Jag är så glad

Jag kanske tjatar...
Men jag har nog all rätt till att göra det!

Så lycklig som jag är nu, och den känslan jag har i kroppen går inte att beskriva! Johan är den bästa som finns och han är den mest omtänksamma och underbara människa jag någonsin träffat. Med honom vid min sida känner jag mig trygg och glad. Varm och självklart sjukt kär. Jag ler bara jag tänker på dig! Dina ögon... din mun... hela du!!! Så perfekt en människa bara kan vara. Din personlighet är den vackraste! Så som jag känner för dig nu har jag aldrig känt innan. Inte ens i närheten. Allt med dig är bara så perfekt och jag är världens lyckligaste! Jag vill ge dig allt! Och jag kan med sanning säga att jag vill leva med dig för alltid!

Lyckligaste tjejen!

Jag kan inte på nåt sätt förstå hur du kan vara så jävla underbar som du är Johan!
Jag är den lyckligaste tjejen med dig vid min sida!

Världens bästa och finaste!!!! Det är DU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag är glad!!!!!!!!!!!

Helg

Fan så skönt!
Dock jobbar jag heeeela helgen!

Sjukt nöjd

Den här dagen har vart hur bra som helst!!
Började jobba kl 8 och slutade 14.45. Hur skönt vårväder som helst, jätte jättevarmt! Kussen tittade förbi när jag slutat... På väg hem från Umeå till Uppsala, oxå kommer han o snackar lite med mig. Fan va nice! Saknat dig så sjukt mycket! Ja och sen kommer Harris oxå, för att ta vår inplanerade fika! Och det va oxå hur trevligt som helst. Dig hade jag minsann oxå saknat massor! Dagen har vart perfekt!!! Tack vare er!!!

Åhléns Premiecheck

Haha, jag vill inte veta hur mycket lön som går tillbaka till Åhléns!!!?!!!
Tycker jag får dessa checkar nästan hela tiden...

image157

Men vad gör man inte? Kläder shoppas ju som man kan ha att jobba i, likaså skor. Makeup och dofter testas så man kan ge kund bra säljtips. Heminredningen går inte alltid att låta bli den heller, massor av fint! Nää, det är kanske inte så konstigt ändå.


Gå med i Åhléns klubb för att få dina egna Premie Checkar. För varje 2500kr du handlar för blir en 50kr premiecheck din! Åldersgräns 16 år.



Lite kul idag på jobbet, Harris kom nämligen in och pratade lite med mig. Fan! Så sjukt längesen vi sågs, närmare ett år. Imorgon tar vi en fika vännen! Vi har nog massor att prata om.



När jag ändå tagit upp Åhléns i detta inlägg kan jag ju passa på att fråga er läsare om vad ni skulle vilja ha tips om inom Åhléns? Makeup? Skönhetsavdelning överhuvudtaget? Heminredning? Mode? Berätta för mig!!!


Saknar dig syster!

Min lillasyster! Gud så jag saknar dig, så mycket så det nästan gör ont! Nu har det gått för lång tid sen vi sågs. Vi måste helt klart styra upp det här! Tur att det snart är sommar! Och tur att jag har semester! För jag tänker inte låta dig komma undan i sommar! Om jag så ska åka upp till dig! Vi har så mycket att prata om. Så mycket vi missat! Så sjukt mycket att ta igen!

JAG SAKNAR DIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

image156

Åhléns shopping!

Eftersom man jobbar på Åhléns blir det ju en hel del shopping där! Dock visar jag inte upp så mycket här. Varför vet jag inte. Själv tycker jag att Åhléns har hur mycket snyggt som helst. Både inom mode och hem. Köpte bland annat den här scarfen (på bilden) idag. 149:- Har funderat på den sen den kom ut på hemsidan, men visste inte om rosa var min färg riktigt. Men den funkade, helt klart. Söt är den ju iaf. Blev även en hårklämma med samma blommiga mönster.
image154

Väntar fortfarande på att dom svarta tygskorna ska komma in i storlek 36 igen. Jag vill ha dem! Köpte ett par svarta ballerina-skor iaf, så länge. Söt dom med!

Åhléns åhléns åhléns! Jag måste göra mer reklam, helt klart!
Såg ni kvällens Nytt läge förresten? Även där - Åhléns heminredningssaker!

Orkar inte mer nu... Trött. Måste styra upp nåt nice nån kväll. Jag lovar. Måste bara få mer inspiration och mer ork, vilket det inte finns mycket av nu.

3 dagar

Nedräkning som vanligt när du inte är hemma! Men 3 dagar går fort. Snart kan jag ligga i din famn igen. Min gos! Jag saknar dig så otroligt mycket. Gud vad jag ska krama dig när du kommer till mig på (torsdag?) Mitt allt! Utan dig vore jag... vad? Just de. Du är bäst! <3 Johan!

Helgen...

Vart ledig men inte gjort nåt speciellt ändå.

Fredagskvällen blev lugn, kommer seriöst inte ens ihåg vad jag gjorde. Inget viktigt iaf. Sen igår... fan jag är senil?  Jo NU kom jag på, va ju och solade på förmiddagen och gick en snabbis på stan och sen på kvällen blev det lite party. Vet inte riktigt varför... Eller jo jag vet varför! Vilket som, jag tog det lugnt men hade väl rätt skoj ändå faktiskt. Kom lite på andra tankar, vilket va skönt!

Idag söndag är det lika trökigt som vanligt!!! Inte gjort nåt vettigt alls. Va ute en  snabbis och träffa på grabbarna, men sen gick jag hem igen... och sov! Haha

Ja nä! Mycket mer än så är det ju inte. Så jävla tragiskt att man ska vara ledig helt fel helger när gubben inte är hemma! Men nu har det iaf gått halva tiden och snart är han hemma igen!!! Man längtar ju som en tok. Bästa som hänt mig! Ingen tvekan! Det borde finnas fler som är som Johan! Men då skulle han kanske inte vara så speciell och underbar som han är. Jag är bara så sjukt lycklig över att han är min!

Mmm, nää men nu orkar jag inte mer. Ska ta mig ett nytt glas med cola och fundera ut nåt att äta till middag... kvällsmat? Aa nåt!


Lägger in en söt liten bild på min Theo som verkligen njuter nu när det är vår! Dom små sötnosarna har till och med fått börja vara ute helt själva nu... Känns underbart. Dom blir så mycket mer lugn när dom kommer in igen. River inte lägenheten som dom gör annars!! (Men här är han bara ute på ballkongen)

image153

Tråkiga söndag!

Vad kan man hitta på? Sitter här, duschad och klar för att bara få nåt att göra. Kunde inte sova längre än till halv 9. Likadant jämt när jag druckit kvällen innan. Fint väder idag, tänkte väl försöka komma ut lite. Jag vill till birsta, men har väl ingen att åka dit med förstås... Vi får väl se vad som händer!

Min kärlek

Jag tänker ofta på första kvällen vi sågs. Det va verkligen hur underbart som helst. Tänkte kanske inte just då att "dig vill jag ha som pojkvän" mer att du va så sjukt charmig och rolig, snäll & hur bra som helst. Första ögonkastet? Lätt! För sen första kvällen har det inte gått en enda dag utan att jag tänkt på dig! Jag tror jag nämner ditt namn jämt jämt. Du är så underbar! Och att du till slut faktiskt blev min är nog det mest underbara av allt som hänt mig! Du är bäst Johan och jag är den lyckligaste tjejen på denna jord med dig vid min sida!

image152

Gina Tricot

Shoppade idag på lunchen. Kände att jag verkligen behövde det. Få upp mitt humör lite.. Eller rättare sagt komma lite på andra tankar. Känner mig halvnere, vilket jag egentligen inte borde göra då jag har världens mest underbara pojkvän som verkligen stöttar mig i allt jag gör och finns vid min sida och förstår mig till 100%. Jag kan inte få det bättre. Men när det gäller vissa saker mår man inge bra ändå. Som nu. Men jag är så sjukt glad över att jag har min bästa vän som även hon förstår till 100%, oxå min Johan. Utan er skulle saker o ting inte alls vara så lätta. Tack för att ni finns där!

Iaf, shoppingen blev en tubklänning i blått med knälängd, en jättesöt naturvit tunika i linnestuk.. smala axelband och volang nertill. Sen en varmare stickad tröja i grått, den vet jag dock inte om jag vill ha kvar. Vi får se!

image151

Eftersom jag är halvt gone just nu blir bloggningen varken intressant eller bra uppdaterad! Men jag har nåt att skylla på, men jag håller det för mig själv. Men men...

I´ll be back soon!

Lön = Shopping

Yes! Idag är det löning! Hur skönt som helst. Det blir självklart en del shopping! Och det bästa av allt är att det blir med världens underbaraste Johan!

Visar upp lite grejer senare...

(Varför det blivit så lite inlägg på senaste tiden nu är för att gubben min är hemma och jag umgås med honom så mycket det bara går. Känns som att han går före allt faktiskt! Min gos)

Yes, men titta in sen o kika vet ja!


Nu ska jag väcka honom till liv, min sömntuta!

Hett med rosett

image148- Linne H&M 198:-



Sunsilk Fabulous Shine

Nån som testat dessa?
Köpte dem idag, rent impulsköp! Värt att prova iaf.
Schampo, Balsam & Serum.

image147

Nu kommer han snart..

Äntligen har det åter igen gått en vecka!! Min älsklingskille är snart hemma igen! Fan så mysigt det kommer bli. Jag ska krama ihjäl dig gubben.. Nästan iaf! Du är bäst och jag tycker om dig sjukt mycket!! Puss puss puss puss


Solat lite

Gud så skönt det va! Man mår så mycket bättre när man får lite färg. Speciellt i det här vintervädret vi fått igen! SUCK!

Det enda jag gjort hittils idag är solningen och promenaden dit då, vilket jag tyckte jag gjorde bra då det snöar ute och inte fan är det plogat på gångvägarna inte. Så pluspoäng till mig! Gå till andra sidan stan bara för att få sola i 20 minuter. Mmm, thats it!

image146

Dofta Piña Colada

image145
Åååh, like it!
Ingen hemlighet att jag älskar såna här dofter!
Denna Body butter blir ett måste att ha i sommar. Någon som testat den?

En burk ca 177 ml för 250:-
Finns att köpa på Heaven´s box

Ändrade planer

Jag styr städningen nu på morgonen.
Sen får vi se om vädret blir bättre till att go o sola annars åker jag med mamma vid halv 2. Handlingen vet jag inte hur det blir med, dock måste jag ju handla kattmat.. snabbt! Ja, nån klippning blev det inte. Men Johan kommer iaf hem och det är de viktigaste!!!! Nu ska jag sätta fart!

Lancôme Nagellack

Vernis Triple Tenue.
Precis målat på andra lagret med ett av Lancômes lack, en ljusrosa neutral färg.
Bra hållbarhet och fin glans! Jag gillar dem.


Imorgon är jag ledig!

Dagen kommer se ut så här:
- Kliva upp
- Duscha, göra sig klar
- Klippning 09.30
- Sola
- Gå hem till mormor
- Ut med Henrik (morbrors hund)
- Handla lite mat m.m
- Hem och städa & tvätta
- Invänta min underbara Johan
- Mys, pussar & kramar!!!


Ska man försöka sova nu då kanske? Trots att jag vaknade kl. 20 ikväll... Helt förvirrad, trodde det va morgon. Haha! Vi får väl se hur det går. Här kan jag inte sitta så mycket mer iaf.

Åhléns

Fan asså! Min kära arbetsplats! Det känns som jag glömmer bort Åhléns lite här i mitt bloggande. Men det är rätt svårt att visa upp bra grejer då inte allt finns på hemsidan. Jag får kanske helt enkelt ta lite bilder på mig själv i Åhléns kläder. Sen ska jag som jag lovat förut oxå tipsa om nya produkter och annat som kommer i butik inom kort! Måste ju reklama lite? Eller hur! Jag styr det! Det kommer framöver...

Outfit Nelly

  
    


Jeans 1199:-
Tunika 689:-
Sko 699:-
Armband 299:-
Väska 699:-
Scarf 149:-

Trodde det va morgon

Andra gången jag skriver om detta inlägg nu, bloggen bara jäklas hela tiden!!!


Förkortar allt så här!

Jag vaknade nästan nyss, trodde självklart det va morgon. Meningen va att jag skulle vila nån timme bara, men det blev 3. Har legat o drömt o sovit så skönt. Så vaknar man, kollar klockan o tror verkligen att det är morgon. Tills jag inser att jag har både kläder och makeup på mig. Bra där Zandra!! Tvungen att kliva upp... Hade ju självklart fet-missat middagen oxå! Så det blev en toast! Sur är jag.. Ville sova! Men hade jag fortsatt hade jag vaknat nån gång inatt istället. Blir till att lägga sig i lagom tid ikväll ändå. Imorgon ska jag nämligen klippa mig!


Nån som har nåt förslag på nån frisyr förresten!? Hjälp mig nu...
Funderar bara på att toppa topparna och klippa det kortare bak,
men jag vet inte?

05.00

Då ringde klockan imorse! Jippi, gissa om jag ville kliva upp! Självklart inte! Men men.. Så kan det går när chefen och vice är bortrest och jag fick hjälpa till med leveransen som kom idag. Kvart i 7 började vi. Och då skulle varorna komma. Men naturligtvis blev dom försenade. En lastbil hade kört fast i snön, en hade gått sönder och den tredje hade varor som skulle av på Willys först. Så ja, runt tio kvart över fick vi äntligen våra varor! Det va den tidiga-morgonen-för-att-ta-emot-varor det! Jaja, dagen är gjord och nu är man hemma.

Sista lakritsnappen nu... Buhuu

Bling Bling

Kolla in http://www.msbijoux.se/
Hur mycket fint som helst! Hitta din närmaste återförsäljare
& sen är det bara att shoppa!

image138

Elisabeth Arden

Mediterranean Breeze

image137

Nyaste doften, jag måste nästan inhandla den! Helt underbar.
Lite tråkigt att den inte satt så bra som man kanske förväntar sig när det är en Eau de Parfum. Men men, doften va iaf fantastisk!

Gå in på ditt närmaste Åhléns eller Kicks och dofta!


Johan

Du gör mig till den lyckligaste tjejen!
Jag är så glad över att du är min. Tycker om dig så sjukt mycket!

Fajitas & Salta lakritsnappar

Det blev min middag och efterrätt!
Legat o sovit bort i stort sett hela dagen. Klev upp vid halv 11 nånting, gick o la mig o vilade vid halv 1 till tio över 1. Åkte och solade en snabbis, sen hem o vilade 2 timmar tills klockan blev för mycket enligt mig. Ätit lite mat och så nu. Funderar på att kanske styra upp det jag hade tänkte göra idag från första början? Städa och diska! Mmm, jippi!

Söta klänningar

Vi närmar oss student och andra stora fester. Sommaren är snart här.
Hittat några sjukt söta klänningar som passar både på festen som en vanlig dag.

    
   198:-        240:-       298:-          669:-          1399:-

Saker inför sommaren

Satt och kikade på Inreda.com

Hittade tex denna supersmarta vattenkanna som även är en vattenspruta.
Finns i 3 olika färger. Jag tyckte den va hur nice som helst. Både vattna och spraya din blomma!  65:-

Även söta flugsmällare fanns. Lite roligare än dom vanliga runda eller fyrkantiga. Ja, varför inte? 75:- /4pack

image119image120

Saknar

Pussar, kramar. Mys och gos. 4 dagar tills du är hemma igen underbaring!!
Saknar dig massor.

=)

Vad skulle man göra utan sina vänner?
Grabbarna gjorde min helg till en av dom bästa! Helt klart!
Även om krogen inte är någon hit så blev allt till slut ändå så jäkla roligt.

Idag ska jag umgås med Elin.
Ska nog ta o hoppa in i duschen o göra mig klar lite snabbt!
Tuva (Min lilla kisse) sitter här och vill ha lite kärlek. Haha sötnosen!

Återkommer...

Outfit H&M

   
  

- Tunika 149:-
- Byxa 198:-
- Jacka 149:-
- Scarf 98:-
- Väska 98:-
- Solglasögon 29.50:-
- Espadrillos 98:-

En bild...

... På världens finaste människa! (Igen)
Min min min

image116

Dags att sova?

Mmm, nää har inte lagt mig än! Haha
Otroligt. Men men... Så här är det. En utekvälll o jag kan hålla igång i stort sett hur länge som helst. Tråkigt att ingen annan pallar. Men det va ju precis likadant igårkväll oxå... Lägger ner allt detta nu tills sommaren, då kommer det fram lite mer party people!!! Haha, mmm godnatt då!

Solsken och drinkar

Vårväder ute. Man blir så jäkla glad!
Partaj ikväll igen. Hade det rätt trevligt igår kväll,
får väl se om det blir samma ikväll!

Ses vi?

Vill ha dig

När du kom, du stod i blom.. så underbar.. som det va i en dröm jag va

Mina känslor bara växer o växer. Nu så här på vårkanten bara pirrar det i hela kroppen! När jag tänker tillbaka på sommaren som va vill jag bara tillbaka. Underbara människa.

Dock vet jag att sommaren som är på väg nu kommer bli den mest underbara, speciellt med dig vid min sida.

Jag vill alltid stanna kvar...

GA.MA Plattång

Jag hade en GA.MA CP1 Ceramic förut. Men tyvärr gjordes den sönder. Köpte därefter en från Vidal Sasson, som fungerar bra. Absolut. Men GA.MA:s plattänger är vilket fall som helst alltid i topp. Och dom skyddar & gör håret så glansigt.
Like them!



Nu vill jag ha GA.MA CP3 Tourmaline Laser-Ion - Finns tex. hos eleven.se
Det som gör att jag vill ha den är den infraröda värmen. Mycket skonsammare mot håret än vanliga plattängers värme. Den infraröda värmen tränger in till mitten av hårstrået, värmer det jämnt och skyddar utsidan.

Har du testat den?
Eller vet du någon annan plattång som är kanonbra?


Glöm aldrig att använda en värmeskyddande spray innan du plattar ditt hår.

Bästa kusin

Så jävla glad över att du finns

image107

Love ya

Kärlek

Finns det nåt bättre? Jag tror fan inte de va.

Johan är allt och jag tycker om honom så enormt mycket!
Förstår fortfarande inte hur jag fick turen att träffa denna underbara människa.
Från ingenstans dyker han upp och allt bara slutar med att det blir vi. Eller slutar... Börjar ska man kanske säga. Hur som helst, jag är så sjukt lycklig!

Kvällens drink?

Ge mig förslag!
Jag har aldrig själv några bra ideér på goda drinkar...

Drack iofs en rätt god melondrink sist jag va ute på krogen, men va den hette har jag ingen aning om.

Ja som ni förstår blir det lite partaj ikväll!
Ha en trevlig kväll alla!

Ge mig tips

Jag behöver inhandla en ny vårjacka! Ge mig tips..
Svart, vitt, beige, grönt är färgerna jag alltid fastnar för!

Tripp

Blev en liten liten tripp till Birsta!
Fram och tillbaka kan man säga. Men trevligt va det väl va?


Håller på o tvättar och plockar här hemma nu. Det behövs!!!
Usch, jag vill flytta... Nu är jag less på att bo här. Dax o leta nytt!

Nytt nytt nytt! Typiskt mig. Blir less på saker så snabbt.
Förnying tack!

Gåva! Pink Sugar

ERBJUDANDE!
Beställ valfri produkt från denna sjukt söta serie Pink Sugar från Aquolina
och få en Creamy Body Lotion 50 ml utan extra kostnad.

image106

Kolla tex in
Aquolina Pink Sugar Hair Perfume 
Ger både doft och glans åt ditt hår. Innehåller silicon. 129:-

Aquolina Pink Sugar Sweet Volumizing Lip Gloss
Ger vacker glans och volym åt dina läppar. 165:-



Serien finner du hos Eleven.se

Outfit H&M

   
 

- Blus 198:-    
- Byxa 198:-  
- Linne 49.50:- 
- Väska 98:-                 
- Tygsko 98:- 

Illamående

Så sjukt jobbigt. Sen igår efter lunchtid har jag mått illa till och från.
Matförgiftning? Magsjuka? Gravid? Finns många alternativ. Om det bara kunde gå över...

Ska sova nu. Hoppas på att jag mår bra imorgon!
Skriv gärna nåt så jag har lite o läsa imorgon när jag är hemma från jobbet...


Godnatt!


Perrelli imorgon

Perrelli är nu frisk!
Se och hör henne imorgon 4 april 16.30 i Birsta city. Scenen vid foodcourten.
Uppträdande och skivsignering av singeln Hero.

image91

Söt shopping på Åhléns

 Doftljus från Aromaserien, 40:-
 Väska med rosett från att. 249:-
 Sjal från Complements, 149:-
 Kudde Emelie, 135:-
 Mjukispolare Rymdgrisen från Planetpolarna, 79:-
Solglasögon melerade, 99:-


Nytt Läge Tv3

Nya inredningsprogrammet som jag hoppas blir en hit!

image88

Såg ni det?
Ni vet väl att dom inreder med saker och ting från Åhléns?

Hur bra som helst enligt mig...


Se det - Måndagar 20.00 på TV3

Söta dofter

För er som gillar söta dofter har nu Mexx och Kylie Minogue kommit ut med nya söta parfymer! Mexxen finns i både en lättare och en lite tyngre doft. Ligger på bra priser båda två. Även jättesöt flaska på Kylies doft.

Missat detta? Titta in på närmaste Åhléns eller Kicks butik och provlukta! Har ni tur får ni kanske till och med ett litet doftprov med er hem. 

Åhléns

Det är vad min dag består av idag - Jobb

Ikväll får jag träffa min gogubbe innan han åker imorgon igen...
Pussas lite!


Ses senare

Osis+ Dust it

Dom senaste dagarna har varit underbara med min pojkvän måste jag säga!
Han är bäst och jag tycker om honom så enormt mycket!


Jag köpte Osis+ Dust it från Schwarzkopf idag. Endast 99:-
Jag va tvungen att testa denna omtalade produkt! Och faktiskt! Den va riktigt okej. Så enkelt att få hållbar volym i håret, det trodde jag inte. Det ska bli riktigt kul att fixa håret imorgon innan man åker till jobbet. Äntligen slippa all spray och skit som tär så sjukt mycket. Jag kommer absolut fortsätta med denna produkt! Blir nog en riktig favorit.

image87

Någon som har andra bra tips på volymprodukter till hår?
Eller har ni testat denna och tycker nåt annat kanske?

RSS 2.0