Ta hand om dina naglar

Trind´s nagelserie är helt fantastisk. Jag har alltid haft fina naglar, men riktigt svårt att få ut dom. Dom går av, skivar sig och nagelbanden går sönder. Har som säkert många andrat testat massor. Men så i julas önskade jag mig ett kit från Trind med Nail repair Nagellack, Handcremen, Nagelfilen och Removern. Och jag kan säga så mycket som så att mina naglar har aldrig mått så bra sen jag började använda handcremen och nagellacket. Dom är mycket mer hållbara och nu kan jag faktiskt få ut dom en bit utan att dom skivar sig och går av på en gång. Har oxå testat Trinds cuticle balsam som oxå är fantastiskt! Det syns och känns att mina naglar och nagelband mår bättre av att få fukt. Idag köpte jag Depend´s Mallar till Fransk Manikyr. Så nu hade jag tänkt att få lite snyggare naglar. Naturligt! Måste bara få ut dom lite till så jag kan fila till dom lite snyggt sen. Överlack använder jag från Lancôme, fin glans och bra hållbarhet. Produkterna finns hos återförsäljare, tex Åhléns och Kicks.


Snabb shopping

Gick ner på stan idag innan jag började jobba. Köpte mig en tunika, en top och ett par skor. Skönt. Kan man vara lite glad igen då ;-) Haha!

Ha en bra dag!

Vitt och gult

Riktigt riktigt fräscht! Det tycker iaf jag!
Suttit och kikat runt på lite olika plagg och accecoarer.
Alltid hittar man ju något och alltid vill man shoppa något, haha!

image11


H&M har fått in söta linnen, här ett gult med stjärnor 69.50:-
På Nelly.se hittade jag vita söta shorts från Ichi 249:-
Även Slippers från Nelly.se, Frank Dandy 199:-
Och sist men inte minst, Väskan från Laredoute, Laura Clement 949:-
Enkelt, bra priser och superfint! 

Gult är inte fult!

Lite lyxigare

Dom flesta har säkert testat Dove´s Summer Glow, Nivea´s Summer Beauty och Loreal´s NutriBronze. Lättare brun utan sol, helt kanon. I veckan har jag testat Biotherms Summer Source, och den har vart underbar. Inte alls samma lukt av den som det är av dom 3 nämda. Lite lyxigare variant med jättefint slutresultat. Den får lätt 10p. Så här innan sommaren är det här det bästa valet, absolut! Finns både för kropp och ansikte.

 image29


RSS 2.0