Trivs :)

Ska sammanfatta lite kort..
Det är massor med snö här och vi umgås massor med familjerna o vännerna. o djuren :) Jag trivs som fisken i vattnet. Imorgon blir det dop och fest på byn. Bilder kommer när tid finns :)


Här bjuder jag på någr bilder som tagits hittills !
  
   
   


SNÖ

Helt galet. Haha :)
Ska ta massa massa bilder...

Idag blir det birsta. Ses :)

Från och med imorgon

Kommer det bli dåligt med uppdatering här.
Visst, blir säkert nåt inlägg ibland, men inte alls så mycket som det brukar bli då jag sitter hemma helt själv om kvällarna.. ni vet då jag inte har nåt liv. Haha. Men imorgon efter jobbet drar vi upp till härnösand. Och det blir underbart. Jag måste packa nu.. har inte lyck

Ett morgon inlägg

Det va ju inte igår.

Precis hemkommen från läkaren.
Han kunde inte ens känna mina knölar längre..
Och mina blodprov visade sig va kanon, ett hade dock visat på en liten infektion.. nåt med dom vita blodkropparna, men ja.. jag är ju förkyld titt som tätt så de va ju inte så konstigt :)

Happ, åkte inte till jobbet direkt efter.. hade blivit så galet tidig då. Så nu sitter jag hemma.. smäller i mig naturgodis o dricker saft. Festar till de helt enkelt. haha!

Vi hörs ikväll nånting..

LÄNGTAR TILL IMORGON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trötter

Nää, om man skulle sova kanske?
Imorgon är det ju som sagt läkaren som väntar kl 8.40
Sen är det jobb till 18.00

Yeee, see ya!!! :)

Vilken underbar dag!

Jobbat från 09.00 till 19.10
Och jag kan med ett leende på läpparna säga att det ser ljust ut ;) Dagen har varit helt underbar! Verkligen :) Först o främst så har brudarna styrt upp ALLA papper.. allt låg innan huller om buller i en låda vid disken, vilket jag blev galen på. Städade om vart annat men likt förbannat blev det snabbt kaos igen. Men nu ni :) Nu är det ordning o reda i pärmar! Bra där :) Sen fick jag mig en liten överraskning när jag kom in på lilla lagret. Städat o mer ordning även där. Nu är det nämligen skyltat där inne vilket jag tycker va en KANON IDÈ! Gud va glg jag blev :) Det ska ni veta! Bra jobbat i helgen!!! Nu ska jag inte förstöra den här glädjen med att tala om att jag inte alls blev lika glad när dior tjejen kom o fixade hos oss.. Så det tar jag inte här. Så vidare till att dagen bara har varit helt underbar! Jag har jobbat med S och det har funkat hur bra som helst. Duktig tjej det där! :) Hon skulle passa på skönhet! Vi har fått mycket gjort, tagit en sak i taget o jag har inte känt mig uppstressad en enda minut. Så jäkla skönt!!! Jag hoppas det fortsätter så här nu. Fan va lyckat allt kommer bli då :) Så nu kör vi tjejer. Planera dagen o ta en sak i taget. Då går allt som en dans. Man får så mycket mer gjort och man mår så mycket bättre. Det här ser jag fram emot, vi kommer klara det gallant :)

__________________________________________________________________

Snön ligger kvar. Galet, hehe! Har sålt en del stjärtlappar idag, endast 24.50kr.. galet billigt. Så kom in på Åhléns o fynda dig en stjärtlapp o åk lite ;)

   

Har oxå fått den glada nyheten att vi åker upp till härnta redan på onsdag kväll :) Perfekt! Då får vi en extra dag där uppe :) Känner mig glad idag!! Vad beror det på? Skönt är det iaf. Hihi!

Imorgon ska jag till doktorn på morgonen, får vi se vad mina blodprovsrör har visat. Kan ju glatt meddela att körtlarna är borta nu iaf. Vilket är bra för annars skulle dom ha punkterats o det hade blivit ännu mera provtagningar. Så det slipper jag ju nu.. förhoppningsvis.

Ska käka lite mat nu jag, älsklingen har gjort egen pytt. Mums! Sen ska jag försöka styra upp nån skiva som vi kan dunka med i bilen på onsdag.. Blir ju några timmars sittande. Ses o hörs!

SAKNAR!!!

Gud så jag saknar min älskling!!!
Det är galet jobbigt. Hoppas han ringer nåt snart..
Själv vill jag inte ringa o störa honom, han jobbar ju.

3 tråkiga kvällar till, sen har vi en mysig vecka framför oss.
Du är finast i världen min prins. Du och jag gubben!

Musik som gör min dag

T.I - Whatever you like
Flo-Rida - Right round
Lady gaga - Eh, eh (Nothing else i can say)
Akon - Beautiful
T.I feat Justin Timberlake - Dead and gone
Soulja boy - Kiss me thru the phone


Yes yes. Nu ska jag ta mig nåt o äta. Vi hörs :)

Snö i Stockholm

Nu tror jag fan e lös :) Det snöar idag. Haha! Nu blir det väl kaos i trafiken förstås.. Kanske till o med lite stormvarning? Stanna inne för guds skull. Det snöar!! Stockholmarna blir väl som galna nu, säkert ute med pulkorna o ska åka.. Försöka sig på o göra en snögubbe kanske, som ändå kommer ha smält ner inom 24timmar. Tragisk. Men men..

Ni som aldrig varit i norrland borde åka dit. Inse vad en vinter är för nåt :)
Så jäkla kul när det kommer in kunder på jobbet här i sthlm som säger att det är så förbannat kallt ute. Haha, "okej".. Själv tycker jag det är rätt skönt :) Men då är jag van riktiga istider ;)



Nää, men ska inte göra narr av nån :) Jag förstår att det är kul när marken är vit när det tyvärr inte händer så ofta här nere. Själv tycker jag inte om snön.. Så stockholm är perfekt för mig. Men jag kan ändå inte låta bli o tycka att folket är lite päckliga som fryser när det är -10 grader eller när dom helt plötsligt inte kan köra bil för att det är "storm" ute :)

Sött! Haha

Om en vecka

Då tänker jag banne mig inte sitta o ha så här tråkigt som jag har nu. Nä, då hoppas jag på nån feting fest hemma i härnösand. Eftersom vi har lyckats pricka in en löningshelg så kommer det säkerligen hända nåt där hemma på byn :) Jag ska försöka ta så mycket bilder det bara går där uppe. Mmm, längtar längtar längtar!!!

Skavsår i fingrarna

Suttit och skrivit fan hur länge som helst nu.
Skavsår i fingrarna!! Haha, nä inte så farligt. Men nästan!

Va ju o köpte lite godis tidigare, men jag är inte ens sugen.
Konstigt, haha. Jag är ju sockerråttan själv ;)

Nää, men ska väl kika om det är nåt på tvn.
Måste vila fingrarna..

Puss på min älskling, bara för att han är bäst!

Volym till håret


Nyhet från Björn Axén
Styling Powder with Mattifying Effect.



Torr konsistens vilket gör att den verkar fort utan att bli klibbig. Styling Powder ger hållbar stadga och volym samt mattar ner fet hårbotten. Perfekt om man vill fräscha upp håret mellan schamponeringar.


Spraya i hårbotten från ca 10 cm avstånd i torrt hår och låt torka, forma önskad frisyr med fingrarna. Spraya även i underhåret för att maxa volymen. Styling Powder fungerar även mycket bra tillsammans med Björn Axén Volumaster, används då efter volumaster.


- Björn Axén Styling Powder - 
80ml - 70kr
200ml - 130kr





Maxad volym, love it! :)

Lördagsgodis

Efter en halvt stressig dag på jobbet är jag nu hemma.
Gubben påminde mig precis om att det är lördag, hehe.. jag har ingen koll :P Ska faktiskt ta och unna mig lite lördagsgodis till kvällen. Är man ensam så är man.. nåt måste man ju göra - Äta! Hehe :)

Måndag - Onsdag kvar o jobba nu, sen drar vi. Vilket tjat va? Men jag längtar så jag håller på o bli tokig :) Känner att jag behöver en paus i vardan.. Helt klart.

Hej hopp

Jag är trött! Som vanligt.
Sittandes i soffan med datan i knät. Tvn är på som vanligt.
Fredagkväll. 23 årig tjej. Känns som jag va 80 eller nåt.

Hmmpf. Himla dumt.

Jobb imorgon.
Sen ska jag allt hem o pussas med min älskling.
Mysa o sen ha en skön ledig söndag.


Godnatt på er. Festa loss för mig oxå!

Hej


Hej! Jag är jätteglad.. kanske pga några groggar.. jag vet inte.




Suttit o kollat igenom massa gammalt på riskaka. Haha, herre gud :) Vilka tider. Sköna tider. Längtar till sommaren.. till härnösand..

Mycket tokigheter :)






Helg igen

Tokigt. Det går så jädrans snabbt. Nu ska jag bara jobba imorgon,
o sen måndag - onsdag. Sen drar vi. Och det kommer bli såååå skönt! Jag längtar hem!!! Så det gör ont! Torsdag - måndag får vi där hemma. Sen åker vi hem på kvällen där, o på tisdag - onsdag är det Clinique kurs. Sen är jag ledig på torsdagen.. men sen blir det jobb igen.

Blir en liten liten semester iaf. Underbart. Jag, min älskling, våra familjer o vänner. Kan inte bli bättre!

Känner mig som en gnällspik

Idag har jag känt mig gnällig på jobbet.
Men jag är ju som jag är. Vill ha ordning och reda. Bra rutiner, bra planering. Och allt ska vara snyggt o fint. Men det är väl egentligen bara positivt. Sen att jag kommer ifrån ett galet fint varuhus sen innan (Birsta).. säger kanske en del. Det är det finaste varuhuset o jag önskar alla kunde få se det :) Snyggt, prydligt, välstädat, snygga bord, kanonfina ikonplatser, välfyllt, priser överallt, modernt, dammat, texter ovanför alla områden så kund hittar osv osv.. Borde kanske inte få säga så, men det är lätt det finaste varuhuset. I promise :) Miss you guys!

Men nog är sumpan ett fint varuhus oxå, med kanonpersonal :) Snällaste rara kollegor :) Vi måste bara styra upp lite rutiner o annat på skönhet.. eller hur gummsor? :) Vi kan iaf bara bli bättre på allt. Tänk när allt fungerar, fan va bra allt kommer bli! Hihi

Nu ska jag ta mig en andra portion av denna goda sallad som min älskling gjort.. Mmm, gottigt :)


Pasta, ägg, sallad, skinka, gurka, ost, bönor, tomat!


Mums fillibabba!


Tävling

Hittade en tävling hos cizzi
Makeup från Face Stockholm ligger i potten.
En trio skugga och en gel eyeliner i svart + pensel till.
3 kit lottas ut.



Självklart är jag med och tävlar. Du med?

Lite nytt

Kom hem med lite nya plagg idag.
En svart kjol, en ljusblå tröja och en söt klänning (bild) - från gina.
En varm o skön peak jacka blev det oxå, äntligen!



Perfekt! Nu har jag något att ha på dopet som vi ska på den 28e.
Söt klänning, kofta o höga klackar. Bra där!

Och eftersom vi ska uppåt till härnösand o snön.. vintern! Så passade ju köpet av jackan jävligt bra :) Halva priset oxå, kunde inte blivit bättre.

Utgång!

Nä nu ska jag allt sätta fart. Ska väcka gubben som ligger o snarkar så gott. Torka mitt hår o lägga på lite mascara. Sen ska vi iväg..

Och idag ska jag banne mig komma hem med nåt :) Hehe!
Vi hörs senare sötnosar!

En doft av nytvättat!


Clean - Fresh Laundry
Alla vi doftintresserade känner nog till denna underbara doft.. många av oss iaf :) Jag älskar den, men har ändå aldrig unnat mig den. Varför? Den är verkligen helt i min smak. Lätt och fräsch.

Perfekt nu till våren!
30ml 498kr



Andra förslag på lätta fräscha dofter?

Sverige lansering

Nyhet! Lansering den 26e februari
Det första torra nagellacket som till 100% består av lack.
Inget kladd och ingen torktid. På bara några minuter får du en professionell manikyr som håller i upp till 14 dagar.



Hur bra låter inte det här?
Alla som hatar att vänta på att lacket ska torka, och jämt skrapar sönder det..
Inga fler flaskor eller någon torktid!

Du hittar Incoco Nagellack här <- Även en film om hur du gör!


Varje kit innehåller:
20 färgstripes.

Manikyrpinne.

Liten nagelfil.

Nagellacksborttagning.


Härnösand

Åååh, jag saknar!!! Och jag längtar tills vi åker. Nästa vecka på torsdag är vi där igen, hemma. Det kommer bli så mysigt. Jag ska planera in saker varenda dag.. Mmmm :) Vi ses där alla söta härnösandsbor!

  
Fina fina härnön!

Bra Schampo!

Schampo med en protein-berikade äggingrediens,
ger näring och glans åt alla hårtyper.

Jag fick äran att faktiskt prova detta schampo, och skriva lite om vad jag tyckte om det. Nu har jag använt det flera ggr och tycker absolut att det är ett schampo som är värt att testa om man känner att håret är lite torrt, platt o tråkigt.


Mitt hår kändes galet rent efter att ha tvättat det med detta schampo, jag fick en härlig volym och håret kändes inte alls lika torrt längre. Jag kommer absolut testa fler av Mario Badescu´s produkter.

Mario Badescu -


Sol i Stockholm

Mmm, love it. Det är superskönt :)
Dock blåser det lite o de är inte lika skönt. Mina ögon är så känsliga, så fort minsta vind kommer börjar tårarna rinna.

Jag bara väntar på att små krokusar ska dyka upp runt huskanterna nu. Det skulle göra mig så glad :) För då är det fan nära.. Nära till värmen.


Skratt

Sitter hemma i min ensamhet.. läser på lite vänners bloggar.
Va tvungen att kolla in ett inlägg jag läst tidigare.. ville få mig ett litet skratt.. har så jävla tråkigt just nu. Nu hoppas jag att det är ok att jag länkar till denna persons inlägg.. Annars säger du till! :)

- Fniss -

Check it out! Hahaha

Namnsdag igår

Jag hade helt glömt bort det, men så när min kollega sandi kom till jobbet med ett leende på läpparna o sa grattis på sandradagen så kom jag på :) Sen tänkte jag dock inte så mycket mer på de förrän jag hade lunch o det låg en liten söt present på golvet vid mitt skåp.. En twist-påse.. från sandi såklart :) Gulligare kollega får man ju leta efter! Tack igen :)



Gick självklart o köpte lite gochoklad till henne oxå, tror det gick hem :)

Min söta lillasyster fick jag ett grattis-sms av :)

NU :)

Nu verkar allt gått igång som det ska här igen!
Så nu kommer det förmodligen lite inlägg idag!

Just nu vet jag dock inte vad jag ska skriva.. precis klivit upp. Är ledig idag som ni säkert förstår :) Öppnat ballkongdörren o njuter av den friska luften som kommer in. Inge kallt idag heller. Så jäkla härligt. Och fåglarna "pipparna" som jag brukar säga.. dom kvittrar för fullt här utanför. Man får allt vårkänslor kan jag tala om. Underbart :) Jag mår så mycket bättre då.. Eller aaa, vem gör inte de :)

Blogg.se är segt!

Shit asså! Orkar inte blogga så länge det segar så som det gör.. har vart såhär några dagar nu. Skittråkigt!


Ny vecka, nya tag. Har hittills inte fått något samtal från läkaren om blodproven.. Bra bra. Jobbat hela dagen idag, vi har slitit ner ALL biotherm o Lanocôme.. torkat bort allt äckligt damm o satt om produkterna lite finare :) Dock är det inte helt klar än.. så det blir fortsättning imorgon. Ja, mer än så har det inte hänt idag. Kom hem till en jättegod köttfärspaj som min älskling gjort :) ÄLSKAR DIG underbaring.. min kock :)

Nu ska jag kramas. See ya!


Nu vet ni varför det är så dålig uppdatering här.. orkar helt enkelt inte när sidan är sååååå seg!

Alla hjärtans dag

Dagen idag:
Vaknade ganska tidigt, vi hade ställt klockan på kvart i nio för att komma upp i tid o inte slänga bort hela dagen på sömn.. som vi annars kan vara ganska duktiga på. Helgerna blir ju så korta då. Vi låg dock kvar i sängen o pratade lite imorse. Vi hade bestämt sen innan att alla hjärtans dag presenterna skulle ges senare på dagen.. men trots det sa min söta älskling att han ville ge mig min innan vi klev upp. Så okej då :) Och gissa vad jag fick!?!? Jo, wild strawberry.. JIPPI! Glad tjej!!! Fick både body butter och body lotion :) Vi låg o prata lite till o jag kom fram till att jag ville ge min present på en gång jag oxå.. så jag gjorde det. Och gubben blev allt glad han oxå! :) Vi hade kommit överrens om att inte göra nån stor grej av dagen.. så vi har bara tagit det lugnt idag. Åkt lite bil, shoppat lite, haft besök av pappa o co, åkt lite mer bil o nu sitter vi i soffan o kikar lite på tv. En skön dag helt enkelt.


Måste berätta en grej till oxå :)
Haha, min älskling fick bl.a ansiktsmasker av mig i sin lilla presentpåse. När vi kom hem för en stund sen tänkte vi att vi skulle prova en. Jag älskar ju sånt där :) Hehe! Annars skulle han aldrig någonsin kleta in sitt ansikte med nåt dylikt ;) Vi gjorde som det stod och jag hjälpte gubben med att dra ut kletet i hans ansikte.. Så när vi är klar säger han "Det bränner".. Men det ska göra det säger jag.. "Ja men det bränner" säger han. Bränner det, eller är det pepparminten som bränner frågar jag.. "pepparminten är det nog" svarar min älskling.. Ja, men det är ju bara 10 minuter den ska sitta så det är nog ingen fara.. Samtidigt talar jag även om att jag fick nästan brännskador en gång när jag gjorde en ansiktsmask.. ( Jag är galet känslig!) ... Han blir samtidigt bara rödare o rödare i ansiktet.. Men gud, tvätta bort det säger jag, du är ju alldeles JÄTTERÖD..!!!! Han tvättar o tvättar.. Och nu sitter han med illrött ansikte. Min älskling tålde fan inte den där masken.. vad hade hänt om han hade haft den kvar 10min? Samma som jag fick förmodligen.. Haha.. ojojoj... förlåt gubben :)


Ny familjemedlem

Japp.. såhär efter att varit tillsammans i 11 månader bestämde vi oss!
Vi köper bil! Inte så pjåkigt :) Erkänn, ni blev lite skraj där.. haha! ;) Puss på er!


Här är skönheten själv! Audi a4 2.0T quattro

Rätt nice åk enligt mig..

Tog lite bilder idag när vi va ute o åkte. Lägger dock bara in 2 :)
 
Härligt väder har det varit idag. Lite kallt, men solen har lyst o himlen har vart blå. Det gillas starkt :) Vårkänslorna har vart på topp! Åkte som ni ser även till kista o tog en snabbshopping.. :)

En annan rolig grej va att pappa, M o lillasyster kom o hälsade på idag :) Riktigt trevligt. Vi ses ju allt för sällan. Ja nä, nu ska vi ta en tur med bilen igen.. precis bränt en skön skiva. Ljudet i bilen är nämligen... bra? bäst? JA!

Fredag kväll

När jag kom hem från jobbet va de tända ljus i hallen.. o i köket.. o i vardagsrummet. Mysigt :) Min älskling hade gjort fint här hemma. Och det bästa av allt, han hade gjort middag. Dukat fram fint på bordet. En god gratäng med bandspagetti, fläskfilé och bearnaisesås stod i ugnen.. och vitlöksbröd väntade på sin tur. Älskling :) Du är så underbar. Maten va jättegod!!! .. Han hade inte bara gjort en god middag utan även en god efterrätt som han överraskade mig med när jag satt i soffan.. Chokladpudding med jordgubbar och kiwi. Underbaring :) Tack min prins! Allt va underbart gott. Du är bäst!

 
Tog oss en varsin grogg oxå.. med jordgubbar i :)


Läkarbesök

Imorse blev det en tidig morgon, för jag hade planerat in ett läkarbesök (pga mina körtlar) innan jag skulle börja jobb 9.45. Så klev upp vid halv 8 (haha jättetidigt zandra.. jättetidigt) gjorde mig klar för mitt läkarbesök 9.10. Betalade in mig i receptionen och fick åter igen fylla i ett papper med namn osv.. för att jag inte va inskriven på stället innan. Dock borde jag vart det denna gång, eftersom jag fyllde i det där förbaskade papperet sist oxå. Men tydligen hade det försvunnit på vägen nånstans? Jaja, satt mig i väntrummet o fyllde i.. namn.. läkare.. personnr.. ja allt det där. Så kom jag till rutan "datum" och insåg att det va fredag den 13e... Shit, vad fan gjorde jag på en läkarbesök fredag den 13e?????? Kunde bara sluta illa??? Fan oxå! Så hör jag "Byberg".. Happ, då va min stund kommen.. typ (?) Nu får jag min dom. Tack o adjö. Dumma dag! Kom in i rummet o satt mig ner. Berättade om mina körtlar som varit svällde nu i en månads tid. Fick sätta mig på britsen och läkaren lyssnade först på hjärtat, både framifrån o bakifrån.. Fan, min tanke blev direkt "Aha, nu har jag fel på hjärtat".. Men nää, tydligen inte. Hehe :) Sen klämde o kände han på mina körtlar o frågade mig lite frågor. Hur jag själv tyckte dom kändes tex. Som små ärtor som finns där ena dagen o andra är dom nästan borta va mitt svar. Ja, han tyckte väl ungefär likadant. Eftersom dom va rörliga, hade ömmat o jag inte mådde dåligt på nåt annat sätt än att jag varit småförkyld så trodde han inte att det på nåt sätt skulle kunna vara nåt farligt. Men man ska ju aldrig chansa.. så självklart hamnade jag efter besöket på labbet o fick lämna 3 rör blod. Till vad vet jag inte? Men nåt ska dom kolla o nu är jag jättenervös :( TYPISKT MIG! Jag ska tillbaka den 24e o se vad proven gett för svar, om det nu inte är nåt allvarligt, för då hör han av sig tidigare.. Shit shit shit :/ Jag är ju hyppo? Aja, det är som det är. Haha, läkaren frågade även om jag va säker på att jag inte alltid haft mina körtlar lite stora? Hmmm... ingen aning :P Iaf så ska dom punkteras om dom inte försvinner inom några veckor, då blir det ännu mer provtagning.. Så, ja. Det är ju det jag säger. ALLTID ÄR DET NÅT!


Stackars armen.. den är blå o trasig..

CocoVanilla doft

Hittat något som jag bara måste klicka hem..
Denna doft från Alyssa Ashley - CocoVanilla

Eau de Toilette 25 ml +
Hand & Body Moisturiser 100 ml - för endast 179kr




Vanilj och cocos måste va 2 av dom underbaraste dofterna?
Smultron ligger oxå bra till :)

Kan tänka mig att denna doft är fantastisk. Helt klart :)

Snart helg igen

Imorgon går min älskling av och han är sen ledig en vecka igen. Vilket jag känner mig riktigt glad över. Vill umgås, mysa, pussas. Hitta på saker.

Själv jobbar jag imorgon o på fredag, men de gör ingenting :) Bara tanken av att jag vet att gosen är hemma gör så att dagarna går så mycket snabbare. Fantastiskt :)

Helgen ska tillbringas med älskling, älskling o ingen annan än älskling. Eller jo, kanske pappa o syskonen skulle titta förbi, vore ju rätt kul :) Dom har ju inte hälsat på nåt här än.

Vi får se vad som händer!
Imorgon väntar som sagt jobb iaf. Så det är väl dags o sova lite igen. Känns ibland som att de är de enda man gör.. jobbar o sover. Men men.. blir väl bättre, förhoppningsvis.

Hörs imorgon..

Måste cykla!

Ja de måste jag. Det här går inte. Sitter på röven varenda kväll o gör ingenting..

Så nu ska jag göra några km. Vi hörs


Dystert

Herre gud va senaste inlägget lät dystert. Helt galet. Men men.. så kan det vara. Min älskling har fått mig att skratta idag iaf. Tack baby! Älskar dig så mycket. Utan dig vore jag rutten. Sant!

Har fått iväg lite grejer på posten idag till härntabor. Så håll utkik i era brevlådor. Det är ju trots allt snart alla hjärtans dag :)

Jag undrar om min älskling har några planer för alla hjärtan... Vågar man styra upp några egna planer? Hihi... Kanske :) En sak är ju säker iaf, vi ska bara rå om varandra och ha det mysigt.


Du och jag älskling!

Dagen idag

Sjukt seg. Vet inte vad jag ska hitta på. Har inte orken till nånting. Shit asså. Jag måste styra upp mitt liv, det här funkar inte. Vart är jag? Fattar inte. Jag vill tillbax till mitt gamla jag. Mår skit. Ja, jag gör det. Verkligen! Skit skit skit. Vet inte vad jag ska göra åt saken heller.

Ska åka till sumpan strax o fika lite. Köpa lite alla hjärtans dag kort. Sen då? Ingen aning.. precis som vanligt. Jag har fan inget roligt liv längre. Blä!

Ska ta mig en grogg i helgen. Jag behöver det. Längtar tills vi åker till härnösand. Jag ska boka upp varenda minut jag är där hemma. Jag tänker inte ha tråkigt en sekund! Jag ska ta fram mitt riktiga jag.. eller det behöver jag inte, det kommer av sig självt när jag är hemma.. såklart. ELIN - I MISS YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAMMA - I MISS YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Mmm, nu har jag talat om hur jag mår oxå. Saknar på tok föööör mycket. Måste börja fundera på vad jag ska göra... Det här går inte. Tänker aldrig mer sätta mig i en grop långt långt ner som förr. Aldrig igen!

Schampo från Mario Badescu

All Purpose Egg Shampoo
Ett schampo för alla hårtyper.



Detta schampo får helt klart många plus ifrån mig.
Ägg ska ju vara bra för håret? Eller hur? Detta schampo har en protein-berikade äggingrediens som ger näring till håret. Och verkligen! Mitt torra hår kändes underbart efter att ha tvättat det med detta schampo. Efter vanlig föning fick jag fin volym och glans i håret. Det kändes även mer rent än vanligt.

Helt klart ett kanonschampo!






Kommer nog behöva testa andra produkter från Mario Badescu oxå.
Tex deras conditioner med tropisk doft som ger glans o lyster åt håret.
Även schampot för torrt o skadat hår med bl.a jojobaolja :) Kan tänka mig att även dessa är kanon.

Bra produkter till bra priser!
Egg schampo 236ml - 129kr
Conditioner / Schampo torrt skadat 236ml - 118kr




Skit!

Slutade jobba kl 18.00.. Klockan 19.00 skulle vi åka på biotherm/doft kurs.. jag, bossen o min kollega sandi. Så jag satt kvar på jobbet en timme o fyllde i mitt papper till samtalet vi ska ha framöver.. med bossen. Aja, iaf. Ska jag sammanfatta kursen kanske? "DET TAR VI NÄSTA GÅNG" .. det va ungefär vad vi fick höra hela kvällen..eller kvällen.. inte ens en timme tog kursen, och informationen hade jag kunnat fixa bättre själv genom att läsa på produkterna på jobbet. Gaaaah! Slemmo! Ingen höjdare. Tusen miljarder minus. Vi fick med oss en ansiktscreme på 40ml för herrar iaf. Ååååh, tack.. KUL! NOT!


Har dessutom suttit o jävlats med ginatricot´s hemsida. Försökt klicka hem ett par byxor till min lillasyster. Men hur gick det då? ÅT HELVETE! Först försökte jag i mitt namn.. men det gick ju inte, för då kommer byxorna hit till mig. Så jag försökte i systers namn, o de gick inte heller för hon är inte 18. Så sista försöket gick på hennes mammas namn. Och gick det? NÄÄÄÄÄ, naturligtvis INTE! Fan oxå. Skitsida. Köp medges ej.. O varför inte det? Jo för att skitsidan känner tydligen av att det inte är köparens konto. Ni kan ta er hårt där bak. Tänker ALDRIG mer försöka beställa något från er jävla sida.


Trött o förbannad! Tur att jag sitter här själv, annars hade de gått ut över nån annan stackare..

Får gå o köpa dom där byxorna till min söta syster imorgon istället o skicka upp dom till umeå. Punkt slut. För gumman ska helt klart ha dom. THATS IT!


Imorgon ska jag skriva några rader om schampot jag fick hem på posten för nån dag sen. Missa inte det :)

Är här ändå

Trots att jag inte orkar så är jag här ändå. Dumt.
Ska snart gå och sova, känner att jag behöver det faktiskt.

Imorgon är det jobb hela dagen oxå, sen kurs på kvällen.
Så jag är nog hemma rätt sent, i think..

Onsdag ledig iaf. Och då blir det läkaren igen..
denna gång med mina körtlar. Less på dom. Vill veta varför dom svällt upp.

Fick en söt kommentar av min kollega sandi.. hon tycker jag är lite tyst :)
Jag kanske är det :) Men privat är jag nog allt annat än tyst...
Eller vad säger ni härntabor? :P Haha


Ska vila lite på soffan nu innan jag kryper ner.. Ses o hörs imorgon!



Förresten..
lyssna gärna på mina sköna låtar till höger i menyn :)


Ont i huvudet!!!

Riktig sprängvärk!
Jobbat hela dagen.. trött o slut nu.
Så vi hörs imorgon istället!

The break-up

  


Nu på 3an. Har sett den förr, har den på dvd till o med. haha! Men jag gillar den. Helt klart! :)









Ni tittar väl?

En lista ...

En lista med grejer tagna från många andra listor.
Läs och ... uttråkas ännu mer?

Civilstatus - Sambo
Förlovad - Japp
Gift - Nej
Boende - Hyreslägenhet
Arbete - Säljare Åhléns
Familj - Mamma, pappa, 4 halvsyskon
Inkomst år - Håller jag för mig själv
Musiksmak - Hiphop RnB, Dance
Ser helst på tv - Film
Äter helst - Hemlagat
Tränar - Promenader, cykling
Väder idag - Mulet
Polisanmält någon - Japp
Sommar/Vinter - Sommar!
Senaste dröm - Falcon ville äta upp mig
Messade dig senast - Älskling
Ringde dig senast - Mamma
Kläder idag - Svarta jeansleggings, svart linne, grå kofta
Såg en kändis senast - Förra veckan
Första du gör på morgonen - Kliver upp
Åt senast - Strips o grillad kyckling
Msn:ade med senast - Sandi
Hur många förhållanden - 4.. seriösa
Piercad - Naveln, läppen förr
Tidigare arbeten - 3 andra Åhléns & resultat
Kysste senast - Älskling
Badat i år - Japp, badkar
Väger - 48kg
Dricker på fest - Grogg!
Skostorlek - 36
Gymnasielinje - Hotell & restaurang
Sjunger i duschen - Mmm
Senaste inköp - Jeansleggings
Linser/Glasögon - Nepp
Längtar till - Vi åker hem till Härnta
Varit på rättegång - Japp
Morgontrött - Ibland, beror på sömnen
Gör just nu - Tråkar ut mig själv..

Nåt så grönjävulskt! :)

Choklad i badkaret

Perfekt till alla hjärtans dag!
Hjärtformade badkulor som doftar choklad när dom löses upp i varmt vatten.
Lugnande och återfuktande, hur härligt låter det inte?


Fram till alla hjärtans dag den 14/2 är det specialpris på denna sötsak,
endast 79kr (Ord.pris 149kr)

10x4ml i söt ask

Ginatricot


Måste åka in och byta en kjol på gina idag.
Den satt sjukt fult, inte alls jag! Så jag tror jag tar ett par jeansleggings istället ;) Har dom svarta satin och känner nog att dom ljusgröna oxå är lite jag. Har ju gått o blivit så jävla tråkig, bara svart o blått på benen.. Skärpning! Så dom får det allt bli.
Jeansleggings - Love love love :)


Märkt att vissa inte vet att man kan shoppa på ginas hemsida, men det går alldeles utmärkt. Perfekt för dom som kanske inte har butiken i sin hemstad!

Snö snö snö

Läser och hör att det är så mycket snö där hemma i norrland. Då är jag rätt nöjd över att jag bor här nere. Hatar nämligen snön, och här finns i stort sett ingenting! Gräset är grönt? Det är lite is här o där.. men det är okej. Det är ju trots allt vinter. Galet skönt o slippa plumsa i djup snö, gå ute i snöstorm, sätta sig i nån kall jävla bil eller skotta fram ytterdörren till ens hem. Mmmm, jag slipper de :) Tack stockholm!

Förresten så funkar det inte med snö här nere. Så fort det snöar lite då är det kaos ute på vägarna och man ska stanna inne för det är "snöstorm"

Haha "okej" Vi säger väl så :)

Mario Badescu

 


Väntar på att detta schampo ska komma hem till mig - All purpose egg schampo från Mario Badescu. Ett milt schampo som innehåller en proteinberikad äggingrediens som ska ge näring åt håret. Det ska bli roligt o testa!


Mer info om detta schampo kommer så snart jag provat!



Någon som testat kanske? Eller någon annan produkt från Mario Badescu?

Dumma körtlar!!!

Ärtliknande körtlar på halsen.. precis nedanför käkarna. Nu har dom vart svullna ett tag och jag börjar bli less på det :( Ska jag behöva gå till läkaren igen? Jag va ju nyss där med mitt eksem och då kände hon ju även på min lilla körtel på höger sida. Nu har jag ju fått samma sak på vänster sida oxå och det är ömt! Dock har svullnaden lagt sig litegrann.. men den finns där fortfarande. Så, ja naturligtvis kommer hypokondrikerzandra! Nu är jag sjuk..

Men det är just det som är grejen. Jag är inte de minsta sjuk. Dom har bara kommit av ingen anledning? Eller aa, lite (ytterst ytterst lite) förkyld har jag väl vart.. Och sen all eksem jag fått.. men vafan. Hur går allt detta ihop? Fattar inte. Får nog ta o besöka vitarocken igen. Helt klart. Onsdag blir det.

Melodifestivalen

Pinsamt. Säger inget mer så har jag fan inget sagt. Punkt!

Alla hjärtans dag

1 vecka kvar.
Mycket rosa i butikerna. Mycket rosa vill vi ha :)

    
  
Dessa vill jag ha. Duschgel och bodylotion från Björk & berries.
 Vilken underbar doft. Sommar och smultron!

Wild strawberry

Har du inte doftat på denna underbara serie måste du göra det!
Finns även i en härlig scrub och i bodybutter.


Ett säkert kort för er grabbar, det kan jag lova :)
Finns hos bl.a Åhléns.

Även på Björk & berries hemsida kan du hitta produkterna i deras shop
Oxå som giftset till ett bra pris. Även mycket bra läsning om alla deras serier.
 Toppenprodukter! :)
 

Here in your arms

Drog precis hem låten som alltid påminde mig om min kärlek förut. Innan vi ens va tillsammans. När vi bara sågs ibland av slumpar. Glömmer aldrig när du satt där på gräset, det va andra gången vi sågs. Jag och 2 vänner kom till den där utefesten.. Och där satt du. Du log sådär som bara du kan göra. Det pirrade i hela min kropp.



Efter att inte hört så mycket från dig på 2 veckor var jag överlycklig över att se dig igen. Skulle jag få pussa på dig igen? Ni läsare.. ni vet när man har en liten sommarflört, allt är nytt o spännande.. Men man vet inte om det blir något seriöst eller om man aldrig kommer ses igen. Men vi sågs igen.. och igen.. och igen. Underbart :)

Åter till låten - Here in your arms. När jag sov hos dig hade du alltid din lilla klockradio på.. rixfm spelade den där jäkla låten jämt. Och när jag låg där o kollade på dig när du sov, insåg jag vilken galet fin människa du va.. och den där låten lyckades alltid komma i samband med att jag låg bredvid dig. Den påminde mig jämt om dig. Det gör den nu med när jag lyssnar. Den är på nåt sätt vi. Älskade att ligga i din famn, jag kände något speciellt redan från första kvällen.

Kommer alltid älska att ligga i din famn, du ger mig en trygghet som ingen annan. Jag älskar dig Johan! Mer än något annat!

Lyxfällan

Hur kan man hamna i såna ekonomiska fällor?
Jag fattar det fan inte. Stackars människor :/ Jag hoppas allt löser sig på bästa sätt för dom. Dock är det ju helt o hållet deras egna fel.. totalt. Ljuger man för sig själv? Aaa, strunt samma..

Ska fortsätta kolla på det nu.

Jeansleggings

Älskar dem!
Jag är glad över att dom finns :) Dom sitter som ett smäck och
finns i alla olika färger o varianter. Jag som fan inte kan ha vanliga
jeans är ju supernöjd nu. Det är snyggt o skönt :)

Har redan flera par, både från Veromoda och Gina.
Flera kommer säkerligen införskaffas :)

Dessa är från Gina!




Nu ska jag minsann sova. Så vi hörs imorgon eller nåt :) Godnatt på er!

Vi kommer hem!

Den 26 februari åker vi till Härnösand, stannar till den 2 mars. Det blir bl.a dop. Sen får vi fixa & trixa så vi får tid till allt vi vill göra. Familjerna går ju naturligtvis först, så vi anpassar ju allt lite efter dem. Sen vännerna :) Naturligtvis ska vi väl försöka oss på en utgång oxå. Det är fan dags! Jag vill även åka till birsta o hälsa på. Aaaa, det är massor. Så jag hoppas vi hinner med allt. Hade inte jag haft min 2 dagars clinique kurs sen där tisdag-onsdag så hade vi kunnat stanna längre. Men men, så är det.

Längtar iaf. Saknar så mycket! Det kommer bli supermysigt!
Ja, så vi ses då härntabor :)

11 månader tillsammans

Igår den 5e februari hade jag och min älskade sambo 11 månader tillsammans. Det har gått jättesnabbt. 11 månader med massor av kärlek. 1 månad till, sen har vi 1 år. Underbart!

Dock känns det så mycket längre. Kan bero på att vi träffades sommaren -07, men blev inte tillsammans på riktigt förrän våren -08. Jag har så sjukt många fina minnen. Minnen som aldrig någonsin kommer suddas ut. När jag tänker tillbax på allt får jag ett leende på mina läppar. Ända sen den första kvällen vi träffades har du haft en speciell plats i mitt hjärta. Älskar dig för den du är.. och jag älskar dig mer och mer för varje dag. Såna som du växer inte på träd. Du är unik och du är min. Tack för att du finns vid min sida. All kärlek till dig gubben!

<3

5/3-08
F ö r  a l l t i d  i  m i t t  h j ä r t a !

Åter till Aussie


STORSUCCÈN FRÅN LONDON!
Aussie 3 minute miracle Reconstructor
Deep Conditioner


Köpte denna inpackning för några dagar sen. Den är verkligen kanon. Mitt torra hår blev underbart mjukt o härligt. Så har ni torrt/trasigt hår.. kanske sönderblonderat eller liknande. Testa denna serie! Jag kan tänka mig att håret blir silkeslent om man använder både schampo, balsam o inpackning. Finns självklart för andra hårtyper oxå.




Fick en kommentar tidigare från någon som hört att man kunde tappa håret av denna serie. Men neej, tappar man håret av nån produkt tror jag mer att det beror på att det är nåt man inte tål i produkten eller att det handlar om nånting annat som är fel i kroppen..


Gåvor

Idag fick man en påse med gåvor från jobbet igen.

- 3 Mascaror Nivea
- 1 Läppglans Nivea
- 2 Nagellack Nivea
- 1 Bodylotion Nivea
- 1 Mineral foundation Maybelline

   

Alltid lika roligt att prova på :)
Den rosa mascaran från Nivea är deras senaste, den ska ge maximal volym.. så vi får väl se :) Bodylotion, Happy time har endast funnits i duschcreme innan, och jag är överlycklig att den kommit i bodylotion nu.. älskar doften! Snygg design på Nives nya flaskor oxå! Yes, thats it :)

Natti

Med svullna körtlar, eksem i ansiktet och ögoninflammation säger jag nu godnatt! Imorgon är det jobb som gäller. Spännande, hehe. Hoppas jag mår bra. Tur att det är en rätt kort dag. 9.45-18.00.

På tisdag är det Biotherm kurs förresten. Denna kurs tänker jag inte missa!


Godnatt på er, sov sött :)

Älskling :)

Om du tittar in här nåt så vill jag bara tala om att du är bäst i världen.
Du är unik och jag älskar dig oerhört mycket. Du och jag :) Puss min kärlek!

Svullna körtlar

För någon månad sen svällde en körtel vid käken upp på höger sida. Jag blev rädd och rådfrågade alla jag kände om vad det kunde vara. Visste nämligen inte att körtlarna känns som ärtor när dom sväller. Usch och fy. Iaf, så har svullnaden nästan lagt sig på höger sida, skönt. Nu sitter jag o känner att jag har ont på vänster sida vid käken.. Tänkte att det kanske va en invärtes jättefinne eller nåt, men näärå! Det är körtlarna IGEN, fast nu på vänster sida då.. :( Det gör ont och är inge trevligt alls. Jag har helt klart nån sorts infektion i kroppen, och den verkar inte vilja slå ut. Dumma dumma körtlar. Min älskling vill att jag går till läkaren igen på måndag.. vi får väl se.. får kanske bli så.

Som sagt innan.. är det inte de ena så är det de andra..

Nattkräm för håret

Nattkräm för alla hårtyper från ghd.
Som många säkert redan vet så är jag i stort behov av fuktgivande kurer till mitt hår. Efter många många blonderingar i många många år så är inte håret i det bästa skicket. Men jag har kämpat länge nu, och är på god väg till att få tillbaka mitt mjuka tjocka hår. Klipper mig regelbundet och gör galet många inpackningar. Inga mer blonderingar, nu är det toning och milda färgningar som gäller! 


Någon som testat denna produkt? Jag är iaf riktigt nyfiken på den..


- Här hittar du produkter från ghd -

Maybelline

Nu har jag provat Maybellines mascara - COLOSSAL volum Express. Vet inte vad jag tyckte om den. Jag är så kär i min False lash från Max Factor. Borsten på colossal såg bättre ut än vad den va iaf, gav ingen vidare jättevolym.. Men visst, helt okej. Men ingen favorit.



Just nu är det kampanjpris på colossal hos åhléns..
Men det är de ju även på false lash, så kör på den istället ;)

Dumma design

Nu har jag suttit i stort sett hela dagen o grejat med designen här på bloggen. Nu orkar jag inte mer.. så ha överseende med att det ser ut som det gör..

Måste be nån datanisse att fixa lite.. Man blir ju helt snurrig av alla koder. Eller kan du? Nån? :)



Jaja, nu ska jag på damernas! Ses

Glad överraskning!

Jag har precis blivit kontaktad från en enligt mig galet bra e-butik som vill ha ett samarbete med mig & min blogg. Jag är glatt överraskad och ser verkligen  fram emot detta.

Så håll utkik nu mina läsare :) Mycket roligt kommer det komma här framöver.


Ledig idag :)

Tog en skön sovmorgon. Tror jag behövde det.
Vaknat flera ggr i natt utav att mitt öga klibbat igen av var.. mmmm fräscht, jag vet. Men jag har nog lyckats dra på mig en ögoninflammation OXÅ! Är det inte de ena så är det de andra sa flickan som blödde näsblod. Måste väl köpa en ny mascara nu oxå, annars går det väl aldrig bort...

Ja ja, jag ska ta mig en varm dusch nu iaf. Sen smörja in mig med alla mina salvor.. Och sen.. vet jag inte :) Ska nog ta dagen som den kommer.


Have a nice day!

Trött

Det svider i mina ögon. Men det är kanske inte bara för att jag är trött, utan för att jag precis lagt på lite creme runt ögonen oxå, eftersom jag naturligtvis blivit torr där oxå :/ Men kinden ser mycket bättre ut :) Känns toppen!


Min älskling vill att jag skulle skriva ner att han är bäst.. så okej då gubben. Du är bäst! Men de visste du ju redan att ja tycker :) Bästa som finns! Bästa killen som gått i ett par skor. Det är du de :)


Nu ska jag sussa, börjar 8 imorgon. Så det är dags för lite sömn nu. Natti på er!

Eksem tjejen

Nu har jag vart hos läkaren med mitt hemska eksem som jag fått i ansiktet, halsen o på armarna. Armarna är jag så van vid att ha eksem på eftersom jag varit ett eksembarn.. och eftersom det är böjvecks jag har så kommer jag alltid ha det. Men på ansiktet har jag aldrig haft eksem förut.. så detta känns jättejobbigt. Ofräscht för det första! Och sen att det kliar och ser helt knottrigt ut är ju ingen hit :( Och eftersom jag inte lyckats få bukt med det själv blev det läkaren! Kom hem med en stor pump fuktcreme och 2 nya kortisonsalvor. Så nu är det bara att behandla!

Kolla mina kära läsare, så här ser min stackars kind ut :(
Det är tur att det finns makeup så man slipper se ut såhär när man jobbar iaf..


Måndag

Som vanligt en måndag har jag jobbat 09.00-19.10.
Fått en hel del gjort faktiskt.. så det känns ju skönt. Men fortfarande är det massor som behövs göras. Kollade i lite lådor idag o tappade hakan över allt jag hittade.. shit shit shit. Vi tappar så mycket försäljning på att inte ha allt framme :/ Men nu ska jag inte vara negativ :) Cliniqueförsäljningen har gått HUR BRA som helst :) Bra där tjejer :) Tror vi är så gott som bäst. 5 små gåvor står kvar på bordet.. helt tomt, hehe :) Kul som fan. Vi har förmodligen redan klarat budgeten! GLAD :)


Nu ska jag äta biffar o potatis.. vi har gjort egna, jag o gubben. Dom godaste :) Hihi. Vråååålhungrig.


Helgen va förresten supermysig.. Mycket shopping o annat med världens bästa Elin. Här är en bild på sötnosen :) Go´kväll mina läsare!


What to do?

Sitter här i soffan.. jag o älsklingen. Ätit lite varma mackor o lite chips. Händer ingenting här.. haha :) Och ingen uppdaterar sin blogg heller. Alla verkar ha fullt upp förutom jag :P Tar väl min cola o kollar vidare då...



Förresten.. jag har testat en hårinpackning nu, Aussie - 3 minute miracle Reconstructor (för skadat hår) .. Storsuccé i London. Så vi får väl se hur bra den är :) Håret är fortfarande lite fuktigt.. men det känns lovande. Är den bra köper jag hela serien.. finns schampo, balsam o hårinackning.. även för olika hårtyper. Nice nice :) Finns hos bl.a Åhléns!


Tävlingen - Rätta svar

Här kommer dom rätta svaren:

1. Jag har tidigare nämnt min mammas och min sambos födelsedag,
hur mycket fyllde dom?
Mamma 50, Sambo 27

2. Jag fick en överraskning av min älskling, ett presentkort på 1000kr, vart?
Elenas naglar

3. Sommaren -07 gav mig nånting väldigt speciellt, vad?
Min älskling :)

4. Vad gjorde jag och min sambo på nyårsafton?
Jag satt hemma, sambo jobbade

5. Nämn 3 saker jag fick i julklapp?
Skinnhandskar, Ipod shuffle, presentkort H&M

6. Vart i sthlm jobbade jag innan mitt nuvarande jobb?
Åhléns Skärholmen

7. Clinique har en ny creme som skyddar en torr & känslig hy, vad heter den?
Comfort on call

8. Vilken färg har vi målat på fondväggen i hallen?
Grön

9. När jag fyllde år fick jag en plattång av min sambo, vilken?
GAMA Laser Ion


10. Jag köpte en creme på apoteket mot finnar, vilken?
Stioxyl



_______________________________________________________________

En enda svarade rätt på alla frågor och det va Madde, så grattis till dig. Mascaran är din! Kul att du faktiskt läst så pass mycket :) Du får välja själv om du vill ha den hemskickad eller ta den nästa gång vi ses :)

_______________________________________________________________


Ni andra som tävlade, bra kämpat! Jag har ju faktiskt fler små gåvor som jag kan skicka iväg som "andrapris"  En mascara på 4ml från Dior - Diorshow Blackout. En rosa ögonskugga från Clinique och en fuktcreme från Clinique (Ingår i 3steget)

Om det är något som är intressant så hojta till (skriv vilken produkt oxå).. så kommer kanske nån av dessa grejer till just dig med posten.

Hjälp till att hitta stulen valp!

Hjälp Therese Perlman att hitta sin stulna rottweilervalp! Kopiera detta inlägg och lägg ut det i eran blogg. Uppmana även era läsare att lägga upp det i deras blogg. Så ni som läser detta, gör detta till en kedjereaktion,få detta inlägg att kretsa på internet så förhoppningsvis kanske någon vet något! Har ni sett denna hund så kontakta personen längst ner i inlägget eller polisen på 11414.





Hej,
På nyårsnatten försvann min älskade hund Neo ifrån vår gård i Tygelsjö. Han är en rottweilerhane på 6 månader. Svart med bruna tecken, chippad. Jag har inte hört nånting om honom, inte nån som sett honom eller liknade på 13 dagar, och jag lider otroligt mkt av detta, för han betydde allting för mig. Jag tror att någon tagit Neo, och tänker behålla honom, och skulle mitt mail komma till den som har honom, snälla lämna honom tillbaka, jag köper en ny hund åt er, så länge ni bara ger mig min Neo tillbaka. Har du sett eller hört nånting som kan leda min hund hem igen kommer du belönas generöst. Jag gör allt för att min älskling ska komma tillbaka. SNÄLLA skicka detta mail vidare, enda sättet jag kan nå ut i sverige på. Har gjort allt, polisanmält, anmält på diverse hemsidor, radion, sydsvenskan, kvällposten, lappar överallt där jag bor osv.

Therese Perlman 070-4164073
Tillgänglig 24 timmar om dygnet
[email protected]
Kontaka mig eller polisen på 11414



__________________________________________________________

Alla borde verkligen lägga in detta på sin blogg.. vart i sverige du än bor! 
Jag hoppas hunden kommer hem till sin ägare..
__________________________________________________________

Ikväll..

Kommer rätta svaren på tävlingen..!
Spännande va? Än så länge är det bra EN som svarat rätt på alla.

Svar och namn på vinnaren kommer alltså ikväll :)



Kul o se att så många faktiskt läser min blogg ändå..
Personer man aldrig trodde :) Men ni är sååå välkomna!!!


Helgen har spenderats med elin, johnny o älsklingen..
Ska snart iväg till stan igen, dom åker hem ikväll runt halv 6.



Kan ju tala om att min kind är värre än någonsin.
Och vi har nu kommit fram till att det endast är EKSEM...
Min kind är täckt av eksem :( Imorgon går vi till läkaren.

Thats it. Höres ikväll :)


RSS 2.0