Helg :)

Då va det helg. Jobbade till 18.00. Nu sitter jag hemma, ska snart iväg igen o möta upp älsklingen o min goda vän Elin o hennes sambo. Gubben är o möter dom på centralen.. Sen ska vi handla o äta i sumpan. Yeee! Nice :)


En läsare rekomenderade mig mandelolja.. Jag undrar om jag en törs prova :/ Grejen är ju att det är både kruttorrt i ansiktet blandat med blemmor o skit på samma ställe. Jag vet inte vad det är jag fått för skit. Måste vara nån allergi.. Kliar som satan iaf!!! Och ju mer jag kliar ju värre blir det... och sluta klia kan jag ju inte (?) Dum man är. Blir läkaren snart iaf. Vägrar detta mer! Ja men iaf.. på kroppen kanske jag kan testa mandelolja.. dock tål jag ju inte duscholja eller massageolja, då får jag direkt utslag o skit. Jag är JÄTTE!!!!!!!!!!!!känslig!!!!!!!!!!!!! :( Skittråkigt, men det är som det är. Tror läkaren får skriva ut nåt bra. Brukar funka då jag får mina allergi/eksem attacker! Så, ja :) Men tack för tipset!!



Jättehungrig nu oxå.. hoppas dom ringer snart o säger att dom är på G. Orkar inte vänta mera ju. Ska borsta tänderna.. känner mig döäcklig. Haha. Ha en underbar fredagkväll alla! Puss på er


Tröttis

Känner mig trött nu. Har bytt sängkläder o grejat lite här hemma. Ska ta mig en dusch innan jag lägger mig, alltid så skönt när det är nybäddat :) Fredag imorgon. Skönt. Ledig hela helgen :) Den tillbrings med bästa vän o respektives sambos :) Yeaah!


Trodde jag börja 08.00 imorgon, men jag börjar inte förrän 09.45 :) Härligt med lite sovis. Haha nu kom jag o tänka på en grej som en kollega till mig sa idag.. haha :)  Hon frågade när jag slutade idag, och jag sa 17.00. Vaa? Det måste vara nåt fel sa hon.. Vi brukar nämligen stänga rätt ofta tillsammans. Hehe, och 17.00 slutar jag typ aldrig! Aa, iaf.. Då fick hon ur sig " Jag men jag började 08.00 imorse, och jobbar till 19.10.. en riktigt skön dag faktiskt. Sovmorgon.. och man kommer hem i lagom tid" Haha, gud vad jag skratta. Det är bara J som kan få till något sådant :) Och hennes sätt o säga det på.. Haha! Kul tjej :)

Ja, nä nu ska jag hjälpa gubben med det sista. Och till madde, klart du klarar tävlingen ;) Eller? :)

Dagen idag

Jobbat 09.00-17.00. Rätt skön dag.
Första timmen va lugn o skön. Jag o Sandi plockade upp lite nyheter från Lancôme och Dior. Bland annat nya läppglanser från Lancôme. Fanns en hel del snygga färger :) Sandi hittade en som passade kanon på henne, jättesnyggt! Den svartglittriga dom kommit ut med vet jag dock inte vad jag ska tycka om? Halloweeeen.. eller nåt annat... icke så fint! Tror inte det kommer gå.. nånstans! Sen har det gjorts lite planogram, en hel del kassa och lite kundkontakt :) Clinique går bättre o bättre!!! Kom igen nu tjejer, klart vi klarar det här :) Idag måste vi sålt för mer än 3000 iaf :) Och det är ju målet varje dag! Kämpa kämpa kää-äämpaaaa!

Nu sitter jag hemma. Precis tvättat av mig makeupen, ser förjävlig ut på höger sida :( Galet torr och kanske 30 prickar. Usch, jag mår dåligt över det här. På tal om torr oxå, jag är kruttorr på mina händer, mina armar och mina ben oxå. Jag behöver FUKT! Jag har en torrhetsperiod nu tydligen! Ansiktet är alltid värst :( Dumma blemmor o skit. Bort med er, varför har ni ploppat upp här hos mig? Dummisar!

Nu ska jag testa vår nya motionscykel... Nu jäklar ska det cyklas! Varje kväll..  jämt jämt :)

Imorgon är det freeeedaaaaag! Världens bästa freeedaaaag, för då kommer eeeelin... Eeeelin o Jooohnnyy. Och johan möter upp dom på centralen, sen kommer dom till mitt jobb :) Längtas!!!!


Nu... cykeln!

En liten tävling


Bara för er mina återkommande läsare.
Ôscillation ligger i potten, vibrerande mascara i svart från Lancôme  (Helt ny, ej använd) Håller man den lilla knappen intryckt vibrerar borsten.

I butik kostar den ca 340kr.

Eftersom jag vet att jag har några återkommande läsare tänkte jag dra några frågor om mig själv och allt som hänt tidigare sen bloggens start. Antingen kommer ni ihåg eller så får ni allt bläddra tillbaka och leta :)

Det är så tråkigt att bara ge bort allt, nånting kan ni ju få kämpa för :) Eller hur? :P Tävlingen är öppen för alla som vill, både nya och gamla läsare.

Lycka till :)









1. Jag har tidigare nämnt min mammas och min sambos födelsedag, hur mycket fyllde dom?

2. Jag fick en överraskning av min älskling, ett presentkort på 1000kr, vart?

3. Sommaren -07 gav mig nånting väldigt speciellt, vad?

4. Vad gjorde jag och min sambo på nyårsafton?

5. Nämn 3 saker jag fick i julklapp?

6. Vart i sthlm jobbade jag innan mitt nuvarande jobb?

7. Clinique har en ny creme som skyddar en torr & känslig hy, vad heter den?

8. Vilken färg har vi målat på fondväggen i hallen?

9. När jag fyllde år fick jag en plattång av min sambo, vilken?

10. Jag köpte en creme på apoteket mot finnar, vilken?



Lycka till nu :) Tävlingen pågår till söndag den 1/2.
Dom rätta svaren kommer i ett inlägg på söndag eftermiddag, vinnaren meddelas även i det inlägget.

Kul :)

Va inne på jobbet idag. Fick sms av Sandi att Clinique Victoria ville att jag kom in. Och de va samma tjej som hemma i Norrland :) Glad överraskning. Hon tog säljet lite snabbt och skulle höra av sig här framöver o se hur det gått med gwp:n. Även boka in en tid, och även en liten kurs till oss (Eftersom vi missade). Det va väl de jag visste, de skulle ordna sig ändå. Köpte mig en makeuprengöring från Clinique oxå. Blir galen på mina blemmor/finnar/utslag (?) Tror det kanske börjar bli lite bättre.. Men vi får väl se. Äter mina zinktabletter och rengör noggrant med anti-blemish. Ja, som sagt.. vi får se. Annars blir det till o gå till en hudläkare. Vägrar ha detta problem så mycket längre till. Punkt.


Annars är det städning som pågått/pågår här hemma. Man får ju finfrämmande i helgen :) Elinpelin o Johnnyponny. Det kommer bli så jäkla skojigt :) Får se hur det blir med pappa o co om dom kommer förbi nåt.. Hade vart roligt det oxå.

Tror förresten jag hittat receptet på sandras marrängtårta nu.. Letade förbrilt på google, och till slut hittade jag det. Blir kanske en tårta i helgen då? Den är ju så galet god, precis i min smak :)


Nu ska jag väcka darling.. sen blir det tvättis och dammsugning. See ya suckers!


Mina vänner!

Det va ju dom 3 vanligaste som hojtade till när jag skrev om Clinique produkterna jag inte ville ha.. Så, jag undrar vad ni helst hade velat ha av dom där grejerna. En rosa ögonskugga, ett mörkt läppstift, High impact mascara och en fuktcreme. Jag måste ju nånstans "lotta" ut skiten ;)

Tell me!!
Kommer hem till Härnta den 26 februari, så då kan härntaborna få de..
Syster får det hemskickat :) Service ;)
Sen har ju faktiskt Elin en del andra grejer liggandes här.. Får du när du kommer :)

En grej som faktiskt är kul

Det är att min bästa vän o hennes sambo kommer ner i helgen. Det kommer bli supermysigt o jätteroligt. Vi har inte setts sen juldagen nu. DUMT! Så det är dags o jag ser fram emot det :)

:) Du är bäst vännen! Det vet du :)


Jättekul med Clinique kurs 08.00

Klockan ringde 06.00 .. 06.02 stod jag i badrummet. Bra där Zandra!
Clinique kurs idag 08.00 :) Wiihoo! Kände att jag hade en ganska bra dag idag. Så på mindre än en timme va jag klar :) Lite sur över att det är snö o halt ute då jag ville ha mina klackisar. Men men. Kom iväg i bra tid och mötte upp min kollega Sandi på centralen. Vi gick till hotellet och frågade i receptionen vart Clinique skulle hållas. Hon ringde nåt samtal och frågade sen oss om det verkligen va idag? För dom hade Clinique hos sig igår. Förbannat tänkte jag. Tyckte det va lite konstigt då det va igår vi EGENTLIGEN skulle gått från första början. Sandi ringde bossen.. och mycket riktigt.. Det va igår! (?) Så, alltså! VI HAR ÅKT IN TILL STAN (Jag är ledig) FÖR ATT FÅ REDA PÅ ATT DET INTE ÄR NÅN KURS IDAG!?!?!?!? Jag är riktigt förbannad.... Och HUNGRIG. Bra där!!!! ELLER INTE. Jag har gått upp klockan 06.00 helt i onödan på min LEDIGA dag :( Fan asså! :(

Som tur är kommer Clinique Victoria till oss idag, hon ska vara säljstöd för Clinique Gwp:n. Så Sandi skulle höra med henne om inte vi kunde få en liten kurs ändå. Det är ju rätt viktigt faktiskt. Och roligt o lära sig. Jag tror det löser sig.. Men för det är jag inte glad just nu. TVÄRTOM! Believe me!


Braaaa dääär

Här är presenten från chefen :)
(Föregående inlägg)

  
Hur söta som helst. Älskar dom :) Längtar till sommaren!
Dom kommer användas!


Sitter i soffan o känner lugnet just nu.
Tänker inte göra ett smack ikväll.

Däremot imorgon.. då ska det städas här hemma :)
Men innan det är det Cliniquekurs. Det blir skoj.


Ha en underbar kväll alla!!!

Gulligt :)

Min chef har varit utomlands ett par veckor. Hon är galet brun alltså. Orättvist, haha :) Iaf, hon hade köpt en liten present till oss alla på jobbet :) Dock säger jag inte vad det är förrän imorgon.. alla jobbade inte idag o har därför inte hämtat sin lilla påse :) Men jag gillade "dendetdom" massor! Hihi

Så jäkla fin tanke. Måste vara den bästa chefen. Verkligen!

Måndag

Jobbat heeela dagen, 9.00-19.10
Har inte fått särskilt mycket gjort då vi bara vart 2 stycken. Men men.. Sa iaf till om att vi måste få tid till o göra planogram då det kommer så galet mycket nyheter nu. Bland annat så har Björk & Berries Wild strawberry kommit. Duschgel, scrub, bodycream o bodylotion.. Och så UNDERBART den doftar :) Måste inhandla! :) LOVE IT! Sommar sommar sommar! Aaa, men iaf.. imorgon är det planogram som gäller. Vi ska köra hårt så vi får allt klart. ALLA planogram har ju kommit nu oxå. Kommer bli så snyggt o städat när allt är klart :)

Imorgon börjar man 8.00.. Skönt. Tycker om o börja tidigt, man får så mycket mer gjort och det är så långt o skönt :) Så det blir ju nice. Och sen på onsdag är det Cliniquekurs kl. 8.00 :) Det ser man ju fram emot.


Nu ska jag fortsätta kolla på Bonde söker fru - Brölloppet!

 

Lång vecka

Det har varit en lång vecka med mycket jobb.
Måndag 9-19.10
Tisdag Ledig
Onsdag 8-19.10
Torsdag Ledig
Fredag 8-19.10
Lördag 11-17.10
Söndag 10.50-16.20

Har fått en hel del gjort iaf. Känns skönt. Det är så tråkigt att det är stökigt, tomt i hyllorna osv.. Idag fyllde jag åter igen några sminkställ. Hittade en stor kartong fylld med Isadora smink på lagret.. WHATTAA!? Och det va tomt i stället lite här o där. Fick upp ALLT i stället. Bra där eller!!?! Även Maxfactor stället hade hål överallt, så jag fick upp en HEL del från lådan även där. Jag dammade även Clinique stället idag. Hade aldrig sett ett sånt dammigt cliniqueställ tror jag. Nu är det kliniskt iaf :) Fan i härnta dammade vi ställen jämt eftersom det är så fina produkter ska det inte vara dammigt. Mer då? Fullt upp :) Skulle behöva jobba mer än vad man gör för att hinna med allt. Jag tycker ju allt är så skoj oxå! Snyggt, prydligt och välstädat har jag alltid velat ha runt omkring mig på arbetet.. så vi kämpar väl vidare med det :) Säljet går även det bra. Clinique går bättre o bättre. Så fort det kommer in en kund o vill ha nån sorts makeup är det clinique som gäller :) Bra merförsäljning med gwp-aktiviteten :) Idag hade vi 2 kunder som skulle kika på några grejer bara, och de slutade med att dom gick hem med produkter från Clinique + en liten gåva :) KANON! :)

Ny vecka imorgon.. Då kör vi hårt igen :) 9-19.10 Ska väl hinna med ett o annat :) Funderar lite på vem som kommer o jobbar med mig imorgon.. Men de märker jag :)

Yeee, see ya :)

Shopping

Som klubbmedlem på Åhléns har man nu fått hemskickat galet många bra erbjudanden. Tex 15% på valfri vara på skönhet och 20% på valfri vara i hela huset. Självklart tog jag del av det, och använde även mina 3 premiecheckar jag samtidigt fick hem :)

  

Clinique Naturally Gentle Eye makeup Remover
Clinique Superbalanced Foundation (nr 4)
+ Fin gåva (Vid köp av två valfria produkter, Clinique)

C4 Protection Hårinpackning
L´Oréal Perfect Slim Laser (Åtstramande, motverkar celluliter)
Isadora Rouge nr 21 (MIN FAVORIT)
Isadora Mineral Bronze puder
Isadora Treat & Cover Concealer Stick (Fair)
Face Rougeborste

Allt från Åhléns. Jag fick efter alla bra erbjudanden, reapriser och rabatter/personalrabatt betala ca 600kr för allt detta. Som annars skulle gått på över tusenlappen. Tack :) Jag är grymt nöjd med allt jag kommit hem med och har redan börjat använda mina produkter :)

Även insett att jag faktiskt kommer använda nästan allt i Clinique-gåvan (Brukar aldrig hända). Den rosa ögonskuggan, mascaran, läppstiftet och den gula fuktcremen är vad jag kommer ge bort. Sugen? Säg till!


Jag kan varmt rekomendera makeup från från både Isadora och Clinique. Även Cliniques hudvård. Både Isadora och Clinique är allergitestat och HELT parfymfritt! :) Thats why i like it :) + + + + + till er!


Höftfel

Jag har problem med höften. Många vet det. Andra inte. Varför?
Jo, jag krockade en gång i tiden.. för 6 år sen.. med eumoped. En svår krock. Helt oskyddat slungades jag i luften efter att ha kört rakt in i en bil i hög hastighet i nedförbacke. Jag damp ner i marken och jag minns än idag hur mitt knä blödde, bultade och såg jättetrasigt ut. Blodet rann ur min näsa och min mun. Jag skrek och grät. Jag kände ganska snabbt även att mitt ben kändes jättekonstigt. Det satt inte där det skulle. Folk kom springandes fram till mig med filtar, tog av mig min hjälm och höll om mig. Smärtan jag hade då går inte att beskriva. Jag hörde hur folk runt omkring pratade.. jag kände mig helt borta, men ändå vid medvetande.


Allt var som i en dröm. Jag kollade efter mopeden, men kunde inte se den. Allt gick så snabbt. Kvinnan som höll om mig sa att ambulansen var på väg. Jag hade sån tur att jag krockat bara ett par hundra meter från ambulanscentralen så det gick snabbt för dom att komma på plats. Brandmän, poliser och ambulansmän var samlade runt mig. Jag fick lugnande och smärtstillande.. Smärtan fanns dock där HELA tiden ändå. Dom stannade till vid härnösands sjukhus för att ge mig mer smärtstillande.. Resan till sundsvalls sjukhus var vidrig. Smärtan gick aldrig över. Allt är lite suddigt efter att kommit till sundsvalls sjukhus. Jag kommer ihåg uppvaket efter operation nr1. Mamma satt bredvid mig. Hon såg ledsen ut. Men jag levde och jag tror det värmde i hennes hjärta. Första natten fick jag spendera på akuten i sundsvall. Även om min höft som visade sig va ur led innan nu satt där den skulle så kom smärtorna hela tiden.

Jag skrek hela natten kommer jag ihåg. Jag hade så fruktansvärt ont. Inga sprutor hjälpte mig helt. Dag 2 fick jag veta att dom skulle operera mig igen. Min höft satt på plats men dom hade hittat benflisor som slagits ur från själva höftskålen.. Jag blev så rädd. Jag ville inte opereras. Dom skulle denna gång skära i mig. Jag var så fruktansvärt rädd. Det tog ett par dagar innan det var dags. Tårarna rann nerför mina kinder. Jag kommer ihåg alla slangar som satt på mig och runt omkring och jag kommer ihåg när jag sövdes.. Och åter igen låg jag på uppvaket med mamma vid min sida. Jag klarade det! Men nu hade jag även ett stort sår på min högra höftsida, ner mor rumpan.



Jag mådde så dåligt över allt som hänt. En vecka med kanyler fulla armarna, kateter, sängliggandes ENDAST på rygg med fastsatta ben, äcklig sjukhus mat, nätter fulla med gråt, smärta som ingen kan föreställa sig.. allt vidrigt. Jag bara låg där som ett kolli. Ingen dusch, ingen toa, ingenting. Bara ligga. Dessutom i skyhög värme pga att de va sommar o solen sken rakt in i mitt rum varje dag. Det orsakade ju även SJÄLVKLART värme-eksem på hela min baksida. Ni kan ju tro att det blev varmt i sängen. Fy fan. Efter en vecka av lidande, fick jag äntligen sätta mig upp. Sätta mig i en rullstol. Jag hade smärtor i hela kroppen bara för att jag legat ner hela tiden, konstant i en vecka. Så, vart tog rullstolen mig? Jo till en dusch. Jag luktade väl inte som den bästa parfymen direkt. Och ni kan ju tänka er själv hur jag va i magen, efter att inte gått på toa på en vecka. Satt väl där en tjugo minuter en halvtimme kanske. Usch! Stackars mig :(

Det blev hemfärd efter att gjort ett test med kryckor. Dom fick jag behålla i 6 veckor. Jag fick även gå med ett längre ben i ett par veckor. Ca en decimeter längre va ena benet. Helt galet. Men det gick till sig ju mer man hoppade runt på kryckorna.

Idag är jag så gott som återställd, förutom att allt fortfarande finns i min skalle. Jag tänker på det ganska ofta. Jag vågar inte ta körkort för jag är så åkrädd.. dock har jag blivit bättre faktiskt :) Sen har jag även problem med höften lite då och då. Jag kan inte sitta böjd med benet för länge, eller ligga på benet allt för länge. Då får jag en kylande lite pirrig känsla i höften, och jag blir även halt. Jättejobbigt. Står jag tex och ska klippa tånaglarna.. då kan jag sen inte ens stå på mitt högra ben för det känns som att höften vill flytta på sig :/  Men det och mina fula ärr är väl nåt jag får leva med. 

 
  
Ingen som såg mopeden efter krocken förstod hur jag kunde klara det. Det fanns ingenting kvar av den. Den låg i bitar utspridd på flera meters avstånd. Även min hjälm sprack. Inte så konstigt då jag flög in i bilens baklucka/fönster och sen vidare.. Jag är glad att jag lever såklart :) Jag lärde mig mycket av allt. D som även han satt med på mopeden klarade sig med ett långt "flyg" över bilen.. landande tydligen ganska skönt några meter framför bilen då han efter sitt fall bara klev upp och borstade av sig.



Nu vet ni som inte förstått varför jag har höftfel, för er andra blev detta bara en liten påminnelse.. igen :)

Kraschade helt enkelt en splirrans ny eumoped..

Helg

Jobbat idag.. är jättetrött. Ska sitta o jäsa i soffan hela kvällen. Har god juice, godis o cheesballs här. Duger fint. Jobb imorgon oxå. Får väl se hur det går :) Vi är så få nu.. alla är sjuka, chefer o säljare. Och schemat har mer eller mindre kollapsat.. haha. Aja :) Det gick ju idag, så det ska nog gå imorgon oxå. Positivt tänkande.. Bra där!

Friis & Company

Har suttit och kikat på friis&company och hittat massa fint!
Man kan inte bli så mycket annat än sugen på att shoppa lite :)
50% rabatt på jättemycket!! :)

 
 

Svart Väska - 539kr
3 par örhängen - 78kr (ordinarie 156kr)                   
Röd väska - 376kr (ordinarie 753kr)
Röda supersöta skor - 250kr (499kr)
Väska mönster - 459kr
Skor med nitar - 440kr (ordinarie 879kr)
Väska - 599kr



Ta del av alla superbra erbjudanden du oxå!! 50% rabatt på massor av varor, och självklart nyinkomna nyheter!

Friis & Company

Let´s dance

Varför sitter jag o kollar på det?
Usch, jag gillar det inte alls. "Ååh, de va så kul" "Det roligaste jag gjort" "Ååh, vilken publik" Det låter o ser likadant ut jämt. Skittråkigt. Byter fasen kanal. Kanske är jag trökig, men de där är inte nåt för mig alltså!

Det går fetbort!


Sjuklingar

Lång dag på jobbet. 8-19.10. Va meningen att vi skulle ha månadsmöte
dom två första timmarna, men det blev inget för cheferna är sjuka. ALLA är sjuka :( Skittråkigt. Saknade sandi idag. Saknar rätt man på rätt plats om ja säger så. Vi va 2 st idag på skönhet, vilket är alldeles för lite :( Har inte fått mycket gjort. Men men, det är ju som det är. Har tagit på mig jobb HELA helgen oxå.. lika bra o jobba. Sitter bara hemma o tråkar annars ändå så :) Gubben har ju sin jobbvecka. Har ju bara 5 ynka minuter till jobbet oxå :) Iaf så blir det jag och 2 studentpoolare/Qworkare imorgon.. HOPPAS dom kan skönhet nu. Men det lät ju som det iaf :) Ja ja, jag hoppas alla sjuka kryar på sig. Jobbet är inte lika kul när alla är hemma sjuka.
SÅ KRYA PÅ ER :) :)



Köpte ännu ett lipgloss idag. Självklart från Lancôme. Måste va dom härligaste :) Köpte på rean.. Jag betalde under 50lappen. Helt galet billigt. Blev iaf den gröna med äppeldoft från World tour serien.

Sömn

En viktig grej. Därför ska jag allt ta mig i kragen, borsta tänderna o sen sova. Ska upp riktigt tidigt imorgon. Har en galet lång dag igen.. 08.00-19.10. Men det ska nog gå bra. Man hinner ju få en del gjort iaf :)

Förhoppningsvis jobbar bossen imorgon. Ska ansöka om lite ledighet.. men bara 2 dagar. Det är dags för lite hemfärd med bland annat dop.. nämligen :)

Yeee, nu ska jag rengöra tänderna.. hihi. Natti natti

Mums

Kladdkaka är väl rätt gött va? :)
Ska faktiskt ta mig en bit nu. Så vi hörs senare!!

Uppdatera bättre härntabor!!!! :)

Hårinpackning

Klippte mig ju för nån dag sen. Fick åter igen bort en hel del torrt o slitet. Skönt som bara den. Jag får INTE använda plattången nu!!!! Jag vet att jag kommer göra det ändå.. men bara lite lite. Ska ta fram min lite äldre plattång, man kan sänka värmen på den. Det går inte på superduperheta gama..tyvärr. Min frisör trodde att allt torrt blonderat förmodligen är borta till sommaren :) Vore ju kanon. Kanske man kan få lite glans i håret igen. Måste hitta en bra hårinpackning nu bara!!!! Någon som har nåt förslag? Har kikat på eleven, men vet inte riktigt...

Tell me, cause i need to know :)


Bild från Eleven.se


Uppdatering

Dåligt med de dom senaste dygnen.
Jobbade 8-19.10 igår, vilket man blir rätt trött av :)
Ledig idag. Gudomligt skönt. Precis ätit världens godaste mat. Potatis, pannbiff, brunsås o lingonsylt. Våra egna biffar, galet goda :) Även en kladdkaka står på bänken i köket o väntar på mig ;) Gubben har bakat. Gott som F*N! Till o med glass finns det hemma.. Är det meningen att jag ska gå upp ännu mer kanske? :) Fick inte igen mina jenas idag, dom som jag hade för bara ett par veckor sen. Haha. Tokigt!


Nu ska vi ner i tvättis.. Hörs läsare. Puss på er

Tiger

Vi köpte en tavla idag på Inn & Finn.
Har velat ha den sen den kom in i butik.
Nu äntligen sitter den på vår vägg :)
Fina fina djur. Helt otroligt.

Nu är det inte lika tomt på väggen heller.
Positivt :)


  




Kolla vad jag gjorde med min adventsstjärna oxå..
Bytte bara ut stjärnan mot en lampskärm. Smart.. och snyggt :)

  

Ballerina Choko

Göteborgskex nyhet. Ballerina Choko.
Galet god :) För en kak-älskare.. typ som mig :)



Mmmmm mumsigt :)

Kärring!

Trött och slut efter en dag på jobbet. Jag och älskling bestämde oss ändå för att tvätta. Och tur som va fanns det en ledig tid, den som hade bokat "checkade" inte in på en halvtimme... så tiden blev ledig o vi tog den. När vi kom in i tvättstugan ligger det tvätt i maskinerna!?!?!? Jag frågade om det va kvinnan som hade på andra sidan som lagt tvätt i maskinerna.. Och ja, tydligen. Hon hade alltså tagit BÅDA sidor, fast hon bara hade en sida bokad!?!?!?! Is that okey??? ÖHH NÄÄÄÄ! Jag sa åt henne att hon fick ta ut hennes kläder ur maskinerna, eftersom vi hade tvättiden nu. " Ja men ni kom in för sent" vräker hon ur sig...!?!?!?! NÄÄÄÄ Det gjorde vi inte sa jag. Vi har nyss bokat.. eftersom tvättiden va LEDIG. Den som egentligen bokat från 19 VA SEN! Inte vi. Så ta ur tvätten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gud så förbannad hon blev. För hon hade ju av nån anledning rätt att ta BÅDA sidor i tvättstugan... Trots att hon inte bokat den andra.. osv osv osv... "Får jag ta ur mina egna kläder ur maskinerna då eller ska du göra det oxå" sa hon argt.. JAAA TA UR DINA FÖRBANNADE kläder för jag vill INTE ta i dom. Okej!? Människan tyckte alltså att hon hade rätt till att ta en LEDIG tids maskiner.. bara så där. Du missade poängen din kärring! Bokar man och inte "checkar" in på en halvtimme blir tiden ledig så någon annan kan boka in sig. Och det va precis vad vi gjorde.

Hon hade mage att säga åt mig att hålla käften oxå! Då brann det kan jag säga. Hon jävlades med fel människa, fel tidpunkt. TRÖTT som fan efter jobbet, less på många puckon.. oxå kommer hon o ber mig hålla käften! FEL FEL FEL. Hon fick höra ett å annat, o hör jag ett ljud till från henne... Aaa. nää... jag vet inte. Kärring! Inte bara kärring... en jävla f***a! De vet hon redan, för de fick hon allt höra!


Gryyyymt, din gris!

Ska tillägga oxå att vi tvättar för fullt. Jag ger mig fan aldrig när jag vet att den andra gör fel. ALDRIG. Håller inte igen med nåt. Aaaa, så nu har man rena trosor till imorgon oxå... Härligt va? ;P haha

Shopping!



 
Jag och älsklingen bestämde oss för att ta IKEA idag. I kurvan. Så det blev de, även lite shopping i Skärholmen centrum. Ett par galet fina högklackade.. har velat ha dom  sen vi fick in dom på Åhléns.. Och nu när dom är med på rean och det dessutom är halva reapriset så fanns de inget alternativ :) Dom är mina nu, och jag är glad att jag hittade 36orna, trodde faktiskt dom va slut överallt. Även 2 tunikor blev det från Gina :) Supernice! Från IKEA blev det bara en lampa.. behövde en till i vardagsrummet nämligen! Så nu ska jag röja bort ALL jul här.. hehe, grattis! REDAN :P


Efter allt handlande hälsade vi på pappa, madde o syskonen. Alltid kul o träffa dom :) Händer ju så sällan. Pysslat en massa med lillasyster, spelat kort o annat. Och god hemmagjord pizza fick vi till middag. PROPPMÄTT!! Gott gott :)

Nu är jag nyss hemkommen nästan, jättetrött. Ska tvätta håret o ansiktet nu sen bara slappa i soffan. Vi hörs alla. Hoppas ni haft en bra helg.

KRAAAAAAAM KRAAAAAAM!

Nokia

Blev inte mobilen jag ville ha. Halebop´s shop på nätet gör reklam om den, men den finns inte att köpa (?) Stort MINUS till ER HALEBOP!!!!!! Jaja, eftersom jag samtidigt hade tänkt byta till abonnemang inom halebop och ta del ev deras kanonerbjudande (Sista dagen idag) så tog jag en Nokia 6500 istället. Blir nog bra det oxå :) Allt är bättre än vad jag har nu.. En sur Nokia expressmusic..nånting.. BLÄÄÄ



Förresten!!! :) Halebop is the shit. Kommer aldrig byta :)

Helg :)

Jobbade till 17 idag, riktigt skönt. Grejat en massa, och fint har vi allt fått :) Älsklingen kom in på jobbet precis innan jag slutade, han fick passa på o köpa ut lite saker till mig.. eftersom vi (åhléns) har halva reapriset nu på massor av grejer så va man ju tvungen att shoppa :) 2 väskor blev det.. En wera och en complement.. finfina! Efter jobbet åkte vi oxå direkt in till stan och kollade runt lite. Blev lite shopping även där. Ett par till "jeans"leggings och en svart tunika.

  
Wera väska 280:- (ord.pris 995:-) Complemet väska 80:- (Ord. pris 299:-)
Tunika Veromoda 199:- Leggings 230:-

Min älskling hade även han shoppat idag.. Vart inne på mitt konto och köpt en klocka.. Endast 3000:- HAHA! Vilken dåre ;) Kan väl tala om att de va hans pengar på mitt konto iofs.. Även om det hade vart nice om jag hade haft ett fett konto ;) Då hade det som inte gjort nåt att han köpt en liten klocka för dom pengarna..

En sån outdoor klocka blev det iaf.. (Passar min "ute"älskling.. fjällvandringar o grejer) Svart, sportig o fräsch.
 
- Altimeter med loggboksfunktion
- Barometer
- Kompass
- Tidtagare
- Djupmätare
- Termometer
- Stormalarm
- Vädertrendindikator
- Vädergraf
- Indikator för solens upp- och nedgång



De va de! Nu ska jag klicka hem en mobiltelefon då min nuvarande är helt KOCKO!!!


Imorgon är det jobb 11-16, senare tjejkväll hos S :) Det blir skojsigt!!! Kul kul gumman :)

Zink



Idag kom min älskling o gjorde mig sällskap på lunchen. Hehe, jag ringde halv 2 och frågade om han ville äta med mig. Han fick en halvtimme på sig, och självklart kom han :) Vi gick och ordnade zink tabletter till mig. Nu ska vi allt se om det blir bättre med min hy. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Cliniques prova-på-kit på Anti Blemish serien ska inhandlas imorgon oxå, så vi hoppas ju :) Blev sen en mysig lunchstund med lite toast och fika. En semla för min del.. och när jag tryckt i mig den kom jag på att det va MJÖLK i den.. grattis zandra! När ska du lära dig att du är laktosintollerant? Dumskalle! Ja ja, skylling själving och ont i magen fick jag och har jag :(


Mycket o göra på jobbet idag. Men jag tror vi har styrt upp dom flesta kampanjerna nu faktiskt :) Vi är duktiga! Jobbar och sliter.. hehe :) Imorgon börjar Cliniques Gwp och jag tror det kommer gå kanon!!! Vi lär ju ska sälja en hel del nu när vi köpt upp vårt lager :) Även 50% på reapriset börjar imorgon. Själv ska jag shoppa lös 2 väskor, en från wera och en från Complement. Fin fint :) Får inte glömma att jag ska köp en mascara oxå.. Max factors.. Jag är såld på den! Påminn mig S om du läser detta ikväll..

Ja nä, det va väl inte så mycket mer. Ha en fortsatt trevlig kväll :)

Lugn dag

Tog en promenad i det härliga vädret tidigare idag. Solen lyste och himlen va blå. Hur skönt som helst. När jag kom hem hade min älskling klivit upp och satt i soffan, så jag va ju inte sen på att göra honom sällskap. Sen har det bara vart lugnt här hemma. Vi gjorde lite middag, såg lite tv. Även några maskiner tvätt har jag fixat. Nu sitter jag o kollar lite tv, tänkte dock lägga mig tidigt ikväll. Imorgon är det jobb som gäller igen.. shit, känns som det är evigheter sen jag va där.. men det är bara 4 dagar. Mår bättre, men är fortfarande trött i kroppen. Och mina "knölar" som jag bloggat om tidigare finns kvar.. nånting finns ju i kroppen för dom har ju kommit av nån anledning. Så jag ska nog allt gå o kolla dom ändå. Trots att jag bara haft dem ca en vecka och trots att lla säger att det är normalt.. många har haft likadant. Men hypokondiker-zandra måste kolla upp det hela.

Aaaa gud va jag skriver. Skit på er ;) Vi hörs

Härligt väder

Öppnade ballkongdörren när jag klivit upp, brukar alltid frysa men inte idag inte. Det känns nästan lite vårigt. Eller ja, inte vet jag.. det kanske är svinkallt när man väl kommer ut. Men ut ska jag iaf, har inte fått luft på flera dagar. Ska ta mig en promenad med min ipod. Bara vi. Hehe. Oxå ska jag se om jag kan hitta en hälsokostbutik. Ska nog även se om det finns nån klipptid idag eller här framöver. Det är dags! Svintohåret måste klippas. Haha!

Ska ta och dricka upp mitt glas vatten, hoppa in i duschen och sen dra ut en sväng. Skönt :)

Oj..

Helt plötsligt steg besöksantalet.. Vad hände? :)
Jag undrar vilka det är som är här och läser egentligen.
Lite nyfiken blir man ju allt.


Har suttit/legat i soffan hela dagen, känner mig helt stel i kroppen. What to do..? Sova känns heller inte som ett alternativ, då jag inte gjort annat på 2 dagar känns det som. Aaah, äh. Vet inte, måste sträcka lite på mig iaf.

Höres imorgon..

Yeee

Snopet! En gammal arbetskamrat ringde för en stund sen. Det händer en del grejer där hemma. Jag missar allt jag. Känns ju inge kul :/ Fan, va jag deppar alltså. Man ska inte sitta o fundera o sakna så mkt. Men tyvärr är jag en riktig tänkare och kan därför inte låta bli. Iaf så skulle hon försöka ta sig ner snart så vi kan ses o hitta på nåt. Vore ju på tiden. Henne saknar jag nämligen oxå, massor!! En av få jag kommit så nära på några få månader.

Ja, nää ska jag ta mig ett glas vatten o rycka upp mig kanske..
Ska försöka iaf!

Back in the days

Här kommer bilder från förr..

Vart tog den där bruttan vägen?

    
   
    



"Bruna" tider.. Haha de där lät dumt..

   
   




Sommar, vänner.. tider man minns som igår :)

  
  
  
  



Kan inte annat än sakna.. längta.. minnas. Fucking love you all!!!!!
Mest dig Elin :) Dig saknar jag så det gör ont!

Saknar

Saknar "hemma" så galet mycket.
Vännerna, familjen..mamma! Stan, sköna promenader, alla fester, gemenskapen, mina gamla arbetskamrater, närheten till allt. Gud vad jag saknar allt. Speciellt när jag sitter hemma i min ensamhet och har hur mycket tid som helst till att tänka och fundera på livet.

Insett att jag inte är mig själv till 100% längre. Tappat allt i stort sett. Varför vet jag inte. Jag har inte samma glöd längre. Bryr mig knappt om vad jag har på mig, hur jag ser ut. Jag orkar inte göra nånting, hitta på saker. Hur kunde det bli så? Jag som alltid vart så mån om hur jag ser ut, och tråkigt är det sista jag velat ha förr.. saker skulle ske HELA tiden. Skulle mina närmaste smygkika på mig i min nuvarande vardag skulle ni inte känna igen mig. Ni skulle säga att jag är grå o tråkig. Instängd i ett skal på något sätt. Jag mår absolut inte dåligt på nåt sätt, jag lever med den underbaraste människan på denna jord. Men nånting fattas (?) Känner saknad. Jag bara lämnade allt?


Nu ska jag göra nåt idiotiskt.. Sätta ihop min gamla dator och kolla in alla gamla bilder m.m.. Har ni tur kommer det kanske in lite bilder här senare.. vem vet :)



Härnösand!!! Love ya!!!

Hemma

Legat hemma hela dagen. Inge pigg alls :/
Känner mig jäkligt ofräsch, men vad gör de.. Är man så är man.

Ska ta mig en apelsin och ett glas vatten.
Ha en bra kväll..

Kärlek

Saknar min kärlek ikväll. Jättemycket. Hans värme, hans närhet. Allt allt allt. Men snart är han hemma igen :) Tur de.

Älskar dig gubben!!!

Träning

Jag och gubben va ute på en rask promenad idag. Jätteskönt :) Det blir fler såna från och med nu. Plus att vi ska ta oss till gymet ett par ggr i veckan. Och även köpa hem en träningscykel. Jag behöver verkligen allt detta då jag är så sjukt otränad. Ända sen olyckan har jag struntat / inte vågat / skjutit upp / varit galet lat för att träna. Så, hur länge sen är det? Jo, mer än 5 år. Så ni kan ju tänka er själv ;) Visst, många promenader har det blivit.. även joggingturer, situps och lite sånt. Men ingen riktig träning..

Så nu jäklar :)


Och vatten har det allt blivit mycket av idag. Duktig tjej :)

Nu har jag fått nog

Jag är 23 år och har fått problem med hyn. Hur går det ihop? Jag har alltid annars haft fin hy. Visst, i samband med mens har man väl kunnat få ett par finnar men dom har ju försvunnit lika snabbt.

Jag känner mig äcklig och oren i ansiktet. Tvättar mig noggrant med mitt 3-steg och peelar huden då och då. Men ändå? Varför? :/ Det är fan inte kul alltså. Och det känns som att det bara blir värre o värre. Nu har jag fan fått nog!

Har kommit fram till att jag ska hälla i mig vatten varje morgon, det är jag riktigt dålig på! Även på jobbet ska jag bli bättre på att dricka vatten, det är så jäkla varmt där alltså! Sen ska jag införskaffa mig Cliniques prova-på-kit på Anti-Blemish serien...

Sen då? Det lär ju inte hjälpa det heller. Så nu har jag suttit o googlat och hittade Bli-av-med-acne-och-finnar.se .. Låter som en skämtsida, men när jag började läsa så får jag nog kanske ihop allt ändå. Kapslar innehållande: Zinkglukonat, Vitamin E, Vitamin C, Kalium D pantothenat, Selenium jäst, Vitamin B2, Vitamin B1 HCL, Folinsyra, Biotin och Niacin.. som man tar 2 ggr om dagen. I see! Zink är förmodligen något jag har brist på, likaså allt de andra ;) Kanske kan vara nåt?



Jag lär testa, kanske inte just dom där kapslarna, men jag kan tänka mig att det finns liknande hos hälsokost. Vet vart jag ska härnäst! Nu ska ni bort...


Vintertid

Fan asså.. nu har jag suttit o jävlats med min blogg i evigheter. Orkar fan inte mer nu. Fortsätter en annan dag.. förmodligen imorgon. Så ha överseende med denna vita vintriga design. Iofs rätt rent o fräscht, men jag är inte nöjd. Och dessutom ser det ju nästan likadant ut som hos jannice.. hennes header satt jag o fixa med innan. Haha, jaja.. det är ju som det är. Kul o greja, men inte för länge.. Jag ser stjärnor nu. Måste ta en paus, en rast.. en lååååång rast.


Vi hörs imorgon :)

Jobbet :)

Det är det bästa!
Underbara arbetskamrater. Fasen, jag är så glad :)

Jobbade 5 timmar idag. Skönt.
Fixade till i Clinique hyllorna. Dammade och ställde allt i ordning.
Såg.. förj***igt ut ju ;) Haha! Men nu är det fint. Bra där!


Nu sitter jag bara hemma o tråkar, som vanligt kan man väl säga.
Imorgon är jag ledig, vilket faktiskt känns rätt skönt.

Nu ska jag läsa lite bloggar, hoppas nån uppdaterat....?

Vacker bild

Min älskade lillasyster!!! Jag saknar dig enormt min ögonsten!


Helg igen

Hur fort går inte tiden?
Helg igen. Det va nyss helg?

Jobbar imorgon lördag, ledig söndag.
Skulle lika gärna kunna jobba hela helgen, finns ju aldrig nåt o göra ändå. Speciellt inte när älskling jobbar. Men men.. Skönt o sova ut rejält iofs :)

Let´s dance på tv. Tycker inte om det alls, men ändå glor jag. Dumt.


Ha en skön helg alla!


Långtråkigt

Jag har så sjukt tråkigt just nu. Vad kan man hitta på? Såna här gånger önskar jag att jag hade en liten vovve, kisse eller till o med en unge. Nånting som kunde underhålla mig.. Fan va fantastiskt det skulle vara :)

Imorgon är det jobb som gäller. Förutom att jag har fått ÄNNU mer finnar i ansiktet känns det helt okej att komma ut o träffa folk. Haha :) Fattar inte vad felet är. Undra om det är min nya tvål.. eller kanske all choklad jag ständigt stoppar in? ;) Hur som helst, jag hatar dem o hoppas alla försvinner snart!



Nää, nu ska jag se om jag kan hjälpa Jannice med hennes blogg :)


Info

Namn Zandra Byberg
Född Maj -85 i Sollefteå
Uppväxt I Härnösand/Älandsbro
Bor I Stockholm
Civilstånd Sambo med Johan
Gymnasielinje Hotell & Restaurang
Yrke Säljare Åhléns Sumpan
Tidigare yrken Åhléns Härnösand och Birsta
Familj Mamma, Pappa, 4 halvsyskon
Bästa vän Elin, bästa Elin :)
Just nu Jobbar och lever i Sthlm
Bloggar om Mitt liv. Det jag känner för
Framtiden Familj med Johan. Bor i ett underbart hus :)
Motto Lev livet, du ångrar bara det du aldrig gjorde!

Yes. Thats it!

Kläder

Idag kom vi allt iväg en sväng till stan.
Blev lite nya plagg från Gina och Veromoda. Även en mössa från Stadium.

  
2 långa linnen Gina - 99kr/st
Jeansleggings Veromoda - 230kr
Tunika Gina - 149kr
Strumpbyxa Gina - 99kr
Mössa Stadium - 299kr

Nu ska vi snart äta middag. Köttbullar, potatis, brunsås o lingonsylt.
Like it a lot :)


Hej hopp

Ledig idag! Ska försöka komma iväg faktiskt.. Igår satt man bara hemma. Va ju meningen att vi skulle iväg, jag o gubben på bio o så. Men det blev inget. Jag kände mig halvhängig så jag vilade hela kvällen istället. Men idag kanske vi tar oss nånstans :) Vi får allt se. Allt kan hända, haha.

Ska se om man kan få ihop nån lunch.. vi hörs :)

3500 tigrar kvar i världen

Visste du att det endast finns 3500 tigrar kvar i världen?
Det är ju ingenting! Dom utrotas mer och mer. På 1900-talet fanns det
ca 100 000 st. Så man kan ju med enkel huvudräkning förstå att det är illa. Stackars djur. Jag mår dåligt när jag läser det.

Självklart finns det många andra djur som oxå utrotas en efter en.
Och för att inte tala om människor som dör på fel sätt. Även det vill man ju göra nånting åt. Men nu råkade jag bara hamna på wwf sida om tigrar och jag själv hade ingen aning om just detta..




Är man som jag, djurvän. Kan man bli tex tigerfadder. Läs mer här

Besök även wwf hemsida, där kan du lämna bidrag på olika sätt  Världsnaturfonden 

Torr hy

Jag har alltid haft problem med min hud. Hela kroppen har ständigt smörjts in med olika cremer för att förebygga eksem, utslag, torra partier osv. Jag har väl nånstans nu vid 23 års ålder fått bukt på mina eksem. Böjveckseksem även kallat. Och allergier av alla dess slag. Men så får jag så här ibland små torra kliande partier nånstans. Nu i ansiktet, på kinden precis vid örat. Varför? Jag har ingen aning. Det är jättesvårt. Men det kliar som fan och huden är jätteirriterad. Det känns stramt o ömt. Usch, det är ingen hit. Men vad gör man. Jag är som rätt van.

Jag tog hem en liten provburk på Clinique´s nya Comfort on call creme. Den ska lindra och skydda en torr, känslig och irriterad hy. Och den ska stärka hudens fuktbarriär och den naturliga läkningsprocessen.

Så vi får väl se nu då. Clinique är ju det jag KAN använda, då det är allergitestat och helt parfymfritt. Hoppas på att det här är mirakelcremen för mina torra partier som kommer ibland.. av nån enledning(?)

Det ska bli riktigt kul o gå på kurserna för Clinique här framöver... :)

Ledig 2 dagar

Jaha, imorse skulle jag till läkaren ja. Gick jag dit? Nee! Typiskt mig. Men jag tror faktiskt att "ärtorna" har blivit mindre. Jag väntar några dagar till. Förkyld börjar jag helt klart bli iaf. Lite halvsnorig o trött. Nyser lite då o då. Så jag tror nog att allt detta kan ha nåt samband. Vi får se.

Ledig idag och imorgon. Jag o älsklingen tog oss en riktigt sovmorgon idag, klev upp runt halv 1 om inte senare till o med. Behövdes nog, iaf för min trötta kropp. Tog mig en lång varm skön dusch direkt när jag klivit upp. Skrubbade hela kroppen, och stressade inte det minsta. Känner mig gansla pigg nu. Behöver lite mat bara. Gubben är o tränar sin taiboxning nu, sen när han kommer hem blir det middag o sen bio o lite shopping.

Skönt o vara ledig :) Tar dagarna som dom kommer. Inge stress, ingenting :)

Ny mobil


Jag behöver en ny, igen. Min som jag har nu har blivit helt knasig. Den hänger sig, mottagningen försvinner.. allt möjligt konstigt. Så det är dags. Och jag tror det blir en Nokia Supernova 7610 denna gång. Om jag inte hittar nån annan som lockar mer vill säga. Lägger aldrig ner jättemycket pengar på mina mobiler.. kanske dumt då dom aldrig håller så länge, men äh :) Går mer på hur dom ser ut, hehe :)


Jag har gått o blivit så trött. Måste vara nåt i kroppen som är på G. Orkade inte hålla mig vaken efter maten så jag gick o la mig en stund. Slocknade på sekunden. Och inte blev det nå bättre efter vilostunden, är lika trött nu. Och likadant igår va det. Men men, får väl se om det är nåt virus på gång. Mina ärtor på halsen är kvar, så det har kanske nåt samband. Imorgon går jag till läkaren.. helt klart.

Nu ska jag... vila :)

Tillbaka i tiden

Det är galet roligt att gå tillbaka i bloggen o läsa inlägg från förr :) Mycket skit, men oxå mycket kul :)

Stress o knölar

Jobbat heeeela dagen. 09.00-19.10, men dagen har gått riktigt snabbt. Har så sjukt mycket o göra. Och jag har hittat ÄNNU mer grejer som vi glömt eller inte hunnit med o märka ner till rean. Massor massor massor att göra. Inte bara rean heller. Blir så hispig när jag ser hur mycket vi inte gjort. Idag när jag grävde på vårt lilla lager hittade jag massor med grejer som skulle ut på rean även det.. Så nu har jag styrt upp så jag ska rensa o gå igenom ALLT på de där lilla lagret på fredag. Inte en pryl som inte ska vara där ska få finnas kvar! Punkt. Hehe :) Tycker inte om att inte ha ordning o reda.. hatar att inte ha koll :) Det va de!

Igår hittade jag två knölar på sidan av min hals oxå. Ringde direkt min älskling som fick komma o leka doktor o klämma lite. Tydligen hade han haft likadant förut. Men inte fick jag nåt lugn i kroppen för det. Det sitter ärtor inne i min hals ju :( Ringde mamma på kvällen oxå, även hon hade haft sådär när hon va sjuk tidigare. Så det verkar som att det kan vara nåt helt normalt jag fått, nånting med körtlarna. Dom känns tydligen som ärtor när dom svullnar. Men jag ska ÄNDÅ gå till läkaren på onsdag. Kan inte få nåt riktigt lugn i kroppen förrän jag vet vad det är. Och vad det än är så ska det inte vara så där, så... Ja, vi får väl se :) Kan väl tillägga oxå att jag är lite utav en hypokondiker ;)

Rea

Jobbat idag, 10.50-16.10. Kort härlig dag :)
Passade på att kika lite på rean jag missat innan.

Det blev 2 palletter från Lumene med 6 skuggor, 2 all over shimmer & 1 läppglans i vardera. Den med ljusa toner köpte jag åt min söta vän Elin. Tror hon blir glad. Färger som passar henne perfekt. Den med lite mörkare nyanser tänkte jag testa själv, se om jag tål lumene. Sen blev det även 3 par örhängen på 75% rabatt, vilket blev hur billigt som helst :) Med min personalrabatt blev det endast 39.50kr för dom 3 söta örhängena. 3 burkar till (köpte igår oxå) av Bodylab´s sugar scrub blev det oxå.. lätt värt 9kr/st, funkade dessutom finfint :)

   

Lite av min dag

 
 

Vi köpte en ny blomma på IKEA idag (Sån som finns på bilden till vänster) Fanns inga små så vi köpte en stor och delade den på 2, så nu har vi 3 likadana i köket, blev nöjd :) Passade på o byta jord i dom andra blommorna på en gång, och grisigt blev det allt :) Haha! Men nu mår blommorna bra och det ser mycket snyggare ut.




Gjorde om lite vid byrån i hallen idag oxå. Och även ett nytt doftljus fick en plats där! Luktade galet gott. Även det från IKEA.



Och för er som inte sett hur hallen blev sen den målades om,
här har ni en liten bild!





Nu blir det film, Arn 2 och In bruges.. får väl se om det är skit som vanligt eller om det är nåt bra. Ha en trevlig kväll! Puss

Lördag

Idag ska vi till Barkarby jag o min älskling. Vi fick ju lite presentkort på IKEA så vi ska styra upp en del som fattas här hemma. Roligt som fan :)


Gubben for till sumpan en snabbis nu för att fixa lite innan. Sen blir det lunch och sen iväg. Sitter o lyssnar på Amy Macdonald - This is the life och kan inte annat än tycka att den är skön som fan. Inte alls min smak då jag är en rnb o hiphop lover :) Men jag har helt fastnat för den här..


Bossen ringde idag, hon frågade om jag kunde hoppa in imorgon.. hade blivit nån miss i schemplaneringen. Och eftersom det bara handlar om 5 timmar så hoppar jag självklart in :) Hon blev gladast o det är fan mycket värt :)


Nu ska jag börja med maten... Vi hörs!
Ååå alla härnösandsbor, UPPDATERA bättre :)

Härnösand



Här har vi fina Härnösand. Min hemstad. Saknar saknar saknar. Längtar till sommaren, lite semester i världens underbaraste sommarstad. Ja tack :) När man bor i Härnösand uppskattar man inte ett skit där för man är så less på allt o alla. Aldrig ha nåt o göra, förutom att supa gärnet på helgerna.. kanske till och med en vardag. Annars är det jobb som gäller o inte mycket mer än så. Jo kanske en stjärtlappssväng i Björnens backe på vintern eller varför inte en (till) film med nån som vanligt. Man spyr på allt till slut. Sommaren är bättre, då är det spriten som gäller 5 dagar av 7 och sen bad och snabbmat resten.. haha! Näärå, sommaren är fin som fan :) Faktiskt! Men iaf, sen när man flyttar ifrån allt börjar man (tro det eller ej) men sakna stället mer o mer. Uppskattar allt så mycket mer. Härnösand blev helt plötsligt nånting väldigt bra. Iallafall i mina ögon :) Älskar Härnösand. Saknar Härnösand. Men skulle jag inte få sakna det skulle jag inte gilla det. Ni förstår :)


Lite glad är jag allt

Fick höra idag att jag blir fast anställd på mitt nuvarande jobb, vilket känns hur bra som helst. Jag trivs ju så sjukt bra :) Så jag är jätteglad! Underbara arbetsplats o arbetskamrater :)

Idag har vi grejat massor med rean på jobbet. Vi blir fasen aldrig klara :) Vi hittade ju flera korgar till med utgångna varor idag. Jag tror att S har fixat reaborden väldigt bra nu :)



Fick även Maybelline´s nya COLOSSAL Volum express Mascara och L´Oréal´s nyaste läppstift Infallible Longwear Lip Duo Compact från jobbet idag. Får väl se om det är nåt som är bra :)

 


Min älskling fick även hem L´Oréal´s rengöring Hydra Energetic från Café som jag beställde hem till honom för ett tag sen. Kanske det kan bli nåt jag kan rekomendera för mina kunder. Även det får vi se.


Är det bara jag?

Haha! Det verkar som att det bara är jag som inte har nåt liv ;) Ingen uppdaterar sin blogg.. förutom jag. Vad gör alla? Jag är ju så nyfiken? :) Vad hände hemma i Härnösand igår? Tell me! Uppdatera bättre :)


Jag har iaf vart en duktig tjej idag, eller aa både jag o min älskling. Först tog vi en promenad till Ica maxi i solna för att handla hem lite mat. Blev 2 papperskassar med mat, bra att ha :) Vi veckohandlar ju, eller 2 ggr i månaden handlar vi rättare sagt. Sen blev det ju såklart gubben som fick bära kassarna till tbanan. Väl hemma plockade vi in maten i kylen o sen fikade vi en snabbis. Och nu har vi precis städat klart hela lägenheten. Skönt som fan. Det va riktigt skitigt här alltså. Blir lätt så när man vart bortrest några dagar o när båda jobbar, en natt o en dag. Men nu så skiner det här hemma :) Klockan 18 ska vi tvätta massor oxå. Det behövs verkligen det oxå. Men tills dess blir det lugna gatan här i soffan, har lite ont i magen... ätit för lite igår o idag tror jag.. Får styra det sen med den goda fiskgratängen vi ska göra.


Hoppas er första dag på 2009 har varit bra! Det har min vart :)

Ny start

Nytt år, ny start!
Hela -08 lägger jag bakom mig nu. Iaf all skit man va med om. Nu är det ny start som gäller. Och det känns underbart! :) Himlen är blå och allt känns fint. Idag står det mycket på attgöralistan! Så det är lika bra att börja. Ballkongdörren ska öppnas..


Välkomnar -09 jävligt varmt :)


RSS 2.0