Fifi och Humla showar för barnen på hem- och inredningsdagen.
Linda Bengtzing uppträder.
Josefin Crafoord som konferencier med flera modevisningar.
Byggare Bob kommer på besök. Teknik, sport och fritid är temat.

Bli stylad av Trudes Frisörer.

För mer information kolla in -> http://www.birstacity.se/



Detta kommer bli kanon!
Jag själv som jobbar i Birsta City tycker det ska bli jätteroligt och hoppas verkligen att det här kommer locka många kunder. Och att alla sen oxå upptäcker butikerna som faktiskt öppnat nu den senaste tiden...


ÖPPETTIDER:
VARDAGAR: 10.00-20.00
HELGER: 10.00-18.00


Ni är sååå Välkomna!
Glöm inte att titta in på Åhléns!

Bilder och annat från denna tillställning kommer så småningom...

Börjar om igen...

Jag struntade ju i den här bloggen och gjorde en ny. En ny mail, allting för att kunna starta om. Nu har lilla jag glömt lösenordet till den nyaste bloggen och även vad jag hade för ny mail. Så nu startar jag om här då... Igen! Har suttit och rensat bort en hel massa gamla inlägg. Helt sjukt gamla. Några lämnade jag, så det inte är fööör tomt här.

Men som sagt. Nu startar jag om här igen!
Och jag ska försöka blogga om både det ena och det andra. Jag ska göra mitt bästa för att få till intressanta och roliga inlägg. Nånting som andra kan ta del av.
Då jag arbetar på Åhléns, på Skönhet och Hem har jag en hel del heta tips då och då! Jag vet tex en herrdoft som kommer ut på marknaden nu i slutet av mars, den va riktigt fräsch enligt mig så den tor jag absolut på... Ska visa den här så småningom! ... Så ja, det här blir nog bra!


Lite snabb fakta om mig just nu...

Alla som känner mig vet att jag just nu är tokkär i denna Johan! Efter många om och men... ja både det ena och det andra så är det nu vi, och det är jag så sjukt lycklig över. Han är verkligen allt! Och jag tycker om honom så enormt mycket! Som jag suktat efter denna människa. Haha! Men ja, bli inte förvånade om jag bloggar om denna underbaring stup i kvarten! Jag kan bara inte rå för det.

Annars jobbar jag, säljare som sagt. Åhléns sen några år tillbaka. Jag trivs verkligen hur bra som helst och säljaryrket känner jag absolut att det är nåt för mig. Sen att jag får jobba med skönhetsprodukter och heminredning är ju bara ett stort stort plus! LOVE IT!

Jag ger mig inte i första taget om jag vill nåt, sån är jag. Finns heller ingen som kan tala om för mig vad jag ska göra och inte. Går min egna väg, så har det alltid varit. Säger som jag tycker, väldigt rak och ärlig. Yes, kort och gott om mig...

Ska försöka mig på designen på bloggen tänkte jag oxå, men det kommer så småningom när tid finns!

Påskmiddag hos mormor ikväll, riktigt trevligt.
Hoppas alla haft en skön påsk, käkat mycket godis och bara haft det superbra!

RSS 2.0