Första veckan

Första veckan på nya jobbet avklarad!
Det har gått jättebra allting. Och åter igen, ALLA är så glada och trevliga.
Jag trivs verkligen. Och bättre blir det säkert.

Imorgon blir det lite mer allvar känns det som.
Nu har jag ju haft lite av en "lära-vecka" så nu ska väl det mesta sitta.
Har många långa dagar framför mig nu till veckan, men det är bara bra. Hinner jag få in massor med information. Sjukt roligt ska det bli :)

Fick info idag om att den 15e är det extraöppet på City endast för Åhléns anställda. Hur nice blir inte det? En del erbjudanden och annat. Det kommer bli superskoj! Lär bli en o annan julklapp inhandlad den kvällen :)


Time to go..

... to bed

Men först ett litet inlägg.
Har bara suttit framför tvn o datan hela kvällen. Ätit lite godis o druckit cola. Dock va det inte alls sådär gott som det brukar va. Varför vet jag inte. Kanske för att jag hållt mig ifrån det ett tag? Blir inge mer sånt på ett tag nu iaf. Kroppen mår fan inte bra av det. Usch!

Söndag imorgon igen. Veckorna går förjävla snabbt. Jobbar öppning-stängning. Sen är det några långa dagar till veckan, men det ska nog gå det oxå :) Det är ju bland annat en nivea utbildning, det kommer bli jätteskoj.

Nästa helg blir det nog en drink SAMANTA! Det lutar verkligen åt det, så du kan nog allt planera in de :)


BJÖRK & BERRIES

Jag hade inte ens lagt en tanke åt att lukta på denna serie innan. Varför vet jag inte. Men för några dagar sedan när jag stod på jobbet och packade upp varor kände jag en galet god doft från nånting. Och det var från Björk & berries - Lingonberry rose . Helt sjukt gott luktade det. Så nu finns självklart både duschcreme och bodylotion med denna underbara doft med på min önskelista. Även deras bodybutter med doften wild strawberry skulle sitta fint, speciellt på mina torra "vinter"ben.

   

Många fina produkter med underbara dofter. Helt klart värt att prova. Alla produkter är av naturens ingredienser och med helt naturliga dofter. Det är skillnad på doft och 100% naturlig parfym - Det är vad som står på Björk & berries hemsida. Och nog stämmer det alltid. Har ni inte doftat på denna underbara serie är det absolut dags!

Schampo, balsam, duschcreme & bodylotion på 30ml finns även som resekit. Perfekt om man vill testa på.


Produkter och shop finns på Björk&Berries hemsida.
Finns även att köpa hos tex. Åhléns.

Lördag

Jobbat idag. Det har vart en rätt lugn dag, men ändå helt ok.
Efter jobbet inhandlade jag ett par strumpbyxor, en hårinpackning och en julstjärna på fot. Allt från Åhléns, självklart. Rätt nice att vi just nu har 30% rabatt på all julbelysning.. Blev ju jättebilligt.



Mönstret på själva stjärnan syns inte på bilden.


Jag har även kikat på fler grejer idag som jag helt klart kommer skriva ner på min önskelista. Har hittat en bodylotion och en duschcreme nu som jag bara MÅSTE ha :)

Även hittat lite julklappar till andra i min närhet. Så fort nästa lön kommer ska det handlas!

Versace


Denna finns helt klart med på min önskelista... :)


Snabb uppdatering

Jobbat idag. Jobbar imorgon, söndag o måndag oxå.
Trivs bättre o bättre hela tiden. Tror jag hamnat helt rätt nu.
Alla är så snälla o gulliga. Jo, no bli de hä bra allti :)

Klippt mig

Har precis vart o klippt mig. Jätteskönt kan jag tala om.
Och för första gången på länge fick jag höra att jag har tjockt hår. Tack!

Mindre plattång o slut med allt som heter blondering. Har istället börjat sköta om mitt hår. Det finns fortfarande kvar lite av det sönderblonderade, men det är bara att klippa bort det eftersom. Och många hårinpackningar ska det göras! Så förhoppningsvis behövs det bara ett par klippningar till, och sen är mitt tjocka friska hår tillbaka.

Ledig idag.. och imorgon. Rätt så skönt, även om jag trivs som fisken på mitt nya jobb. Lite ledighet skadar ju aldrig för de :) Städ och tvätt dag idag. Blä! Men men, det måste ju göras de oxå. Ska även plocka fram julgrejerna idag, orkar inte vänta mer :P Några dagar för tidigt, men de finns säkert dom som redan plockat fram o pyntat.. alltså värre än mig.

Imorgon ska jag på in o finn o kika om dom har några söta tomtar. Har nämligen bestämt mig för en viss tomte i år, haha. Har fastnat för dom grå faktiskt. Och självklart för dom där bara lilla näsan syns. Hemtex har några söta, även basehome. Men vi får se :)

Har nya bänkskivor, nytt kakel o ny diskho & blandare i köket nu. Kommer bilder sen. Väntar bara på att skåpluckorna ska komma nu oxå..


Oj.. skriver o skriver. Ska göra annat nu! Puss o hej

Första arbetsdagen

Varit hur bra som helst.
Jag kommer stortrivas. Trött nu.

Hörs imorrn!

Fika mest hela tiden

Känns som att hela helgen har bestått av fika o mat.
Haha! Lär säkert bli fika idag oxå. Dock åker vi faktiskt hem idag..
Och för en gångs skull känns det skönt faktiskt.


Imorgon börjar mitt nya jobb oxå. Fan va skönt!!! :)

Sista arbetsdagen


Fina blommor från arbetskamraterna..

 


I en påse fick jag även:

Lösnaglar från Broadway




Och läppglanser (Lancôme och Dior) och ett Biothermkit & en ögonskugga från Nivea.

 


Sist men inte minst den söta necessären från Dior med lite makeup i.

 



Jag är nöjd. Lite grejer o testa, alltid lika kul.
Dock har jag ju redan gett bort en del ;)

Biothermkitet kommer hamna hos en nära vän oxå :)




Idag va jag även in på Åhléns i Birsta. GUD VAD FINT NI HAR!!!!!!!!!!!!!!!
Så otroligt mysigt varuhus. Saknar allt & alla jättemycket!!!!
Det va jättekul o träffa alla som va där idag. Alltid lika glada o trevliga :)
Lämnade även ett litet brev  till en som tyvärr inte va där när jag kom..




Avslutar detta inlägg med en söt bild på Falcon (johans hund)
Han ligger här i sängen med oss o tokgosar nu.. Jäkla sötnos!! :)


Härnösand

Sjukt lång dag igår.
Klev upp 06.00 för att göra mig klar till månadsmötet kl. 08.00 i sumpan. Kan säga att allt kändes hur bra som helst där. Det va mer den här lilla gruppen och gemenskapen som jag toksaknat! Veryvery nice. Sen blev det direkt att åka till jobbet och dess sista dag. UNDERBART. Äntligen! Men dagen va lång för jag jobbade till 20.10. Ni kan ju tro att jag va trött där på slutet. Men jag klarade det. Och jag fick oxå jättefina blommor och en påse med lite läppglanser, ögonskuggor, lösnaglar och andra skönhetsprodukter.. Jag märkte även igår vilka jag va mest omtyckt av. Vissa ska jag absolut komma in o hälsa på. Ja ja, iaf. Direkt efter jobbet blev det bilen upp till härnösand. Och gud så trött jag va. Sov nog mer än halva vägen. Skönt o vakna upp här nu iaf. Har en del o göra idag så hinner inte visa sakerna jag fick utan det tar jag senare. Ska även visa upp grejerna från min beautybag som jag ska hämta hos mamma senare. ÄVEN BIRSTA blir det idag. SEEEEES!!! :)

Imorgon

Imorgon är en lång lång dag, men ändå en bra dag.
Måste kliva upp vid 6-tiden för att klockan 8 är det månadsmöte.
Sen börjar jag jobbet 9.50, men kommer dock bli lite sen pga mötet.
Jobbar till 20.10 vilket känns sjukt jobbigt. Men det är sista dagen imorgon. VILKET KÄNNS HELT UNDERBART. Hehe :) Och direkt efter jobbet bilar vi upp till Härnösand vilket känns ännu mer underbart. Träffa vänner o familj. Ska faktiskt till birsta o hälsa på oxå.. på fredag kikar jag in. Ska jag ha med mig fika kanske? :)

Nää, det är kanske dags o sova strax, annars orkar jag inte med dagen imorgon. Måste va på allerten ju :)


Ha en supernice helg allihopa!!!!

Birsta gänget

Måste ju säga att man saknar dom. Allihopa!
Gemenskapen. Mycket mycket bra :)




Man kommer nog aldrig hamna på ett sånt Åhléns igen.
Allt nytt, och alla i typ samma ålder. Hur bra som helst. Det va vårat lixom.

Förhoppningsvis kommer det bli bättre nu i Sumpan iaf än skäris. I hope!

Pissväder

Grått och trist.
Regnet har bara öst ner.

Men men, det är väl så på hösten..

Mitt nya liv

Har länge bestämt mig för att börja träna.
Det är på tok för längesen nu. Förut va det aerobics som gällde, och sköna långa promenader. Nu är det i stort sett ingenting, tragiskt men sant. Nån promenad då o då har det blivit men inte mer än så. Det har dels haft o göra med min skadade höft, jag vågar inte göra så mycket pga den.. får ju ont om man sitter fel, eller gör nånting knasigt.. händer då o då att jag inte ens kan röra mig i några minuter för det känns som den ska hoppa ur ibland. Sen så är det ju faktiskt så att man blir mer o mer lat ju mer tiden går. Så jag ska absoljut inte skylla på annat. Sen tiden behöver man ju. Och jag har haft för mig så mycket annat, så som jobb, fest osv. Så skylla mig själv får jag ju absolut göra. Men nu är det fanimej dags att ta tag i det här om inte kroppen ska rasa ihop innan 50. Tror även att min höft kan må bra av lite träning, fick ju aldrig nån träning efter olyckan/operationen. Så musklerna behöver till 100% tränas upp.

Godis har ju även det LÄNGE vart en stor favorit. Socker överhuvudtaget. Oxå denna skräpmat. Och för att inte tala om Cocacola. Haha! Måste verkligen sluta med allt sånt nu. Eller sluta behöver man ju inte, men skära ner rejält. Och det har jag faktiskt redan börjat med. Sockersuget får inte ta över min hjärna igen. Nu är det keso, frukt och kanel på mackan som gäller. Och vatten istället för cola. Och tid för träning kommer absolut finnas nu när jag har så nära till jobbet. Till och med en promenad TILL och FRÅN jobbet kommer funka. Mer sallad till maten och mindre såser, dressingar o sånt slisk. Mer fisk och kyckling och mindre HAMBURGARE. 

Har precis satt i mig en macka med keso, banan o kanel. Och faktiskt så funderar jag på att ta en till. Jävligt bra istället för att hoppa frukosten o kanske köpa lite godis innan lunch istället.

Nää fan! Nu är det dags att tänka på sin kropp, hur den mår osv.
Jag går aldrig upp i vikt men det finns andra saker allt detta sockerätande kan orsaka.

Så goodbye till sockret och jag välkomnar istället allt det NYTTIGA!!!!

Glad

Jag fick ledigt över jul. Jag är riktigt glad! :)
Julen betyder en del för mig, för hela min familj på mammas sida.
Min morfar dog på julafton för några år sen, så det är lite speciellt.
Och sen är det en tradition att fira jul hos mormor.

Ja, så nu är jag verkligen verkligen glad. Kommer bli så mysigt :)


På tal om jul, jag har inte köpt en enda julklapp..
Det är minnsan dags att fundera ut lite prylar snart.
Måste även fundera ut vad jag själv vill ha för nåt.

Shopping!

Nää om man skulle ta o hitta lite nya kläder.
Behöver faktiskt en hel del.. tycker iaf jag, haha.
Men visst fasen är det nice med nytt lite då o då.

Ska kika in på lite sköna hemsidor nu!



Förresten, känns som det är dags att styra upp en fest här snart?
Eller hur? Förväntar mig att bjudna kommer? ;)

Kommer du om jag frågar dig?

Helgen..

Jobb hela helgen. Har gått bra och det har vart skoj.
Trött är jag nu kan jag tala om. Inte på nåt bra humör heller..
Varför vet jag inte.

Alla i personalen fick parfymer i helgen..
Gammalt skrot som skulle slängas annars.



Så det blev en Mexx herr, en Naomi campbell dam och en Armani dam.
Herrdoften passade dock inte gubbsie i så den får nån annan..
Naomi går till mormor och Armani vet jag inte än vart den hamnar.


Ikväll blir det soffan med mina "favvobullar" Mumma!! Saffransklipp. Gött!


Sjukt roligt

Älskar det här med skönhet. Speciellt nu när det är drag i butikerna. Massor med julprylar, presentlådor och fina saker. Folket är som galna. Inte en lugn sekund. Love it!

Dags för klubbdagar snart igen oxå. Då lär det bli helt galet mycket. Ja, nää men det är nice. Trött blir man när man kommer hem. See ya!

Middag 21.30

Det är heldumt såna här kvällar då man jobbat till 20.10.
Är inte hemma förrän 21.10 och då är man VRÅLHUNGRIG.
Så därför orkar man aldrig göra nån vettig mat (Speciellt inte den tiden)

Det blir därför oftast varma mackor.
Idag med tomat, skinka, rödlök, grillkrydda, oregano och ost.
Väldigt gott.. och väldigt onyttigt :P Men men. Vad gör man?




Jobbar helgen oxå. Sen är det bara 3 dagar kvar på detta hus.
Sen är det allt husbyte och det kommer bli underbart! LÄNGTAR!

Vintertider

På väg med stormsteg.
En vinterjacka är snart ett måste.


Har provat en del jackor men ingen har jag direkt fastnat för förutom denna.
Satt snyggt och jag gillar färgen.

Everest 1299:- hos Stadium.


Med det säger jag godnatt!

Håret färgat

Nu är det mycket, haha!
Har precis färgat mitt underhår. Som vanligt tog jag en halvmörk nyans med ytterst lite rött i - guld. Van att ha det så här så det är ju inget nytt.. men visst. Nöjd är man väl alltid när man förnyat sig lite och det blivit bra.

Kvällen är lugn o skön. Målade ju klart hallen förut. Den gröna fondväggen gjorde sig jävligt bra där. Blir mycket mysigare nu. Har även ställt till skorna i skostället, tagit bort sommarsandaler osv. Och hatthyllan skruvade jag allt upp oxå. Veryvery nice :)


Tänker mest på mitt kommande arbete nu...
Jag är så glad! Äntligen äntligen äntligen får jag åter igen jobba med skönhet. Gud så jag saknat det. Kommer känna mig som hemma. Och det bästa av allt är att stället verkligen liknar härnösand.. så det gör ju inte saken sämre direkt :)



Nu rullar allt på... verkligen. Och det känns helt underbart!


Målning på gång

Vart och köpt färg till hallen idag.
En snygg varm grön färg. Kommer bli kanon där bakom sko och hatthyllan.

Ska bara käka lite middag sen ska jag sätta igång!
Faan så fint det blir allting här.

LÄNGTAR TILLS KÖKET KOMMER :)

FYFAN VAD GLAD JAG ÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DET GÅR NOG INTE ATT BESKRIVA MIN GLÄDJE JUST NU!

Precis hemkommen från sumpan...
Det blev inget mammavikariat på media/hem med fel helger..
Utan det blev ett vikariat på SKÖNHET med RÄTT helger!

Tack gud! Ibland tror jag nästan att du finns faktiskt..
Eller typ ödet!? Skönhet är det enda egentligen som jag vill jobba med.
Och jag har försökt o försökt sen jag slutade i Härnösand.
Men aldrig har jag riktigt fått chansen, varför vet jag inte.
Jag kan verkligen hur mycket som helst!

Och jag måste nog säga att jag blivit sjukt besviken då jag aldrig fått chansen till att få jobba med det jag verkligen trivs med. Alltid har nån annan gått före mig. Och trots det är det jag som fått dragit en massa och hjälpt till med både det ena och det andra. Helt galet. Aldrig fattat det där riktigt..

Tex Odenplan. Jag fick inte tjänsten för hon valde en tjej som hade utbildning i hårfärg. MEN HALLÅ? Det andra då? Och när hade jag problem med en hårfärg? Jag kan! För nån vecka sen hjälpte jag en kund med hårfärg.. så när hon skulle betala till en kollega åt mig fick hon (Min kollega) kunden att byta färg. Så sen när kunden hade valt den nya färgen och då skulle betala till mig, då va jag bara tvungen att fråga henne om hon ville få grönt hår. Så åter igen bytte kunden färg, tillbaka till färgen jag FÖRST rekomenderade. (Fick då höra efteråt att "Det är tur att vi har dig här Zandra!"

Och seriöst vet jag inte hur många ggr jag hört det. Men ÄNDÅ?

Men nu så! IM BACK! Och jag kommer trivas sjukt bra!
Jag får nu chansen att visa mina kunskaper igen och lära mig ännu mer.
Mina kommande arbetskamrater var hur go som helst + chefen!
En gammal arbetskamrat (Hanna) hade verkligen rätt om henne.

Jag är så nöjd med min dag nu. 1½ timme i sumpan.. im in love.. nästan :P
Längtar tills jag börjar. Och jag kommer njuta av varenda dag!

Glass och gåta

Rätt så gott och rätt så skoj.
Gåta på glasspinnen.. och svaret under glassen.
Så medans man äter kan man allt fundera ut svaret på gåtan.



GB glass

Köket blir helt nytt

Inte nog med att vi tapetserade för några dagar sen. Idag gick vi till hyresvärden och styrde upp både det ena och det andra till vårt kök. Nu blir det nya skåpluckor, vita snygga med lite modernare handtag. Även bänkskivorna ska bytas ut till fräsch valnöt. Ny diskho och ny blandare och även nytt kakel.. det blir små rutor i vitt. Galet fint kommer det bli. Valnöten kommer göra det så jäkla mysigt. Köket kommer bli det finaste rummet :)



Även hallen ska göras om. Men det styr vi själva med hjälp av en liten färgburk och en roller. Limegrönt ska vi ha har jag bestämt. Kommer bli kanon. Sen ska ju även vardagsrummet målas igen till en mörkare gråfärg.

Längtar tills allt är klart!! :)

Today is a special day



Helt galet men oxå helt underbart! Jag och min älskling 12/11/08. Kärlek.


Beautybag

Min beautybag finns i Härnösand nu.
Jag ser fram emot att få öppna och kolla in vad jag fått för produkter. Mamma (Som hämtade ut paketet åt mig) fick tjuvtitta och skvallra lite för mig, men det blir ändå en annan sak att se allt själv.. Det va en hel del grejer.. Dock tror jag att det är mycket jag inte kommer vilja ha, eller rättare sagt kunna ha eftersom jag är så känslig. Men det blir väl mamma som får det.. Eller ska man göra en tävling här kanske?

Ikväll blir det lugna gatan i soffan med gubben. Lite fika, världens godaste bullar. Saffransgifflar. Även chokladbollar finns det att äta på :)


Längtar tills jag byter jobb.. jag är så fruktansvärt LESS. Helt galet!

Trött

Efter en lång och sjukt tråkig dag på jobbet.

God mat gjorde jag o älsklingen iaf. En av mina favoriter - Köttbullar, mos, gräddsås, lingonsylt och saltgurka. Nu är man mätt i maggen.

Vi hörs, trött som sagt.

Nytt kök

Helgen har vart helt perfekt.
Mamma och Sören har vart på besök och vi har haft det riktigt roligt. Shopping på fredagen. Drottninggatan och gallerian, sen Kista.. lite mat och lite butiker. Dock va det mest mamma som shoppade lös. Men det är hon ju värd :) Sen på kvällen blev det film. En film som mamma lånade av mig för kanske ett halvår sen, men som hon inte såg förrän hon kom hit, haha. Ja ja, lördagen bestod av en tripp till gamla stan, och även till Aquaria Vattenmusem.. rätt skkoj. Även lite shopping blev det, sen middag här hemma hos oss - Tacos. Väldigt gott och väldigt trevligt. Tv på kvällen, mamma styrde upp alla program. Hon ägde fjärrkontrollen kan man säga. Sen när det va dags att sova stängde hon av tvn oxå, haha. Imorse åkte dom hem, lite tråkigt. Men om 2 veckor åker jag o gubben upp till Härnösand igen.. så snart ses vi ju igen.

Idag har det sovits rejält i soffan, jag har nämligen åkt på en förkylning IGEN. Så jävla typiskt. Jag hoppas det inte blir långvarigt denna gång.

Sen blev det allt tapetsering. Gubben började.. han hann väl hålla på i nån minut tills han blev förbannad och jag fick rycka in o hjälpa till. Det hela slutade (Eller ska man säga började?) med att jag SJÄLV stod och tapetserade hela väggen. Gubben limmade och jag styrde resten. Fan, jag är riktigt stolt över mig själv ;) Jag klarade det. Seriöst, jag KAN tapetsera. Behöver aldrig mer leja in nån annan. PERFEKT!

 Före:                                     Efter:
                     

Snabb uppdatering

Jobbade 11-20.10 idag. Fått en hel del gjort faktiskt. Mycket pga av 2 duktiga praktikanter. Hur bra som helst att vi får ha såna lite då och då. Jag är klar med mina expo och har även hunnit med all utfasning som börjar imorgon. Jag själv är ledig, och eftersom att jag vet att det inte är många som gör ens jobb när man är borta/ledig så känns det bra att jag hann. You see.

Sen blev det tåget hem.. eller aa till sumpan för att handla lite mat med gosen. Mamma och sören kommer ju i helgen så lite handling va allt nödvändig. Sen hem, packa in allt i kylen. Och sen STÄDNING.

Allt är nu klart. Det är kliniskt här. Förutom golven som vi får ta imorgon.
Ledig HELA helgen vilket ska bli underbart skönt. Känner att jag behöver det nu. Så all tid går till gubben, mamma o sören. Shopping, lite sovmornar, Aquaria, god mat osv. Kanon!

Kommer kanske inte bli allt för mycket bloggning.. Vi får se. Ha en underbar helg iaf. Hej svejs

Snart helg igen

Shit, veckorna går så snabbt.
Nu är snart helgen här igen. Jobb imorgon, sen ledig fredag-söndag. Alltid lika skönt. Denna helg blir lite speciell oxå då mamma o sören kommer på besök. Första besöket här faktiskt. På tiden kan man tycka, har bott här i ca 4 månader nu. Jag tror helgen kommer bli kanon. Ska faktiskt kika på lite hemsidor nu o se vad man kan hitta på.. förutom shopping som mamma har på sin attgöralista.

Har inget vettigt att skriva idag.. Kanske imorgon :)

Saw V

Äntligen!
Smygpremiär ikväll. Riktiga premiären på fredag 7/11.
Detta får man ju inte missa!



KOLLA IN

Shopping

Vart i solna idag med gubben.
Eftersom gosen sa att han ville bada i vårat badkar här framöver så blev det bl.a ett badskum inhandlat. Naturligtvis på Åhléns och ur Åhléns egna sortiment - Aroma serien.. Aroma Passion. Mumma! Det blir perfekt! Även ett läppglans till mig själv blev det, L´Oréals Glam shine 6H, blev nyans 103 forever nude. Hoppas jag tycker om den nu.. Det va nämligen någon som inte tyckte det va så jättekul att kolla på makeup.. så jag roffade åt mig en färg som verkade nice för att det hela skulle gå så snabbt som möjligt. NÄMNER INGEN NAMN.. Haha!



Efter Åhléns blev det en annan liten tripp som jag inte nämner nåt om än, utan det kommer allt lite senare.. Om några dagar. Så håll utkik. Själv längtar jag nå grönjävulskt ;)

Stockholm

Bestämt mig för att faktiskt ge allt en riktigt chans nu.
Jag mår mycket mycket bättre. Typ som förr. Som en kung. Right?



Rihanna & T.I - Live your life
Repeat repeat repeat...

Ledig hela långa dagen

Dock har man ju såklart sovit bort halva redan!
Men men.. förhoppningsvis ska jag hinna med allt planerat ändå.

- Halv 2 ska jag väcka gubben som ligger och sussar så sött.
- Sen blir det lite frukost/lunch - BRUNCH!?
- Och sen direkt till tbanan för att komma in till stan o kika på lite grejer.
- Tvättid har vi idag oxå
- Tapetklister måste inhandlas!
- Ringa förvaltaren om diverse prylar jag vill ha utbytt här hemma
- Styra upp biljetter hem till Härnösand

Detta ska man väl klara va?

Snart fredag, då kommer mamma och sören ner hit på visit. Det blir skoj :)

Grattis!

Vinnaren är utlottad!
Lacken finns hos dig imorgon!


I nästa tävling finns L´Oréals rengöring som pris..
Håll utkik!


Sista chansen

Vinn Mavalas mini lack!
Sista chansen nu, tänker inte påminna mer..

2 lack direkt hem till dig!

TÄVLA HÄR


En skön kommentar är det enda som behövs!

Friis & Co

Kommit fram till att jag vill ha en väska från Friis & Co

Fastnat för några stycken ur sortimentet men kan inte bestämma mig. Hjälp mig, vad tycker ni? Eller har ni förslag på nån annan liknande väska kanske?

Det är verkligen dags för en ny nu, har tjatat om det länge men det händer inget.

  
  


Samtliga väskor går att hitta hos bl.a Nelly.se

Tragiskt

Ja det är tragiskt hur det ser ut på jobbet.
Idag när jag skulle ner på lagret o hämta varor va de lika bra o vända efter första steget in på lagret.. Det är så sjukt mycket grejer där inne så det finns inte en chans att man kan gå in där o hämta en vagn. Man kommer inte ut igen. Galet! Jag skojar inte. Ni skulle dö om ni såg det.

Hur ska alla stackare på jobbet lösa detta? Hur ska vi komma i fas? HUR? NÄR? NÅNSIN? Mitt expo som skulle vart klart förra veckan har jag inte ens hinnit halvvägs med :S Tragiska ställe!

Jaja, vad kan man göra?
Rycka på axlarna (Det är tyvärr det som sker just nu, det har gått för långt!)

TÄVLING!

Missa inte den nu...
Några inlägg ner i bloggen.

2 mavala mini lack direkt till dig!?



Godnatt på er!

Parfym


Älskar denna doft. Måste inhandla en ny nu när min är snustorr..
Hugo Boss Woman - Fräsch som fan.. :)

Rihanna

Gillar du Rihanna gillar du säkerligen låten Live your life med T.I
Jag bara älskar den. Här kommer en liten snutt...


Tävling - Mavala minilack

2 lack
1 ur mavalas ordinarie sortiment, nr 48 black
1 ur jeans-lacken, tropique

Båda lacken kommer till vinnaren med posten.
Skriv en skön kommentar och håll tummarna på att dom blir dina.
(Värde 78:-)



Ni har rätt stor chans att få dessa då jag inte har tusentals läsare ;)
Tävlingen pågår t.o.m tisdag 4/11 kl. 12 och vinnaren meddelas via mail.

(Lacken finns då hos vinnaren på onsdag)





Jag kommer försöka ha fler tävlingar med skönhetsprodukter.
Insett att jag får så sjukt mycket från jobbet, och då jag själv inte tål nästan nånting är det kanske en idé att faktiskt lotta ut grejerna här istället...

Hårfärg

Äntligen!
Jag har lyckats med nåt jag aldrig lyckats med innan.
Eftersom jag bestämt mig för att sluta helt med blondering så har jag vart duktig och faktiskt hållt det. Men min hemska utväxt va jag tvungen att göra nånting åt. Köpte hårfärg från Garnier - Naturligt resultat nr10. Och TAADAAAA! Jag lyckades. Det blev faktiskt helt okej. Jag är nöjd. Köpte även en mörkare nyans som jag ska lägga i underhåret. Men det tar jag imorgon eller på tisdag..

Jobbet i helgen har vart hur bra som helst. Skönhet hela helgen och jag har trivts så jävla bra. Skönhet = Det jag ska hålla på med. Och så mycket beröm jag har fått. Det är så kul. Skönhet är det bästa! .. Det är så jävla tråkigt att jag aldrig får chansen att faktiskt få jobba med skönhet. Det är ju DET jag kan.. Jag kan så himla mycket. Och alla märker ju alltid det oxå. Men ändå!?! Förstår inte :(

Aja...

Kom hit

Nu har jag en liten fråga!
- Endast för vänner och bekanta
-

Vilka skulle (Seriöst) kunna tänka sig att komma ner hit en helg för att bara umgås, ta stan en dag och en liten eller stor fest?

Jag vill veta, för isf tycker jag att vi faktiskt planerar in en sån helg!


Sovplatser finns det alltid!


Nu frågar jag alla jag känner. Vänner, gamla arbetskamrater från alla olika Åhlénsvaruhus, familjemedlemmer, killar som tjejer... osv osv osv...

Me myself & i

Ja, jag vet att mina närmsta vänner ser mig som en helt galen tokig och för det mesta glad tjej. Crazy helt enkelt. Men jag vet oxå att mina goa vänner ibland känner att jag släpper dem. Glömmer bort dem. Inte alls ger dem lika mycket tillbaka som kanske dom gör. Såhär ligger det till. Jag tror det va i april som det damp ner ett brev till mig från sjukhuset. Ett brev som på många sätt ändrade hela mitt liv. Jag tänker inte nämna nånting om vad det gäller eller så. Utan vill bara på nåt sätt förklara varför jag kanske sett nere ut, vart i min egna värld många ggr och kanske vart urdålig på att höra av mig. Kanske spårat ur med sprit och annat, gråtit och så vidare. Jag fick en helt annat perspektiv om livet. Helt andra tankar. Jag har alltid tänkt "Lev ut alla dagar, gör allt du vill. Du ångrar bara det du aldrig gjorde" Det va även så jag alltid levde. Tills jag fick ett annorlunda besked som tog all luft ifrån mig. Min kropp tappade allt. Det enda jag tänkte på och var livrädd för var döden. Det låter kanske hemskt, men så var det. Den enda som verkligen sett hur jag mått är min sambo. Vi har haft en sjukt svår tid. Mycket tårar. En tid som vart totalt svart för mig. Jag har nånstans försökt hålla allt inom mig på jobb och med vänner. Men sen har allt brustit när jag vart hemma. Min ensamhet har vart värst. Jag kan inte ens förklara. I samband med allt sökte jag mig även ett nytt jobb, och flyttade ner till Stockholm. Då allt fortsatte med problem för mig. Därav en hel del inlägg om Stockholms sjuka sjukvård osv. Sen jag flyttade hit till Stockholm har det känts som att allt bara spårat ur. Ingenting har gått min väg. Allt och alla har vart emot mig. Tårarna har runnit gång på gång. Hemsaknaden har blivit allt större av all skit som pågått. För att inte skriva ett allt för långt inlägg nu så ska jag avsluta med att när jag sist kom hem ifrån Härnösand igen (Efter den bästa helgen på länge) låg det nu åter igen ett brev vid dörren. (Efter ett x antal) Och det beskedet var det bästa någonsin. Jag kan nu åter igen leva efter motto (ovan) Och jag vill självklart att alla andra oxå ska leva efter det!  (Klaga inte på en liten förkylning eller lite halsont.. heller inte på en jättefinne)

Jag ska åter igen bli den där lite tokiga tjejen, låter det bra? :)

Detta låter kanske värre än vad det varit, men jag vill ändå tacka en speciell vän som funnits där (finns INGEN bättre än du) och självklart min älskling som stöttat mig så otroligt mycket dessa sjukt jobbiga månader.

Jag mår bra nu.
Inga frågor om detta nu, jag kände bara att jag vill få ur mig varför jag kanske sett nere ut, vart i min egna värld och varför det kanske kommit en tår då och då.


Ett litet tillägg på det hela är väl att jag oxå fick ett nytt jobb.. Kanske saker o ting går min väg igen?

Korg

Klubbdagar på Åhléns nu, sista dagen imorgon.
Bl.a 20% på korgar vilket jag själv tyckte va kanon. Så jag passade på att köpa 2 stycken till vår tvbänk. Och dom blev bättre än bra. Passade perfekt! Svarta korgkistor blev det. Nu slipper vi ha dom där tomma hålen, nu ser det istället snyggt och prydligt ut. Kan hända att det blir 2 till faktiskt. Vi får se :)

Även en ny halsduk och ett par vantar till mig själv blev det. Och självklart en trevlig liten 50kr kupong. Sista dagen imorgon som sagt, så passa på!!!

RSS 2.0