Säljare i butik?

Snälla.. berätta om just din värsta/roligaste/knäppaste/dummaste kund du någonsin haft...? Kanske är det många?

Man får uppleva så mycket knäppt som säljare.. både positivt och negativt. Men aldrig kan man riktigt säga vad man tycker och tänker till kunden.

Skönt att lätta sitt hjärta ibland..
För visst blir man riktigt irriterad på vissa? Helt galet..
Haha!

Berätta nu.. Jag är sjukt nyfiken. För själv upplever jag både det ena och det andra varenda dag!

Jag är jävligt nöjd

... med min situation

Mmmmm, för det mesta!



Förkylning = Jobbigt i värmen.
Vart inne i stan med gubben idag, inte orkat med nånting.
Har säkert vart världens jobbigaste och tråkigaste.. "Vet inte" - "Orkar inte" - "Suck & stön"

Men men, hemma nu iaf. Vila och film står på min att-göra-lista ikväll.
Måste som ta det jättelugnt, låååång dag på jobbet imorgon.

Sen på fredag blir det naglar och dessutom klippning! LÄNGTAR!
Ska klippa bort ALLT slitet, skiter i om det blir kort. Kan inte ha det så här.
Ska dessutom färga bort det mesta av mitt blonda hår. Visar bilder sen i helgen..

Ha en trevlig kväll!

Stockholms landstings vård

En liten fråga!
Ska man behöva ringa runt hela Stockholm för att få hjälp...?
Och vart man än ringer skickar dom en bara vidare... Man får inte komma nånstans!

Det betyder alltså att man måste sitta och åka "hem till" Norrland för att få hjälp.

5 bokstäver!
S J U K T

Så jävla dåligt så jag tror jag spyr!
Blir fan rädd... Bor jag i Sverige eller?

Nagelförlängning

Nu har jag fått min tid. Fredag kl. 12. Jag längtar!!!! :)
Äntligen ska man få snygga naglar. Fiiiiint!


Norrland - Stockholm

Så, äntligen bor man här nere. Har suktat efter "Storstadslivet" i flera år. Alltid vart den där stadstjejen. Visst, självklart älskar jag landet oxå, men ändå.. vill ha lite mer liv runt omkring mig. Från Norrland till Stockholm. Galet men sant. Vet att fler och fler funderar på att flytta ner. Men tvekar. Jag förstår det, gjorde ju jag oxå. Man vill inte tappa det där mysiga i vår hemstad.. alla vänner, all närhet, tryggheten. Komma ner till stressen säger många. Men dom kan inte sett mycket av Stockholm. Kanske vart inne i City en dag mellan 12-17 då alla springer på luncher, slutar jobbet, ska hem osv.. Kanske då. Men har ni sett andra underbara delar av Stockholm? Själva City är hur fint som helst, men sjävlklart mer stress där. Men som sagt, alla andra små söta stadsdelar? Ta tex Sundbyberg.. shit, älskar stället. Mysigt som fan. En egen stad i Stockholm. Nää, vafaan.. Skärpning nu! Ta och kom hit och kolla in lite mer än "City-stress-mellan-12-17"

Haha! Eller hur Masantha!?

(Info från Sundbyberg.se)

Sjukling

Shit, hur trööökigt som helst! Orkar verkligen inte. På mina lediga dagar oxå. Hoppas VERKLIGEN inte att det blir sämre nu utan bara bättre och bättre.. Imorgon vill jag ju ut i solen och mysa med min älskling! Underbara pojkvännen! Bäst helt enkelt.

Sitter och skriver på min nya dator nu iaf, hur fin som helst. Gillar den verkligen. Och vista (som jag inte haft tidigare) är hur bra som helst. Såå mycket snyggare!


Förutom att vi hämtat ut datorn idag, satt sig jag o gubben på en parkbänk o fikade lite bullar och mer.. från 7eleven. Gött de! Dock har man inte så mkt smak och ingen vidare matlust heller för den delen. Sen har vi bara vilat, tagit det lugnt. Gubben gick på jobbet som vanligt på eftermiddagen och jag själv har legat o sovit. Behövde det. Lite saft och en Panodil sen slocknade jag.

Ja nä, har inte så mycket idag heller.. tyvärr..

Förkyld

Jag hoppas verkligen att det inte blir sämre.. nu när man äntligen är ledig några dagar. Ska passa på att vara ute mycket nu och få lite färg.. Det har man ju INTE lyckats med en enda gång i år.. Tragiskt! Men men, hoppas det blir mer av sånt nu!

Trött och slut. Orkar inte blogga..


Snor snor!

Vuxna människor

Det är skrämmande hur vissa fungerar alltså...
Riktigt skrämmande!

Förändra synen på våldtäkt

Va inne på en gammal väns blogg och klickade in mig på denna länk...

Skriv under du oxå (Om du inte redan gjort det)
-> Nu får det vara nog <-

Tävling!



Va med och tävla du oxå!
För vem vill inte vinna en förstoring på valfri bild + ram?

Jag vill iaf. Precis nyinflyttad med pojkvän i ganska tom lägenhet. Skulle ju va perfekt med nåt snyggt förstorat foto på väggen... kanske på oss?

Imorgon...

Kommer den!
Min nya bärbara. Det kommer bli skitroligt!
Dock hinner jag nog inte hämta den imorgon då jag jobbar hela dagen.
Men på tisdag.. då är jag ledig så då blir det data hela dagen ;)

Gillar det silvriga tangentbordet. Och det stora plusset är att det är 17.1 " skärm och ett riktigt tangentbord med siffertangenter både på rad längst upp och på höger sida. Like!

Ses på tisdag snygging


Hårprodukter

 En kollega till mig va och shoppade lite shampo igår. L´ORÈAL expert seriens Shine Blonde schampo. Hon visste att jag oxå använde silvershampo så därför tyckte hon helt klart att jag skulle köpa en flaska av henne. Och det gjorde jag ju självklart. Just nu 50% rabatt dessutom.. 500ml pumpflaskor. Hur bra som helst! Har inte själv provat schampot än, vet att en frisör använde det i mitt hår för länge sen. Doften älskade jag och sen hur mjukt och lent håret blev. Kände på min kollegas hår idag och det va verkligen jättemjukt. Så den där flaskan kunde man ju bara inte motstå. 116.50 kr, hur bra som helst. Ska dessutom gå in och köpa ännu en flaska imorgon, men då istället Absolut Repair i samma serie förstås. För mycket skadat hår, vilket mitt hår verkligen är :( Måste gå och klippa av en bit så fort jag blir ledig i veckan nu. Det här går bara inte...

Läste en gammal kollegas blogg om att hon ville ha hjälp med bra hårvårdsprodukter. L`ORÈAL Expert serien tror jag verkligen på. Och sen även värmesprayen jag länge rekomenderat. Wellas Flat Iron Spray. Testa den, jag tycker den är super! :)

Shopping på rea

Galet bra priser!

Halva reapriset på nästan all rea!
Igår shoppades det bl.a ett par skor från esprit som jag skrev att jag skulle visa.
Så här är dom. Svarta enkla, stilrena. Perfekt att jobba i..
Betalade med reapriser och personalrabatt endast 140 kr. Kanon!



Även idag blev det lite shopping. Man är ju dum om man inte passar på!
(Allt är köpt på rea, plus personalrabatt)

Ett par snygga sandaler från Wera, även där betalade jag endast 140 kr.
En tunika från att. för endast 60 kr och ett par jeans shorts från att. för 60 kr.
T-shirt till gubben från Jp för BARA 40 kr och en tröja från att. för 80 kr.

  


Kvällen har spenderats hemma hos pappa. Middag och mys med syskonen, pappa, hans Madde och hans arbetskamrat.. Grillning blev det. Jättegott! Massor med olika grejer.. kycklig, kött, sallad, zatziki, bea, vitlöksbröd m.m...

Sen när man kom hem hade man en överraskning på sitt nattduksbord!
Min underbara pojkvän...

  

Först ett urgulligt kort med söta rader i.
Sen ett kuvert med ett presentkort i. 1000kr på Elenas naglar. TACK!
Äntligen ska jag få gå och fixa mina naglar.

Du är bara bäst älskling! Det finns INGEN som du, INGEN!!!!!
ÄLSKAR DIG OERHÖRT MYCKET! Det vet du min gos! All kärlek till dig!

Dagen idag

Började med att kliva upp ur vår underbara säng. Svårt, men det gick. Styrde upp några få samtal som jag va tvungen till att ringa, dock blev jag förbannad efter ett tag och gav mer eller mindre upp. Åt lite frukost och gjorde mig klar som vanligt. Sen skulle jag visa min älskling vad det är för dator som snart kommer hem till oss, och medans jag jäklas med att försöka få fram sidan frågar min gos om jag verkligen hinner till jobbet nu. Då har tjejen tagit fel på en TIMME!!!!!?!?!???!! Hahaha! Shit alltså. Klockan va tio över 11 när gubben så det där till mig och jag svarade "Ja men herre gud, det är lugn" kollade på klockan och insåg att det inte alls va lugnt. Med en halv makeup och tokblött hår fick jag genat bråttom, då jag började kl 12 och det tar minst 45 min till jobbet. GRATTIS! Du har vunnit dagens "Idiotpris!" Haha! Fick såklart ringa till btir. och förklara.. och hon bara skrattade, som tur var :) Skyndade mig så gott jag kunde iaf och kom 35 minuter sent. Det fick jag ta igen på måndag istället. Perfekt! Aldrig kul med avdrag på lönen. Okej. Jobbade till stängning iaf. Och det säger jag, det här va den vidrigaste dagen hittills. Jag förstår inte hur vuxna människor fungerar ibland alltså. Provhyttarna va kaos. Kläder låg i högar på golven och VUXNA människor bara trampar in i provhytten, provar sina kläder och skiter i att dom kliver på massa kläder. Och dom skiter ännu mer i om dom OXÅ struntar i sina provade kläder och lämnar dom på golvet.. Herregud! Vart har jag hamnat? Idiotiskt! Önskar dom kunde få jobba hos oss en dag.. och jag fick göra sådär i provhyttarna. Fan va härligt!

Sjukt skönt att komma hem ikväll. Gjorde mig en enkel middag. Varma mackor med tomat, grillkrydda, ost och oregano..  även lite fetaost, och svartvinbärssaft. Gott gott :) Nu är jag helt slut känner jag..



Imorgon får jag vara på en lugnare och skönare avdelning - Skönhet. Det blir bra´re! Där man trivs som bäst oxå!


Förresten! Fick med mig skor från Esprit idag oxå! Äntligen ett par skor att jobba i. Supersköna och fina! Visar imorgon :)

Toshiba

Yes! Nu är den på väg.. Min bärbara dator. Kommer till mig på måndag eller tisdag. Det blir nice. Äntligen! Bild finns på inlägget innan...

Nytt

Precis som mycket annat vill jag nu även ha en ny dator.
Jag kan ingenting alls om datorer men jag hittade en som kommer bli min inom en snar framtid. En bärbar Toshiba med 17.1 " skärm. Verkar helt okej. Satellite200D serien. Den får det bli..

Mmm komsi komsi...

Sommar?

Har den äntligen tagit sig hit igen?
Jag hoppas värmen håller i sig nu. Även om man jobbar i helgen så kan det ju vara riktigt härligt med lite sol på kvällskvisten oxå. Helger stänger vi ju 17 oxå, så då hinner man ju vara ute lite sen när man slutat. På lördag blir det grillning hos pappa. Så kul när alla syskonen är samlade igen, riktigt kul :) Flera år sen vi va det.. tyvärr. Men nu så :) Så lördag ser jag fram emot. God mat och finfint sällskap. Ses då sötnosar!

En början

Vill egentligen inte visa nåt av lägenheten förrän det är helt klart.
Men nu när man kommit igång med allt så känns det ändå skoj att visa små detaljer. Allt skräp, alla kartonger och säckar blir ju färre o färre, så jäkla härligt.
Man börjar se ett slut på allt "göra"

  

1. Sängstomme Malm IKEA med 2 bäddset från Alvine-serien IKEA
2. Krukor/Vaser Dollarstore med blommor IKEA
3. Lite av vardagsrumsfönstret. Blommor/Krukor gamla. Katt Åhléns. 


Ett STORT + i lägenheten är att det är parkettgolv i ekfärg i hela lägenheten.. Inge jävla plastgolv här inte. Skönt och riktigt snyggt. Sen älskar jag min diskmaskin, haha!


Älskar dig Johan!

Lägenheten

Älskar den mer o mer!
Får lite mer ordning för varje dag.

Idag har sovrummet blivit mer sovrum. Jätteskönt. Härligt att kunna gå in i ett rum som inte är total kaos! Man mår fan dåligt i dom andra rummen än så länge, haha! För mycket skit på golven. Kartonger, säckar, prylar fan överallt. Men men, det fixar till sig det oxå..

Jag och gubben har hittat tapeten vi vill ha i vardagsrummet iaf. Vi har ångrat oss ang fondväggen. Det är för vanligt och för tråkigt. Så det blir en tapet som går från en vägg till en annan..

Rätt fin. Denna kommer från Eco tapeter
Fastnade för flera stycken i wall-serien, men den här får det nog fan bli alltså!
Perfekt i vårt vita v-rum och till vår mörkgrå soffa.


Underbara schema

Jobbade måndag och tisdag, ledig onsdag och idag. Jobbar imorgon, lördag, söndag och måndag. Sen är jag ledig tisdag och onsdag, jobbar torsdag och ledig fredag, lördag och söndag.. jobbar måndag och tisdag, ledig onsdag och torsdag.. Haha, och sen fortsätter det.. Så jävla skönt schema. Bästa av allt är att jag får bättre lön här än innan, men ändå jobbade jag mer då. Haha njut!

Glider omkring på en liten räkmacka. Riktigt nice.

Sängen kom hem till oss idag. Har bäddat den med våra nya sängkläder nu, även våra nya stora täcken. Kommer bli så jäkla mysigt. Ska ta bilder så småningom...

Nu ska jag dra ner på affär´n och köpa lite gotta. Har gått och fått ont i halsen ju, måste unna mig.

Förresten, SOMMAREN ÄR HÄR. Dövarmt ute... :)

En ledig dag

Jätteskönt o vakna upp bredvid sin älskling o veta att båda två är lediga.
Först lite uppackning av kartonger och dylikt sen gjorde vi oss klara för att ta en sväng till Skärholmen, IKEA i kungens kurva och senare Heroncity. Det blev shopping i  skäris, 2 tunikor från Gina. Jag och mina tunikor, haha! Men jag trivs ju som bäst i dom. Sen även lite inhandling på IKEA, smått och gott. Gardiner, gardinstång, blommor (Som passade helt sjukt bra i mina nya krukor), sen en del köksredskap.. bara bra-att-ha grejer :) Oxå Heroncity då där det blev mat i massor och senare glass. Så sjukt gott, tror vi valde rätt bland dom där 46 sorterna. Saltlakrits, passion och viol - MUMS! Har helt klart en ny favorit nu.. hihi. Efter att vi va klar med allt blev det en promenad hem till pappa. Och innan vi kom in på rätt spår... haha! Blev till att gå uppför trappan "Hubert" som min älskling sa.. Vilket jag aldrig mer tänker göra om, med höjskräck va det ingen hit! Speciellt inte när man VÄL kommer upp oxå är allt instängslat där runt omkring så jag måste GÅ ner oxå på de... Usch! Hjärtslag! Men men, efter ett tag kom vi in på rätt spår och tog oss till pappa och syskonen! Skoj skoj, dom är så söta så :)



Min goda mat, ris och kycklingspett med jordnötssås, majs & sallad. Oxå cola såklart.
Den lilla blå manicken bredvid är gubbens... När hans mat va klar började den tokblinka & vibrera, haha. Kul grej!



Trappan "Hubert" - Vi ses inte mer. Du är inte min vän! Usch...


Nu är man hemma igen, sitter här medans älsklingen kollar i lite kokböcker. Han är världsbäst! Kanske tagit upp det förut, men det är ju bara sant. Älskar honom mer än nåt annat! Puss gubben!

Mycket nu

Jobbat idag, 9.50-19.10. Öppning-Stängning vill säga. Dagen har gått riktigt snabbt faktiskt. Skönt. Grejat på med massa REA, städat och stått massor i kassan. Lite tråkigt måste jag säga, men men.. Är man så lite personal blir det så. Har inte hunnit med nånting på mina egna avdelningar. Men det blir imorgon, då jag även får hjälp av komunikatören.

Fan, blev halvglad idag då jag märkte att skorna jag tänkt köpa nu va på REA. Och det bästa av allt är att det är halva reapriset på fredag så man sparar ju sig tills dess. Ett par skor från Esprit för en riktigt billig peng. Alltid lika kul :)

Kom nästan nyss hem från jobbet iaf. Tar en stund med tunnelbanan, men det går rätt bra ändå. Inge sitta o vänta i 40 minuter här inte. Det är värt guld, hehe :) En liten kul grej jag kom och tänka på nu igen när jag gick hem från tbanan va att det växer sjukt många körsbärsträd här runt omkring i området. Har inte vetat till 100% om det verkligen är körsbär eftersom det är så mycket, men nu idag stod det minsann några och käkade för fullt. Rätt skojigt och ganska fint :)

Ska väl försöka få i mig nån mat snart. Kom på att vi fasen har min micro här nu så man kan ju göra nåt enkelt. Perfekt såhär på kvällen när man inte pallar.

Ikväll åker min älskling hit till mig igen. Han kommer dessutom åka samma buss som min lillasyster som även hon ÄNTLIGEN kommer :) Gud vad jag saknat henne! Kommer bli skitkul att ses igen. Vi har såååå mycket att prata om. Det blir ju till att åka till pappa nåt i veckan. Jag o gubben får ta oss dit.

Nu ska jag fixa med annat. Ses o hörs!

Natti natti

Inte jättetrött längre, men måste sova. Imorgon har jag en mördardag på jobbet, hehe! 9.50-19.10 Skönt dock med 1.20h rast :) Tror det blir onyttig lunch imorgon. Ska försöka ta mig till mcdonalds tänkte jag. Vi får väl se om jag lyckas eller om jag hittar nåt annat ställe på vägen dit.


Förresten så mår hela jag mycket bättre...
Efter en halvjobbig tid i ovetande om saker o ting har jag nu fått mer fakta och mår därför mycket bättre :) Om just vad räcker det att mina absolut mest närstående vet. Kommer kanske nån förklaring längre fram. Sjukt glad över all stöttning i halvsvåra stunder iaf. Nu hoppas vi bara på att allt löser sig helt o hållet.

Lovat mig själv en del grejer nu... Så det tänker jag minsann hålla.

Nää dags att sova gärnet! Lååååång dag imorrn som sagt. Natti på er!

Flyttning klar

Jahapp, då va grejerna på plats. Bara att börja packa upp och ställa i ordning. Fan va jobbigt ;) Men ändå skoj. Dock är jag riktigt trött ikväll. Åkt bil några mil ju. Stackars älskling som får åka dubbelt och sen tillbax hit ner imorrn oxå på de. Gosen min, önskar jag kunde göra dig sällskap. Älskar dig mest av allt på denna jord!


Nu ska jag fixa lite...

Packning

Imorgon åker vi ner med alla saker.
Skönt att allt är klart, äntligen!
Kissekatterna har fått ett nytt hem oxå..
mina små sötnosar!

Nu ska jag kramas!

Målar naglarna...

Har packat ner lite grejer nu o förberett för imorgon.
Just nu sitter jag o ska måla mina naglar. Sen ska jag klippa till dom. Galet att man aldrig kan ha långa naglar. Dom går bara av på jobbet. Iaf så målar jag med en beige nyans från depend. Älskar såna färger. Bara en svag ton på nageln, lite glans. Finast tycker jag. Iaf vardagligt. På fest kan det va fint med någon färg.

Jahapp. Imorgon bär det av till Härnösand då. Ska bli skönt. Och sjukt kul att träffa mamma, kissarna och Elin. Även om jag bara vart borta 2½ vecka. Jaja, så är det :)


Hehe skrattar lite åt Samanthas kommentar... visade inte ens hela lägenheten på bilderna? :P Dock ser allt annorlunda ut på bilder... Du får ta dig hit o kika istället :)


Nu är det snart sovatime! Ha en underbar helg alla!


Vitt & fräscht

Som jag skrivit innan så är lägenheten färdigmålad. Vitt och fräscht är det. Så jäkla glad att vi valde vitt överallt. Har suttit och kollat på olika heminredningsbloggar och annat och sett att det verkligen är det finaste. Allt blir så ljust och man kan i stort sett ha vilka färger som helst på möbler och annat. Vi kommer köra med en mörkmörk grå soffa i vardagsrummet. Men sen får nog nästan allt annat vara vitt. Blomkrukor, gardiner och annat småplock. Lite färg i nån tavla kanske. Även i köket kommer det bli mycket vitt. Köksbordet och stolarna är vita med typ björkskiva/sitsar. Kommer nog bli en ljusgrå gardin. Beror lite på vad vi ska ha för färg på fonden. Men jag har ju hela tiden sagt grått, så vi får väl se. Blir det för mycket färg kommer nog även gardinen i köket vara vit. Sovrummet kommer bli lite mer mysigt. En ganska mörk sängstomme. Och även nån mysig färg på gardinen. sovrummet kommer nämligen få vara helvitt på väggarna. Och det känns lite kalt när det är ett sovrum, jag vill ha mysigt. Möjligtvis att man kanske får upp nån liten väggdekor.

Iaf så tog jag några slarviga bilder med mobilen idag. Ser faktiskt lite halvtråkigt ut på bilderna, men det är en riktigt fin och fräsch lägenhet.

  
                    - Vardagsrummet -

 
     - Hall -                       - Badrum -

Gick inte att få med hela rummen på bilderna, men lite iaf :) Fler bilder på resten av lägenheten kommer senare... 



Någon som vet av nån internetbutik / butik med snygga textiler? Gardiner, kuddar osv... Även krukor, dekorationer...

Galet skönt

Idag har arbetsdagen gått riktigt snabbt. Började 9.50 och slutade 17. Grejat mycket på barnavdelningen idag. Även börjat lite med expot på baby. Så himla söta kläder. Sjukt gulliga. Jag tycker Åhléns bara får in snyggare o snyggare saker. Både när det gäller barnkläder, dam/herrkläder.. men även på hemavdelningen. Det är skoj.

När man kom hem stod gubben och kokade till lite korv som han skulle käka till middag. Eftersom min dumma mobil hade slut på batteri (Trots att jag laddade den i natt) så fick han inte tag på mig, därav blev det där där stinkande korven ;) Dock kom han med den brilljanta idén - hamburgare - till mig. Så man fick sig ju en brakmiddag idag oxå. Hehe!

Nu sitter jag o gör ingenting. Trött är jag.. som tusan. ska försöka packa lite om ett tag. Imorgon bär det av till hemtrakterna igen.. flytt hela helgen. Hur nu det ska gå..


Lägenheten

Färdigmålad!

Fan, så skönt. Min älskling har kämpat mest. Så jäkla duktig!
Nu är det vitt överallt. Imorgon tas pappen på golvet bort och sen blir det lite dammsugning. Ska ta bilder på alla rum så gott det går & lägga ut här sen.

Nu måste man börja kika på lite tapeter som vi ska ha på fondväggarna och sen gardiner o så. Längtar så sjukt mycket tills soffan och sängstommen kommer oxå.


Imorgon är det jobb som gäller igen. Dock en rätt kort dag.. 7-timmars. Sen ska jag shoppa lite tänkte jag. Lite metervara, så mamma kan sy nån snygg gardin till oss. Sen ska det även inhandlas lite ansiktsrengöring och kallsonger till gubben. Fan va skoj, jag får välja, haha! Lär bli lite annat smått och gott oxå. Vi får väl se :)

Faaan! har ont i mitt smalben. En annan ramlade ju i rulltrappan igår, haha! Klantigt som fan. Men då vi har kanske världens längsta rulltrappa här så orkar man ju bara inte stå och åka hela.. SEGT som fan blir det. Så man springer ju i stort sätt uppför den. Dock ska man INTE göra det med små tofflor, som dessutom är blöta av regnet. Då blir det fel, och man RAMLAR! Aj aj..

Tur att jag inte sprang neråt utan uppåt..
Annars vet jag fan inte hur det kunde gått.

Godnatt!

Ghd produkter?

Någon som hunnit testa dessa produkter?
Jag är som galen i hårprodukter och testar alltid massa nytt.

Nu va jag in på eleven.se o kikade lite o såg att Ghd lanserats...
Så självklart funderar man ju på om man ska testa.



Dom produkter jag själv fastnade för va ghd Nurture schampoo för sprött, skadat och färgbehandlat hår & ghd Thermal protector för torrt, grovt och oregerligt hår. Värmeskydd ska man alltid använda, och en perfekt produkt för mitt hår som ALDRIG någonsin vill hålla sig rakt i hög luftfuktighet. Även ghd Triple pack är ju kanon!
 

Produkterna finns hos eleven

Nyvaken

Finns ingen som är så söt som min älskling när han är nyvaken!
Har gjort kaffe till honom som han dricker nu, se om man får upp honom sen efter att han snackat klart i luren.


Älskar dig min tokstolle! Puss

Ledig imorgon

Härligt :)
Det betyder ju faktiskt att jag kommer kunna umgås lite med min älskling.
Vakna upp bredvid honom och sen greja på lite här i vårt hem, laga och äta lite middag tillsammans oxå. Mysigt värre.

Men nu blir det till att sova sött. Godnatt på er bloggomaner!

Coca cola

Shit, vad skulle jag göra utan colan? En regnig dag som idag tex? Haha
Nää men fan asså. Cola är så sjukt gött!


Idag har det vart nästan kul på jobbet. Eftersom jag inte riktigt kommit in i allt än har saker o ting ibland känts jobbigt. Första dagen jag kom dit trodde jag inte mina ögon. Så sjukt stökigt och skitigt. Funderade lite på vart fan jag hade kommit. Trodde seriöst att det faktiskt skulle vara så där jämt. Vilket jag aldrig hade klarat av, jag måste nämligen ha snyggt runt omkring mig. Så jäkla skönt när bitr. chefen kom idag. Morgonmötet kändes så jäkla bra, hon bara styrde upp allt och jag kände att det fanns hopp. Dock jävligt tragiskt att varuhuset sett ut som det gjort bara för att vissa vart på semester.

Men nu.. ÄNTLIGEN ska vi väl få rull på allt igen och styra upp varuhuset till det bästa. Reagerade lite på saker o ting hon sa på morgonmötet ändå. Såna självklara saker, men som tydligen vissa inte fattat eller kan... Så ja, ännu en gång. Jag har fått hopp till allt detta nu och det är superskönt att någon kommer o tar tag i allt!


Jag har jobbat på som fasen på herravdelningen idag. Städat o snyggt nu asså. Riktigt skoj faktiskt. Jag trodde ju från början att jag bara skulle ha hand om barn, men icke. Även herrkläder vilket kommer bli superskoj!

Trivs bättre o bättre :)


På fredag måste jag även in till Birsta för att fixa uppsägningspapper. Tydligen behövde lönekontoret eller vafan de va ett skriftligt papper på att jag slutat där för att kunna lägga in mig på detta varuhus istället... nåt sånt. Såå BIRSTA - på fredag kommer jag in! Dock bara en snabbis, har flytthelg hela helgen...

Godnatt

Nu är det dags!
Först lite borstning av tänder...

Natti på er... (igen)


I sin ensamhet

Tänker man ganska mycket. Iaf jag. Tänker alldeles fööör mycket faktiskt. Sakar o ting är inte alltid så lätta. Tyvärr. Motgångar i livet. Jobbigt som fan. Men man kan inte alltid göra så mycket åt det. Vill bara må bra. Vill att allt ska vara som "vanligt". Saker o ting tynger för mycket just nu. Orkar inte :(


Så här i min ensamhet saknar jag även mamma... och mina kissekatter. Kommer jag klarar mig utan dom? Tur att jag ska åka dit nu till helgen. Men det blir kanske sista helgen jag får se mina små håriga älsklingar... Och då menar jag naturligtvis katterna! Finns ett par som är sugna på dom. Men gud så jobbigt det känns :( Det är ju mina små bebisar! Men men, är ens älskling tokallergisk så finns det inte så mycket att välja på. Men en sak är säker, och det är att jag kommer SAKNA dom så det gör ont i hjärtat, och jag kommer aldrig någonsin få såna fina och goa katter igen.. Aldrig någonsin. Dom är verkligen speciella. Älskar!

Ja nä, nu vill jag bara va. Ska kanske sova om en stund. Jobbar ju imorgon igen...
Heldag oxå. Öppning-stängning.

Godnatt på er!

Stockholm Stockholm

Skönt att man faktiskt bor här nu. Även om jag inte riktigt fattar det än. Sätter mig på min tunnelbana varje morgon när jag ska till jobbet, och samma sak när jag ska hem.

Tagit en liten sväng i gamla stan. Även en liten sväng i stan. Fattar fan inte... Hehe! jag kan dra dit hur mycket jag vill nu. Jag behöver inte känna den där stressen att jag måste hinna med alla butiker innan jag ska åka "hem". Det här är mitt hem nu. Min stad.

Haha galet!!!

Vi ska dra till grönan snart. Kanske mina småsyskon vill följa med. Vi får väl se. Dit ska vi iaf... Sen har jag bestämt mig för en mysig picknick i nån härlig lugn park oxå. Min nya picknick-korg. Fint de!

Så fort vi får hem sängstommen och soffan, ska vi bara göra klart här i lägenheten och sen kan vi ta hit våra närmaste. Fan, det kommer bli asnice. Ser fram emot tills elin o johnny kommer. Då drar vi på wallmans bl.a... Har ju inträdesbiljetter dit. Sen ska jag guida lilla elin runt här nere. Hon kommer gilla det, det vet jag :) Lite shopping... Lite grönan... Lite av allt :)

Fan, fler härnösandsbor borde ta sig i kragen och flytta ner hit. Iaf dom som faktiskt funderar på det. fan, det är verkligen värt det. Jag lovar :)

Nu ska jag snart göra lite mackor tills imorgon. Plasta in och ha i kylen, skönt att bara kunna ta en macka till frukost imorgon... har ju alltid så bråttom. Gör några extra ifall älsklingen kanske vill ha i natt eller imorgon...



Mmm, hejdårå!

Kung fu panda

Jag vill oxå se den!

Undra när jag o älsklingen ska få tid till att kanske gå o se den?
Det måste vi styra upp alltså...


Idag slog han upp sina vackra ögon runt 12-tiden igen. Fina människa! Älskar att ligga och kolla på dig... Det har jag gjort sen första natten vi sov med varandra. Jag undrar om det inte är typ ett år sen vi sågs första gången. Den kvällen glömmer man ju aldrig aldrig. Kunde aldrig tro att jag ett år senare skulle bo med dig. UNDERBART!

Idag har vi iaf ätit en god frukost tillsammans. Sen målat klart i nästan hela vardagsrummet. Packat upp ur lite kartonger och naturligtvis pussats och kramats en hel del. Min älskling. Jag är så kär. Så lycklig. Med dig är allt underbart. Du är den absolut bästa!


Längtar tills allt är klart här... tills saker o ting är ur världen och man bara kan få må som en gud.

Mys dag

Sov ut idag... Va så jäkla härligt att vakna upp bredvid älsklingen. Han kom hem från jobbet imorse och kom o la sig runt halv 6-tiden. Gud så mysigt. Vid 12 slog han upp sina fina blå ögon. Vi latade oss i sängen innan vi tog oss i kragen och kom ner på affären. köpte lite frukt o småsaker. klockan gick snabbt idag och vid kvart över 4 gick han iväg för att jobba igen. nu sitter jag här hemma själv och försöker få tag på pappa. Det har vart upptaget i  en halvtimme nu alltså. Tänkte ju åka dit o hälsa på lite. Är en bit att åka så nu får han banne mig svara snart. Annars struntar jag i det.

Längtar tills jag ligger och sover i natt igen, då min älskling kommer o kryper ner. Det är så jäkla mysigt. Love it!


Hmmm... Min gos retar mig. Vi satt och tittade på söta amstaff-valpar för nån kväll sen. Och jag blir ju så kär och vill bara ha. Men gubben han bara säger NEEJ hela tiden! Retsticka. Nu retas faktiskt jag oxå. Hittade sjukt söta bilder på några amstaff-valpar som jag precis mms-ade till honom... Haha! Jag tycker faktiskt att vi ska ha en hund... eller två :P Jag vet ju att du vill älskling ;) Haha!



Hur dum får man bli?

Somnade till i sängen alldeles för tidigt ikväll och vaknade självklart halvpigg nu på natten. Skylling själving eller? Dumsnut! Så vad gör man? Sätter igång datorn och bloggar lite, haha! såhär en fredagkväll.. natt! En gammal arbetskamrat från Birsta hörde av sig idag. Hon är i Sthlm och förmodligen festar hon för fullt nu. Va meningen att jag oxå skulle med men jag somnade ju. Man kanske ska messa henne iaf.

Stockholmslivet är skönt. Mycket stress på tunnelbanan när man ska till och från jobbet. Dock stressar jag ALLTID i onödan för jag missar alltid min tbana. SUCK! 

En vecka tills jag är "hemma" igen. Då blir det till att flytta hit alla ALLA saker från lägenheten och låta elin flytta in. Det blir nice. Tror det blir svårt ändå dock... saknar lite måste jag säga. Speciellt mina katter, mamma och elin. Vet ju inte när jag åker upp sen igen...

Men jag ska få ner både mamma och elin så fort som möjligt :)


Näää ska man göra ett nytt försök o sova kanske? Vore en bra idé tror jag. Annars vänder jag totalt å¨dygnet och det är ingen hit! Natti på er...


Ledig i helgen

Fan vad skönt det ska bli... Tråkigt att inte gubben är ledig bara. Men men.

Shoppat ännu lite mer grejer till hemmet idag. En tandborstmugg & en tvålpump - samma serie. En hushållsrullshållare... haha galet, vad heter det? 2 badrumskrokar till dörren.. 2 kökshanddukar och kylskåpsmagneter med temat kärlek. Allt från lagerhaus. Fina grejer faktiskt och bra priser. Viktigt ;)


Nää nu ska jag styra upp nåt skoj. Om det finns nåt. Annars kanske man ska sova? Är rätt trött...

Johan - världens underbaraste människa. Jag är så lycklig som har dig. Mitt allt! Puss puss puss

Hur går allt?

Många undrar...

Men det går bra. Just den här veckan har vart lite hektisk men ändå bra. I måndags va jag ledig, det betydde att jag och gubben klev upp relativt tidigt och drog iväg för att fixa både det ena och det andra. Styrde upp massa färg till väggarna i lägenheten. Kollade lite tapeter för att få lite inspiration. Shoppade lite grejer på IKEA... en badrumsspegel, ramar, lampor,besticklådor, påshållare, bestick, badrumsmatta, duschdrapperier, skohylla, matlådor m.m. Sen blev det soffcenter och där inhandlades det en sjukt fin soffa . En stor bred tresits med divan, mörk mörk grå, nästan svart. Riktigt fint kommer det bli. En sängstomme beställdes även sen på kvällen, även den från IKEA. Dagen sprang iväg och det blev inte så mycker mer gjort. Jobbade igår tisdag, 11-19... samma idag och imorgon jobbar jag 9-19. Så man hinner inte med så mycket mer. Va inne på lagerhaus idag iaf och köpte bordstabletter, diskställ, bestickställ och en kökshandduk. Det behövdes och fint blev det. Nu ligger jag bara här i sängen, medans min älskling målar på som tusan ute i hallen. Bara hallen och vardagsrummet kvar nu, sen är hela lägenheten vit och fin :) Bara fondväggarna och möblerna som fattas.



Men näää, nu ska jag nog fan göra älsklingen lite sällis innan jag ska sova...

Hörs och ses, natti!

Stockholmslivet

Tjena hejsan...

Allt är helt galet. Vart ska jag börja?
Jag har aldrig i hela mitt liv sett ett sånt stökigt varuhus som jag jobbar på nu...

Är jag kanske bortskämd efter världens finaste varuhus - BIRSTA! (Ta åt er)
Jag saknar er sjukt mycket. Speciellt Hanna J. Ni är bara bäst allihopa.

Än så länge har jag inte hunnit känna efter så mycket på mitt nya jobb. Men det kommer nog bli bättre och bättre. Personalen är helt okej, även kunderna. Bara själva varuhuset som måste städas upp lite. Pendlingen går även den bra, men jag blir lika less varje gång jag missar min tbana och måste vänta 6 min. Har jag redan kommit in i stresslivet? haha!

Bott i en nästan tom lägenhet en vecka, helt ensam. Så jävla tråkigt. Men idag kom min älskling hem från Norge. Så nu är vi äntligen här nere tillsammans. Därför ska jag inte blogga så mkt mer just nu. Men det kommer mer... Det lovar jag :)


Och skorna jag glömde på jobbet va svarta, med en liten klack och öppna fram vid tårna. Det står Wedins på på sulan vid hälen oxå...



Måste även tillägga en grej. Är jävligt glad över att Samanta oxå bor här nere nu. Även hon är från Härnösand...
shaantii.blogg.se

RSS 2.0