Vilken kväll :)

Vi fick veta att en vän skulle ordna en överraskningsfest till sin pojkvän..
Visste nästan på en gång att det skulle bli roligt. Vi kom dit, och nog blev han överraskad allt. Det kom massor av folk och han stod mer eller mindre och gapade.. Han förstod ingenting. Han va helt inställd på att åka iväg och göra nåt annat. När vi kom in i huset kom han ner från övervåningen med mjukisbyxor.. han trodde tydligen att han skulle få skjuts till nåt ställe.. Men icke :) Nu kom colan och spriten. Festen skulle precis börja :)

Och kvällen va verkligen hur rolig som helst. Det va så sjukt roligt o träffa alla. Det bjöds på galliano, nötter, chips och ett jävligt trevligt sällskap :) Vid halv 12 beställdes det taxi för 25 pers. Tror alla härnösands bilar fick rycka ut. haha.

Krogen va väl sådär som vanligt. Vi stod mest o dansade. Det sämsta va att dom inte ens hade en appletini!!? Jag som hade suktat efter den hela dagen. Jävla skitkrog! Och bartendern va otrevlig och värdelös. Och det absolut VÄRSTA måste ju varit att dom inte ens tog kort igår? Vafan.. Aja, det va ju inte vi som gick misste på pengar iaf ;) Skit-krog-jävel! Alla minus som går att få går till Svenssons i härnösand. Varsågod, de va så lite!


Efter en god pizza slize från minikrogen åkte vi hem. Va väl hemma runt 3. Alldeles lagom :)

 

TACK för en grym kväll alla inblandade :)
Lite bilder på folket man hängde med mest..


   
  
 
  


Kommentarer
Postat av: Jannice

Du skulle ju inte lägga ut den där "psyk" bilden på mig! =P

2009-10-11 @ 20:17:05
URL: http://jannicenordin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0