Mmm mums tyckte Zelda

Igår när vi va ute på promenad med Zelda gick vi en sväng i skogen. Zelda älskar att springa lös, så det får hon göra så länge det är lugnt runt omkring. Hon sticker iväg in i ett litet snår, vi går vidare och ganska snabbt kommer hon efter.. Hon är så duktig :) Dock kom hon så jädrans lycklig med nåt sladdrigt i munnen.. Nånting dinglade fram o tillbax där hängandes i hennes mun. Så ser vi vad det är... Hahaha ett harben. En stackars liten hares ben hade hon hittat. Och det tyckte hon va jättekul. Sjukt stolt. Usch och fy tänkte jag.. men men.. hon är ju hund.



Fick allt en söt bild på Zelda och Roc igår oxå. Hon älskade att titta in i deras bur, riktigt nyfiken på vad det var som rörde sig där inne. Och när jag står där med kameran kommer Roc fram, ställer sig på bakbenen och tittar ut mot Zelda. Gud så sött :)



Precis i mitten av buren står han.. Liten och beige.. tittar ut mot det största djuret han någonsin sett. Hihi, gull i gull. Lite tråkigt att dom inte bor här hos oss längre.. För dom va faktiskt ganska söta :)

Men men, så blir det. Zelda måste få all tid. Finns inga andra alternativ.

Nu ska jag strax sova. Ska dricka lite saft, styra upp lite mer inför resan imorgon sen så..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0