Helgen..

Består av jobb. Inge vidare men det går. Lite trökigt att det händer så mkt skoj här hemma i stan för en gångs skull men själv kan man inte vara med. Men det kommer fler trevliga kvällar.

Har rätt tråkigt just nu, börjar bli trött oxå. Kanske lika bra att lägga sig? Kanske...

Saknar min älskling! Men dagarna går snabbt och snart är du hemma igen! Snyggingen min! Älskar dig!

Johan

Du är den finaste människan som finns på denna jord!
Jag älskar dig oerhört mycket. Du gör mig till världens lyckligaste prinsessa!

Du är allt!

Julafton

Ja, jag känner mig som en liten liten tjej just nu...
Sitter och längtar.. förväntansfull.. Min älskling kommer snart!
Julaftonskänslan.. Det är den! Absolut. Haha!


Älskling.. få hit dig nån gång då. Innan jag spricker av längtan!
PUSSSS

Underbara torsdag!!!

Klippte mig imorse kvart i tio. Fan så skönt. Nu känns håret mjukt och härligt igen. Ska gå och klippa mig om en månad igen så jag verkligen får bort allt slitet eftersom. När man bleker håret och använder plattång + silvertoningar/blekningar TÄR det verkligen! Men en klippning så är det fint igen!

Sen gick jag hem till mormor och hälsade på en snabbis. Även Henrik va ju där... Min morbrors hund. Och även morbror kom förbi på sin lunch, så det va trevligt.

Gick sen hem för att börja min torsdagsstädning och tvättning. Tvättningen gick inte så jättebra då tvättmedlet va slut. Men det styrde jag ju upp genom att ta en prommis ner till coop.

Så nu är det rent här hemma och tvätten tvättas för fullt. Fräscht blir det!

Torsdag idag = Min älskling kommer snart finnas här hos mig. Jag längtar så jag spricket snart!!!! Jag kommer pussa på dig i evigheter. Även om den här veckan har gått riktigt snabbt så har jag längtat så sjukt mycket efter dig!!!!!!!!!!!!!!!! Love ya!!!!!!!!


Ja, mer då?
Katterna har vart ute hela dagen. Så jävla lyckliga dom har varit. Jag med.. så jag fick vara ifred lite, haha! För er som inte vet så är det innekatter. Men nu till sommaren ska dom fan vara ute asså! Småttingarna mina!

Nää nu ska jag tvätta ur toningen ur håret! See yaaa

Ge mig förslag!

Jag vill inhandla en vårväska. Gärna i vitt. Någon som har nåt/några förslag på nån superfin väska? Hjälp mig nu :)



Psssst! Imorgon kommer han... min älskling! Gissa om jag längtar?
Helt sjukt mycket kan jag tala om...


Ska även klippa mig imorgon, dock vet jag inte hur. Men får klura på det tills jag sitter i stolen.


Nu ska jag nog lägga mig, dock har jag sovit ikväll så jag kommer nog ha svårt för att somna nu, men det går väl till slut.

Ha en fortsatt trevlig kväll. Och till er som tänkte sova... godnatt!

Imorgon

Kommer min älskling hem!!! Som jag har väntat!!! Gud så mysigt det kommer bli. Älskar dig gubben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Slog mig precis...

Fan! Jag glömde blogga på min födelsedag!? (7:e maj)
Jag hade väl fullt upp. Älsklingen kom ju hem då oxå, så tid fanns väl inte.

Iaf så åt jag god smörgåstårta och umgicks med lite vänner och familj.
Senare kom älsklingen och dagen blev fulländad! Världens underbaraste människa. Och världens finaste present kom han med. Tokstollen hade gått och köpt plattången jag velat ha ett tag. GA.MA Laser Ion. Jag blev glatt överraskad! Du är bäst Johan!

Så nu har jag den! Och jag kan tala om att det är den bästa jag haft! Håret blir verkligen mjukt och glansigt av den. Hur bra som helst!




Nu ska jag sova! Känner mig faktiskt trött... 2 dagar utan min älskling nu. På torsdag ses vi!!! Gud va jag längtar. Älskar dig!

Nivea My Silhouette!

image167

Vitt te slimmar fettceller och förhindrar dem från att multiplicera sig.

Anisextrakt aktiverar hudens cellmetabolism och ökar kollagenproduktionen och gör huden spänstigare och fastare.


Jag inhandlade denna för ett par dagar sen. Kände att efter mycket reklam ville jag faktiskt testa. Då jag inte väger mer än 48kg känns det inte som en creme jag faktiskt behöver. Men ändå ville jag testa. Eftersom jag är säljare vill jag på nåt sätt kunna förklara känslan och resultatet av produkter för mina egna kunder så jag tyckte det va en bra idé. Jag kan ju iaf säga att bara efter att man smörjt in sig en gång känner man att huden stramar lite. Så vi får väl se hur det känns efter några veckor. Nivea brukar väl kunna ha bra produkter. Dock brukar jag vara skeptisk åt såna här grejer... men som sagt, den är nog värd att testa!

Niveas My Silhouette finns att köpa i nästan alla butiker och matvarukedjor.
Min är köpt på Åhléns!

Kanske en morsdagspresent?

Trött

Lyckades åter igen att somna runt 17-tiden och vaknade alldeles för sent för att kunna somna ikväll. Jäkla skit alltså! Att man ska vara så trött. Måste börja styra upp allt som har med matvanor och sömn att göra! Kan inte hålla på såhär mer. Inte konstigt att man inte har nån energi...

Inte ätit nån middag idag. Inte orkat. Ja, det säger ju en del det med. Sitter o äter rostade mackor nu, haha! Nää gud, jag får skylla mig själv.



Snart torsdag!!! Jag LÄNGTAR!

Gladast!

Jag blir så otroligt glad när jag får höra din röst älskling! Du betyder allt för mig!
Sitter hemma i min ensamhet nu och saknar dig. Tänker på dig och känner mina små fjärilar i magen. Min kärlek! Jag är galet kär i dig. Det finns ingen som är som du. Jag vet att jag tjatar om det här, men det är ju sant? Du är bara bäst... det gäller allt! Ska nog gå och sova nu så det blir måndag nån gång... sen tisdag... och sen onsdag. Onsdagar gillar jag! För då kan jag gå o lägga mig med glädje och veta att jag får se dig dagen efter!

Kär kär kär!!!! ... Jag fattar inte :) Så jävla underbar!!!!! ÄLSKAR DIG

Sanningens ögonblick

Hett program på kanal5

Jag tror faktiskt det är rätt många som följer Sanningens ögonblick
Torsdagar Kl 20.00 och söndagar Kl 21.00 på Kanal 5

Jag ska äntligen hoppa in i duschen, dra på mig lite myskläder och sätta mig framför tvn. Jag själv älskar det här programmet. Även om jag kan tycka att det är lite töntigt och tillgjort ibland..


Tittar du?

image166

Bild från Kanal5s hemsida. Kolla in och läs mer...


Ha en underbar kväll hemma i era soffor!

Fan oxå!

Riktigt jobbigt att betalkortet är spärrat, faktiskt!! Men ändå skönt, det hade ju kunnat vart försvunnit och jag hade kunnat haft NOLL på kontot. Men nu finns alla pengar kvar... Dock får jag inte ut en krona förrän mitt nya kort kommer. Jag vet! Banken finns, men näää... den finns inte när man jobbar på annan ort och pendlar. Så nu står jag här, inga pengar och ska på jobbet imorgon. Det är TUR att jag har min älskade mamma som alltid ställer upp. Tack mamma...

Sitter hemma, mätt i magen. Dricker lite cola. Snart har jag fått i mig en liter, gott gott. Av någon konstig anledning har jag fortfarande inte tagit mig till duschen! Är det dags eller? Haha! Jag är bara så jävla slö... Men jag ska... snart!

Saknar min underbara pojkvän. Men nu har vi snart rätt vecka igen och bara 3 dagar till utan dig! Bäst av allt är att jag jobbar alla 3 dagar så då kommer tiden gå fort! Älskar dig så oerhört mycket Johan! Du är världens underbaraste och bästa! Vad skulle jag göra utan dig vid min sida? Tack för att du finns!

Kolla in sötnosen... Min älskling...


Sexparty

GALEN KVÄLL!
Herre gud...

Det blev sexparty hos Madde igår, Elins barndomsvän. 5 tjejer och massa hoppande dildosar på bordet. Chips, dipp och godis. Och självklart vin, öl och drinkar. Första som kom upp va snoppsugröret, haha! Va ju rätt kul. Så alla började med att suga i sig av sina drinkar och annat. Vi fick sen lukta och kladda på med både massageoljor, glidmedel och kroppschoklad. Hittade favorit massageoljan iaf, med smörcola som doft. Mmm! Love it! (Fanns inte kokos, riktigt besviken) Efter allt kladd kom vi in på dom lite mer hårda sakerna, haha! Klitorisvibratorer, små och stora SNOPPAR i både jelly, silicon och glas, lösvaginor, penisringar och det ena med de tredje. Känna, klämma, vibrera, SKRATTA! Kul va det! Riktigt roligt! Tjejen som hade hand om det hela va jätteduktig och det va intressant och kul. En grej jag beställde va en skyddsspray. Alltså en spray som man har i tex sin handväska JÄMT ifall man skulle bli överfallen. Den gav riktigt äcklig lukt, röd färg som sitter i en vecka och den som får den i ögonen ser riktigt suddigt. Engångsgrej men lätt värt 198kr. Hade jag inte köpt den skulle jag ångrat mig om det någon gång skulle hända! Det blev självklart den härliga massageoljan med smörcoladoft och även ett glidmedel som man tydligen kunde ha till väldigt mycket.. När man rakar benen, bikinilinjen, smörja (tex) gnisslande vagnar och självklart som ett vanligt glidmedel. Ja nä, men 575kr va väl rätt okej ändå? Jag trodde faktiskt det skulle bli mer. Speciellt när man precis fått lönen. Nöjd är jag, helt klart.

Jag har inte kommit till det galna än...


Kvällen fortsätte självklart med partaj efter att själva sexpartyt va slut. Vi drack och spelade lite kortspel och drack då naturligtvis ÄNNU mer. En liten miss Elin blev bara mer och mer packad, men va gjorde väl det? Vi hade skoj. Dock kände jag knappt någonting alls jag, även fast jag drack grogg på grogg. Men tur va väl det.


Häng med nu...
Vi bestämde oss för att dra in till Sundsvall och gå på krogen. Så vi fick skjuts dit. Först till avenyn, men där va det sjukt dött så det fick bli Olearys istället! Jag tog inte med mig nån väska för ovanlighetens skull så när jag hängde in min jacka ville jag ha mina saker i miss fulls väska. Jag ska gång på gång åt denna lilla sötnos att hon skulle behålla väskan STÄNGD under kvällen för att vi hade alla värdesaker där. Mmm! Okej. SÄKERT!!! Lilla Elin hon va där och öppnade den förbannade väskan stup i kvarten, och inte fasen stängdes den efter att hon grävt klart heller. Haha! Jag blev galen på henne. FYLLSKALLE, haha ;) "Men jag har tappat min mobil" va det enda hon sa hela tiden. "Nej Elin, din mobil är hemma hos Madde" Tror ni det gick in i ett huvud som snurrade mer än ett hamsterhjul? Herre gud. Jag stängde den där väskan säkert 15 ggr. Men lika snabbt va den öppen igen... "Jag har tappat min mobil" Haha! Galet! "Nej Elin, din mobil är hos Madde.. Fortfarande!!!!) Sådär höll vi på hur länge som helst. Jag fick inte in nånting vettigt i hennes skalle. Hon va helt inställd på att hon hade rätt hela tiden. Även fast hon va askalas och jag nästan nykter. Allting sög. Efter ett långt toalettbesök och ännu några minuters letande efter denna mobil tappade va bort dom andra 2 tjejerna. Allting sög hårt. Jag ville bara hem. Och Elin ville ha sin mobil. Vi beslöt oss för att hämta ut jackorna och försöka hitta upp Madde och Hanna. Ja väl vid garderobhänget fick jag ut min jacka. Sjukt nöjd. Så va det Elins tur. HADE HON MED SIG LAPPEN KANSKE? NEEEEJ, Självklart INTE! Hon hade TAPPAT den!!!! ÅÅÅH, YES!!! Fyfan vad härligt. Nu börjar nästa grej!!!! Jag letade igenom hennes FÖRBANNADE väska som jag sa åt henne HELA kvällen att hålla stängd, just för att sånt här inte skulle hända. Jag letade och letade men hittade ingen lapp. Just i letandet insåg jag precis att det även va fler saker som fattades i henne väska. MITT LEG. OCH MITT BETALKORT!!! ÅÅÅH, NU KÄNDE JAG LYCKAN KOMMA! Det va min kväll!!!! Elins kort fanns där men INTE mina! Jag blev frustrerad utav bara helvete.. släppte allt, tog min mobil och sprang in på närmaste toalett och ringde min älskling. DEN ENDA som fattade vad jag sa. Underbar som han är styrde han upp det där och spärrade snabbt mitt kort. TACK ÄLSKLING! Du är bäst, det vet du!!! Ja, sen gick jag snabbt tillbaka ut till Elin där hon då står och tokgråter. Vad är det nu då tänkte jag!!! "Mitt betalkort är borta" säger hon. GUUUD! Förstår ni? Jag va borta kanske 5-10 minuter och innan jag gick höll hon i kortet! Men nu va det borta! Jaha? Nu då? "Spärra det snabbt" sa jag åt henne. Men det gick nog fan inte in alltså. Och inte nog med att betalkortet hennes va hela väck fick hon ju fortfarande inte ut sin jacka heller. Hon stod och pratade med killen i garderoben och till slut frågade han henne vad hon hade för jacka. Han tänkte vara snäll och hitta den trots att hon inte hade nån lapp. "Det är en beige tygjacka" Nu brast allt för mig alltså. Elin står och säger att hon hade en beige tygjacka när hon i själva verket inte ens hade en jacka med sig på krogen utan hon hade bara hängt in sin GRÅ LUVTRÖJA. "Neej, Elin!!! Du hade inte en beige jacka, du hade en grå tröja!!!" Aaa, ni förstår kanske själv hur det gick med det där. Jag tror det gick in lika fort som det kom ut för henne. För lika snabbt sa hon om igen att jackjäveln va beige. Så nu va vi där igen. Hon ville inte lyssna, hon va fullast men va tvärsäker på att hon hade rätt ändå. Väskan kunde inte hållas stängd mer än 1½ minut sen vi kom in på krogen, hennes mobil va inte kvarglömd hos madde utan hon hade tappat den, våra betalkort va puts väck och hon visste till 100% att hon hade en beige jacka! Okej, bra. Fint! Allting slutar med att killen till slut hittar hennes beiga jacka som i verkligheten egentligen va en GRÅ LUVTRÖJA! Mitt i allt letande har även Elin fått låna killens mobil och ringt hem til madde och per så nu hade vi skjuts hem. Så det va bara att ta sig ut så snabbt som möjligt för att få komma hem. Ut kom vi, ÄNTLIGEN! Dock hann vi nog bara 20 meter då Elin säger att hon är kissnödig... AKUT kissnödig tydligen för vi va tvungna att gå in på krogen IGEN! Helvete... Jag som hade försökt hur länge som helst med att få komma hem till Härnösand utan att lyckas och som nu ändå va halvglad över att iaf få komma hem till madde blev lite halvsur då vi kanske pga en TILL kisstur på toaletten kommer missa skjutsen!? Men men... Vad mer kunde gå fel denna underbara kväll? Haha! In på toa, kissa gärnet! Och sen snabbt ut igen och mot Clas Ohlsson där vi skulle få skjuts. Och där kom han! Tack gode gud. Att få sätta sig en bil va det bästa på hela kvällen! TACK! Hem till dom kom vi, men han släppte bara in oss för han skulle vidare och hämta upp andra under natten.. Så där va vi, jag och Elin helt ensamma. Trötta och hungriga. Mat mat mat va de enda vi tänkte på. Så vi kom på den brilljanta idén att ringa Per IGEN och höra om han kunde köpa med sig mat till oss när han skulle hem. Elin ringde oxå hör jag "Ja men kom och hämta mig nu då så åker vi och köper mat" Åååh nej tänkte man. Ska killen behöva vända igen nu för att hämta en fyllskalle återigen får att köpa mat som han lika gärna kunde gjort när han hämtade madde och som dom enkelt kunde tagit med sig hem till oss? Jag sa emot Elin och försökte förklara att det är enklare om dom köper med sig mat åt oss. Jag orkade verkligen inte kliva upp och åka iväg nånstans igen, ville heller inte ligga helt själv i ett frmääande hus. Men lilla Elin förstod inte så hon skällde ut mig. "Nu tycker jag du är jävligt orättvis och otacksam zandra! Jag försöker faktiskt" OKej! Bra.. Jag själv hade ju inte försökt så mycket under kvällen, och jag hade ju inte alls fått nog på nåt sätt. Guuuud! LÅT MIG VA! La mig under täcket och kokade mer eller mindre! Ingen mat på flera flera timmar, hade ätit en räkmacka under dagen runt 1-tiden kanske.. nu snackade vi nattetid runt halv 4. Jätteglad va man! Elin ändrade sig till slut och bad enkelt Per och madde köpa hem mat till oss istället! Äntligen kände man lite lycka. Hungerna höll på att ta kol på en och Elin hade gjort mig galen. På alla möjliga sätt. Jag ska inte glömma att tala om att under kvällen fick jag mig sjukt många skratt oxå! "Pääär, Päär, jag vill ha pääär häääär" Haha! Lilla gumman! Fyllan och villan totalt! Vi la oss ner och väntade på den efterlängtade maten.. Elin slumrade till lite och äntligen hör jag dom komma hem. Yes! MAT! Gud va härligt!!! Jag puttade till Elin men fick bara ur henne ett "Mmmmm" Hon va ju halvdö ju. Jag ruskade till henne ordenligt men inget liv. Haha! Okej, strunt samma då. Jag måste iaf äta. Dom ropar väl kanske snart... Men så hör jag nerifrån hur madde ringer till Max "Jaa men vi har inte fått... bla bla bla" Hahaha! JÄVLIGA KVÄLL! Jag orkar inte ens lyssna mer. Även om jag hörde vartenda ord dom sa där nere orkade jag inte bry mig. Vissa är kanske mer själviska än andra och tänker kanske inte alls på att fler är hunriga. Nu va jag ÄNNU mer sur. Far åt helvete med allt. Jag ville bara hem. Men ingenting kunde på nåt aätt ta mig hem. Så vad gjorde man? La sig ner och försökte sova.. Men DET GICK INTE. Jag väckte Elin, drog och slet. Såå till slut vaknade hon! "Maaaaat" fick hon ur sig. Vi trippade ner för trappen och såg på maxkvittot att all mat va köpt iaf. Och 2 hamburgare va yppätna, plus strips och 2 smält ost-dippar.. i kylen stod 3 fanta och en hamburgare låg där. Haha! Bevisade ju bara att jag hört rätt. Ännu mer irriterad blev man kan jag tala om. Men orkade inte. Säger bara en sak! ÅKER ALDRIG MER TILL DETTA STÄLLE! ALDRIG! Har aldrig i hela mitt liv känt mig så ovälkommen! Usch och fy! Är bara ärlig! Jaja, Elin och jag gick ut på verandan en liten stund, tills vi beslöt oss för att gå upp igen och försöka sova. Vilket till slut gick! Vaknade dock tidigt PRECIS som vanligt dagen efter. Det enda jag kände va "HEM HEM HEM, MAT MAT MAT" Så jag kollade snabbt busstiderna och allt med bussar styrde upp sig från deras gata till timrå och från timrå till härnösand. Jag skulle ätnligen få komma hem. Fick dock vänta ett par timmar, men det gick ändå rätt okej. Klockan närmade sig busstid, och hunrig som man va va man ju inte sent ute för jag ville som sagt hem snabbt och få i mig nån mat, nu va det 24 timmar sen jag ätit. Så på med kläderna, packa väskan och ut genom dörren och mot busshållplatsen! Tack gud, äntligen skulle inget mer ont hända.. KANSKE!!! Jag stod där och väntade... och väntade... och väntade... Kom det nån JÄVLA FITTBUSS!?!?!?! Sista lilla pricken över i:et! INGEN BUSS! Så, ja... vad gjorde man? Vände återigen på klackarna mot huset... igen! Nu va klockan tio över 12 och min buss gick 20 över från timrå. Som TUR va fick jag skjuts av Per till Timrå och kunde äntligen äntligen äntligen få komma hem! Tragiska kväll, natt och morgon! Men äntligen! Sitter vid min egna dator efter några timmars sömn i min egna säng. Efter lite mat och dryck. Nu kan jag skratta mer åt det hela, men det va nog fan marsdrömsnatten alltså! HELT JÄVLA GALET! Och jag har nog inte fått med allt ändå... Men det hände så mycket... Orkar inte!!! Haha... nää jag orkar inte...


Lime coolada body butter

image162

Innehåller mangosmör, sheasmör, kakaosmör och avokadoolja, Hawaiianska botaniska extrakt och Aloe vera. Återfuktande, ger näring & hjälper till att bevara solbrännan.

Underbara doft! Älskar den. Sjukt fräsch!
Hawaiian Tropic serien finns att köpa hos Pashion cosmetics och på eleven.se

Leva livet

Förr kunde jag göra nästan vad som helst. Det jag kände för det genomförde jag så fort jag bara kunde. Ville jag åka till Stockholm satt jag mig på flyget och drog ner. Levde verkligen det mest underbara livet. Jag har alltid alltid gjort som jag vill med allt. Men av någon anledning har jag blivit tråkigare! Är det för att man har mer ansvar nu? Mer mogen? Nee usch, jag vill inte bli vuxen och mogen. Jag vill leva livet! Jag tänker inte hålla på och mesa på mer nu. Nu finns det nåt jag såå gärna vill styra upp snabbt igen. Vilket jag tänker göra oxå. Jag har styrt upp både det ena och det andra på jobbet. Pratat med chefen och bitr.. med arbetskamrater och vänner. Jag tänker inte sitta här och tråka. Nu är det fan dags att göra nåt åt allt!

Shoppingen idag

Idag tog jag med mig mitt betalkort! Bra där zandra!

På lunchen gick jag först till Drakenglass och handlade lite lunch. Medans maten blev klar gick jag till mitt älskade arbete - Åhléns! Så ja, som vanligt gick lite av lönen tillbaka till företaget.

Från Åhléns blev det:
1 dove duschcreme
1 Åhléns duschcreme
1 Åhléns Shimmer lotion
1 svart kort kjol
1 beige knälång kjol
2 svarta skärbrädor
1 Nivea Silouette lotion

Sen gick jag även in på Pashion och inhandlade:
Mina efterlängtade produkter från Hawaian Tropic
1 coconut beach balm
1 lime coolada body butter
1 maximum sensitive protective sunlotion (Älskling! Det är DU som ska använda den, om du pallar doften)

Jag bara ÄLSKAR hela serien och dessa sjukt goda dofter. Jag hade gärna tagit en av varje produkt! Men jag kan LOVA (mig själv) att jag kommer inhandla fler underbara produkter från Hawaiian Tropic serien!


Eftersom min dator är helt störd nu för tiden hinner jag inte lägga in några bilder ikväll...
Men har jag tur fungerar det bättre imorgon och jag kan visa upp grejerna!



Okej... Lönen har jag nu snart haft i 2 dagar och än så länge har det väl gått rätt bra med shoppingen... Ska försöka känna lugnet med detta nu nämligen. Haha! Svårt men jag måste. (Idag har jag fan i mig köpt 5 bodylotion, haha! 2 duschcremer??? 2 kjolar??? Varför vet jag egentligen inte? Men har jag länge suktat efter hawaiian... sååå... Aaa, Äääähh!!!) Iaf, jag vill ha mycket pengar i sommar... Och om jag och min underbara älskling flyttar ihop känner jag på mig att jag kommer vilja shoppa mycket nytt till vårt hem. Så nu blir det till att spara alltså!!!!



Älskling!! Du är mitt allt! Jag saknar dig och älskar dig! PUSS


Nää nu ska jag sätta mig och dricka lite cola och dofta på mina cocos-produkter! Thats nice!

Shopping!

Fick lön idag!!!
Dock glömde jag betalkortet hemma, haha! Snacka om klumpigt gjort!
Så där stod man... UTAN PENGAR likt förbannat!

Så shoppingen blir imorgon istället!
2 kjolar, 1 klänning, 1 rengöringsgel, 1 duschcreme

Kommer förmodligen hitta både de enda och det andra...
Vi får väl se vad det blir imorgon!

Nu är det snart sovadags. Månadsmöte kl. 8 imorgon... Blir intressant!
Så ja, godnatt på er!

Pussar och massa kärlek till min älskling!!!!!!!!

Saknar

Åååh, min älskling har vart ifrån mig ca 12 timmar och jag saknar honom redan!!!! Så sjukt mycket. En hel vecka utan min gos. Det är svårt. Men som alltid blir det så jäkla härligt när vi ses igen!! Jag älskar dig Johan.

Hawaiian Tropic

Älskar hela serien!
Ska beställa lite produkter så fort lönen kommer...

image160

Lite trökigt att älsklingen inte tycker om cocosdoft.
Men eftersom det är det underbaraste jag vet kan jag inte motstå!
Sorry darling...


Produkterna finns hos eleven.se

Sex

6-timmars pass 2 dagar... idag och imorgon. Sen är jag ledig på onsdag och torsdag. På onsdag fyller jag år, då blir det tårta och massa fika med nära och kära. Bästa av allt är att min älskling kommer hem på onsdag! Så det blir ju till att mysa massor både då och på torsdagen. Sen jobb fredag och lördag och ledig öndag o måndag. Så på lördag kväll blir det ju partaj kan jag lova! Och denna gång blir det mer drag... och ÄNTLIGEN är gubben med oxå! Jag har mycket att se fram emot nu...


Johan, Mamma, Lillasyster och Elin är bäst!!!!!!!!!!!!!!!!!


Förresten... Pappa hade ringt idag och pratat in på telesvaret...
"Hej det är pappa! Kors i taket va? Vi hörs sen...Hejdå"

Jag blev faktiskt glad! Jag saknar dig Pappa! Och smågullungarna oxå! Massor!!!
... trots det tar jag mig inte tid att åka ner???? VARFÖR?

Personalfesten

Den va helt okej. Jag hade kunnat ha lite mer drag, men men.
Tack tjejer, chefen och Åhléns för en trevlig lördagkväll!

image158


_______________________________________________________________________


Saknar min älskling! Men halva tiden har gått och du är snart hemma igen..
På min födelsedag för att vara exakt. PUSS!

Here in your arms

En sommarnatt -07. Fulla och glada kom jag och min bästa vän ut från krogen. Efter en lång kväll med högklackat ville Elin sätta sig ner och vila fötterna en stund. Så vi satt oss ner vid Hälsokostbutiken, precis utanför krogen. Efter en stund kommer en sjukt charmig kille fram till oss och slår sig ner på backen han oxå. Han va så glad och trevlig.. som ingen annan. Johan. Nåt speciellt hade han ju, helt klart. Vi satt där och pratade en stund. Kom fram till att vi hade en del gemensamma vänner, men trots det hade vi inte setts innan. Mycket konstigt i denna lilla stad. Men men. Vi bestämde oss för att gå ner till Bigboy och få i oss lite mat iaf. Dock va det stängt och lilla jag kom då med den brilljanta idén - Efterfest! Elin velade lite pga sina fötter som värkte som aldrig förr. Jag tjatade och tjatade och till slut löste vi det enkelt genom att världens mest charmiga kille tog henne på ryggen och så gick vi mot festen. Visade sig även där att både vi och han hade många många vänner på platsen. Kul som fan. Vi drack och dansade, festade hela natten. Klockan började bli 5 på morgonen och många va trötta och festen dog mer eller mindre av. Inte min kan jag säga. Min hade bara börjat. På nåt sätt kom jag denna kille så nära på bara några timmar. När jag satt där i köket i ditt knä ville jag bara att tiden skulle stanna. Du hade nåt jag gillade. Nåt jag snabbt fastnade för. Elin ville hem, hon tjatade lite på mig men jag beslutade mig för att inte åka hem utan istället stanna och sen ta en annan taxi hem till Johan. Så blev det och den natten kan jag svära på att det va den bästa natten i mitt liv. Jag stannade hos dig till långt på eftermiddagen dagen efter. Vi bara låg och myste och sov hela dagen. Så avslappnat. Så jävla härligt. När jag sen gick hem va jag så sjukt glad. Ringde självklart Elin och berättade så mycket jag kunde. Glädjen fanns där hela tiden. Jag o Johan smsade en del efteråt och jag minns att jag blev så glad av minsta lilla sms. En natt och jag hade fastnat. Totalt! Vad hände nu? Skulle jag få se dig igen? Ditt vackra leende? ... Men visst fick jag se dig igen... och igen och igen. Vi hamnade ju självklart på samma fest nån gång och sågs även ute på krogen. Sällskapade självklart hem tillsammans och hade det bara så underbart. Iaf enligt mig. Tror nog att du oxå kände lite så. Jag blev bara gladare och gladare för varje gång jag såg dig och fick vara i din närhet. En liten sommarförälskelse. Efter några månader kom vi varann väldigt nära efter både det ena och det andra. Fortsatte att ses och nu är jag förmodligen den lyckligaste tjejen på denna jord. Du är min och jag är din. Och sanningen är att jag aldrig känt såhär för någon. Du ger mig allt jag vill ha. Med dig vid min sida är jag hel. Du ger mig värme och kärlek som ingen annan. Jag vill alltid leva med dig. Underbara människa! Johan - Du är mitt allt och jag kan inte annat än säga att jag älskar allt som har med dig att göra! Tack för att du finns vid min sida. Puss älskling!


Skulle så gärna vilja skriva ner alla minnen jag har med dig  sommaren -07
Det är så sjukt mycket. Jag kommer verkligen ihåg varenda minut med dig...
Bara det säger ju att jag verkligen tyckte om dig från första sekund! BÄST!

Personalfest

Imorgon! I Sundsvall! Det blir hur bra som helst!!!!
Alla tjejerna... För vissa kommer det bli mycket tror jag, haha! Fan så skoj!






Johan
Sen första kvällen jag såg dig visste jag att du hade nåt speciellt.
Men jag hade inte en aning om att jag skulle få uppleva det jag upplever med dig nu. Du är den mest underbara! Det finns ingen som du. Jag är så sjukt lycklig över att du är min. Med dig vid min sida är jag lycklig. Den lyckligaste! Du är ALLT och jag tycker om dig oerhört mycket... Det finns inte ord för hur mycket du betyder för mig.

RSS 2.0